ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΛΗΣΤΕΣ

2 Ιανουαρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ   === ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
=== ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…!!!
=== ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ…ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΛΙΟ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΘΛΙΟΥ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ.
=== Με τις φωτογραφίες των δυο Αλβανών στα χέρια «χτενίζουν» τη Φθιώτιδα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., σφίγγοντας όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τους αδίστακτους κακοποιούς. Ήδη έχουν αναγνωριστεί από τα θύματα των πέντε ληστειών και των βιασμών που διέπραξαν το τελευταίο δεκαήμερο και ερευνάται αν αυτοί δολοφόνησαν τον 44χρονο στο πρατήριο καυσίμων του Δομοκού.
   === Οι δράστες, ένας κοντός ηλικίας 30 και ένας ψηλός ξανθός ηλικίας 27 χρόνων, είναι βαριά οπλισμένοι με «Καλάσνικοφ» και καραμπίνα. Γι’ αυτό έχουν δοθεί σαφείς εντολές στους αστυνομικούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν καταφέρουν να τους εντοπίσουν. Οι έρευνες έχουν περιοριστεί στη Λαμία και την ευρύτερη Φθιώτιδα, καθώς εκεί βρέθηκε το αυτοκίνητο που είχαν κλέψει στις 28 Δεκεμβρίου από το 50χρονο ζευγάρι στο Σελλά Αχαΐας, όταν βίασαν την άτυχη γυναίκα μπροστά στα μάτια του δεμένου σε ένα δέντρο συντρόφου της.
   === Νωρίτερα, είχαν εξαναγκάσει σε στοματικό έρευνα μια 22χρονη κοπέλα στο σπίτι της οποίας στον Αλισσό είχαν εισβάλει και είχαν δέσει τον φίλο της και τα μέλη της οικογένειάς της για να κλέψουν ό,τι βρήκαν. Οι ληστές αναγνωρίστηκαν ακόμη από μια ηλικιωμένη γυναίκα που λήστεψαν στις 22 Δεκεμβρίου μέσα στο σπίτι της στην Καμενίτσα Αλισσού, από μια τριμελή οικογένεια που φίμωσαν και έδεσαν την παραμονή των Χριστουγέννων σε ένα σπίτι στον Κουρλαμπά Χαλανδρίτσας για να αρπάξουν 600 ευρώ και από τους ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στα Τσουκαλέικα τους οποίους επίσης έδεσαν και φίμωσαν στις 27 Δεκεμβρίου για να κλέψουν χρήματα και χρυσαφικά.
   === Το κλεμμένο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στη Λαμία ήταν κλειδωμένο και οι αστυνομικοί το παρακολούθησαν για αρκετές ώρες, ελπίζοντας ότι οι κακοποιοί θα επέστρεφαν για να το πάρουν. Στο διάστημα αυτό, έγινε η δολοφονία του 44χρονου και οι υποψίες βαρύνουν τους δυο αδίστακτους δράστες. Όμως, στην υπόθεση αυτή υπάρχουν κενά που δεν εξηγούνται, καθώς το θύμα δεν εργαζόταν στο πρατήριο, αλλά είχε πάει για να αντικαταστήσει για λίγο τον πατέρα του που δούλευε εκεί. Το ενδεχόμενο της ληστείας αποκλείστηκε, καθώς πάνω στο νεκρό βρέθηκαν αρκετά χρήματα και δυο κινητά.
ΠΗΓΗ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Απάντηση