ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ

  === HYPERCOMODO

  === Ποιος θα λησμονήσει τον Σαμπατακικό θρίαμβο κατά την ιστορική περίοδο της τσιγαροαπαγόρευσης στα μπαρ και στα ξενύχτια, όπου μπροστάρης ο Μιχάλης με όλο του το χάλι των θεριακλήδων του ΣΕΥΥΠ, να αλωνίζουν όλα τα κακόφημα στέκια για να τσακώσουν τους ιδιοκτήτες μπουζουκομάγαζων και καφενείων, που δέχονταν πελατείαν καπνιζόντων κάτω από τα τραπεζοκαθίσματα. Έπη και τραγωδίαι γράφτηκαν για πάρτη του, τις δέκα μέρες που άντεξε το μέτρο!!!!

  === Και λάδι στη χωριάτικη σαλάτα, όπου σερβιρίστηκαν τα συνεργεία εφαπλωμάτων των ερευνών. Άλλοι καιροί, άλλες εποχές. Εγώ πρόλαβα και έφυγα….

  === Τώρα τελευταία ο Μιχάλης ούτε που ακουγόταν. Αλλά ευτυχώς, έδωσε σημεία ζωής ο υιός από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Αετός!!! Σαν τον πατέρα του ο κερατάς. Πήρε την θεωρία της κατασκευής αιθαλομίχλης από καυσόξυλα, αυτή ακριβώς που έχουν πλέον απορρίψει και οι Λοντρέζοι για την απάτη κουκουλώματος πάνω από 4.000 θανάτων (λένε και 12.000) και ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ, ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟ ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΕΣ, ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ!!!! Δια του λόγου του δεκάρικου το αληθές, μπορείτε να διαβάσετε τη μελέτη του αμελέτητου νέου, στις >>>>> “ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Δεκέμβριος 2012″ …..Για να πληροφορηθείτε τουλάχιστον από έναν νεαρό γκαγκά, ότι όταν συνέβηκε το κακό στη Λόντρα με τα τζάκια, χιόνιζε και είχε ….ξαστεριά!!!!

  === Το τζάκι Καραμανλή, το τζάκι Παπανδρέου, το τζάκι Μητσοτάκη, το τζάκι Παπακωνσταντίνου, το τζάκι Αρσένη και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, κατά ποία περιοχή ψηφίζεις!!!! Όλος αυτός ο εκλεκτός λαός, φημολογείται, ότι λόγω της κρίσεως, καθυστέρησαν να εισπράξουν τις βουλευτικές και υπουργικές αποζημιώσεις και δεν είχαν φράγκα, μάρκα και δραχμές για να αγοράσουν πιτρέλιο, οπότε????…. Οπότε τα καθάρματα, χωρίς να σκεφθούν το περιβάλλον τους και τα μολυσματικά τους αέρια (που συμπτωματικά πολύ τα αγαπά ο μπαμπάς Σαμπατακάκης), άρχισαν να ξηλώνουν πόρτες και κουφώματα τίγκα στη λαδομπογιά (12 στρώσεις για λόγους ασφαλείας) καθώς και τα υπάρχοντα σκρίνια και ντιβανοκασέλες από μοριοσανίδες και πλαστικά και κόλλες ξεραμένες και να τα καίνε σωρηδόν στα τζάκια τα ως άνω. Καμινάδες 7 εκάστη έπαυλις πλην του Ρακιντζή που έχει 6, διότι τη μία την έχει παραχωρήσει με νόμιμη σύμβαση, σε  εταιρεία κινητής τηλεφωνίας!!!!

  === Ο Σαμπατακάκης υιός ζήτησε από τις τρελές του Δευτεροδικείου Αθηνών, να εκδώσουν εντάλματα σύλληψης κατά των τζακιών. Τα νέα διαδόθηκαν σαν αστραπή και τα τζάκια πανικόβλητα άρχισαν τη τρεχάλα για το αναγκαίο “ο σώζων εαυτόν, σωθήτω!!!” Κάποιος στα σκοτεινά, πήρε σβάρνα τον Μητσοτάκη τον όντως αιωνόβιο, όστις έπεσεν καταγής και έσπασεν τον κώλον του σε σαράντα κωλομερίδια!!!!!…. Και με φρικτούς πόνους, διότι έχει τζάκι και στους 7 καμπινέδες του ο εξαποδώ, πλέον των υπνοδωματίων και των καθιστικών!!!…

Αύθις και εξαρχής, συνήλθεν οικογενειακόν συμβούλιον εξουσίας των Σαμπατακάκηδων και αποφάσισαν (ω, της εκπλήξεως) να κηρύξει την επανάσταση που δεν τολμά ο λαός να αποφασίσει τόσα χρόνια. Τόχουν Μανιάτικο οι κερατάδες.

Έδρα του προσωρινού επαναστατικού συμβουλίου ορίστηκε ο Ταΰγετος, του οποίο ξέρουν τα κατατόπια. Φήμη έσκασε στα βόρεια προάστια με τα πολλά και χοντρά τζάκια, ότι στον αρχηγό Σαμπατακάκη, φανερώθηκε και το φάντασμα του καθηγητή Λιαντίνη, ο οποίος προσφέρθηκε να τους φιλοξενήσει στη τελευταία του κατοικία, αλλά επειδή δεν είχε καλοριφέρ πετρελαίου, μήτε ηλεκτρικό Μεγαλουπόλεως, η συνεργασία ναυάγησε!!!!

Όποιος ενδιαφέρεται για επαναστατική δράση κατά των τζακιών,  να αρματωθεί και να επικοινωνήσει με το ΚΕΕΛΠΝΟ ή το ΣΕΥΥΠ, για να του σταλούν οδηγίες με τον αρχικοριό της ΕΥΠ.

Απάντηση