ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ -ΣΑΜΑΡΑΣ -ΠΙΟΤΟ -ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ  === Με σάπιο κερασάκι στη μουχλιασμένη τούρτα τους, τον κούφιο λόγο του αλητήριου καθάρματος της προεδρίας της δικτατορίας, ολοκληρώθηκαν χθες και προχθές οι θεατρινίστικες παραστάσεις των υπαλλήλων των σιωνιστικών τραπεζών.

  === Το φασιστικό, ναζιστικό και σιωνιστικό δικτατορικό ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ καθεστώς της Αθήνας, ενώ η μπόχα του είναι σε κατάσταση διαρκούς υπερχείλισης, προσπαθεί να βγει τιμητής και δια στόματος των πολιτικών καθαρμάτων, και υπαλλήλων της διαφθορά, ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΟΥΒΕΛΗ και των μελών των ληστοσυμμοριών τους, παίζουν τα ρέστα τους, και μας μιλούν για ανύπαρκτο πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής και κατά της εισφοροκλοπής!!!!!

  === ΠΟΙΟΙ????? Αυτοί που καθημερινά αποδεικνύονται ο ένας μετά τον άλλον, αρχιερείς της διαπλοκής, αρχινονοί των ληστειών σε βάρος του λαού!!!! Αυτοί που ξεδιάντροπα νομοθετούν ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ!!!! Αυτοί που δεκάδες φορές έχουν κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα και που “υπόσχονται” να το αλλάξουν, για να κάνουν συνταγματική τη καθημερινή παραβατικότητά τους!!!! Αυτοί οι αληταράδες, που έχουν νομοθετήσει γελοιωδώς και βλακωδώς, τη ποινικοποίηση κάθε  εις βάρος τους κριτικής, για τη προσωπική και οικογενειακή οικονομική δραστηριότητα, αλλά και για τη “συμπτωματική” θρησκευτική και εθνοτική τους υπόσταση!!!! Αυτοί, που ο καθένας τους έχει από δέκα υπεράκτιες φοροδιαφεύγουσες εταιρείες και άλλους τόσους κρυφούς τραπεζικούς λογαριασμούς, αυτοί θέλουν να μας το παίξουν τιμητές και κυνηγοί της φοροδιαφυγής τους!!!

  === Ουέ αμαρτωλή Ιερουσαλήμ, θα καταβυθιστείς στα σκατά σου!!!!

  === ΠΟΙΟΙ???? Αυτοί που πρέπει να συλληφθούν, να δικαστούν και καταδικαστούν ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, για κατάργηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Εθνικής Κυριαρχίας υπέρ της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ των (συμπτωματικά) ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!!!!

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΪΑΦΑΣ -ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΝΑΣ -ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ  === ΠΟΙΟΙ???? Αυτοί, που με την ανοχή των ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ τους στη δικαιοσύνη, ληστεύουν τα δάνεια που εισπράττουν σαν κράτος και τα χαρίζουν ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ στους τραπεζίτες, κάτω από τη ψευδεπίγραφη ετικέτα της φαύλης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, την οποία ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, για να τα ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΤΑ 20 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Δισεκατομμύρια έφαγαν τα 20 τελευταία χρόνια οι τραπεζίτες, με κάθε είδους πυραμίδες και δεκάδες χρηματιστηριακές ΑΠΑΤΕΣ και δεν βάζουν δεκάρα για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ΤΟΥΣ!!!!! Αυτή η ΑΧΟΡΤΑΓΗ διακομματική κυβερνητική πολιτική σαπίλα, ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ το κράτος και τον καθένα μας, για να μοιράζεται τον πλούτο με την αδηφάγα πλουτοκρατία των τραπεζιτών, των βιομήχανων, των εργολάβων και προμηθευτών του δημοσίου, των μεγαλοεισαγωγέων και των πάσης φύσεως αεριτζήδων.

  === ΠΟΙΟΙ???? Αυτοί οι συγκυβερνήτες και αλητήριοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, που δεν διστάζουν να διαλύουν τη βουλή όσες φορές χρειάζονται, για να ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ τα εγκλήματά τους, όπως έχουν νομοθετήσει με τους σάπιους εγκέφαλούς τους!!!!!

  === ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, που πάνε να κουκουλώσουν τα εγκλήματα ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΛΗΣΤΕΙΩΝ και ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ τους, πίσω από στημένα πλημμελήματα “παραποίησης” εγγράφου, του μεγαλοαπατεώνα ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!!!!

ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ!!!!

Απάντηση