ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1  === Αν έχετε παρατηρήσει φίλοι μου (και σίγουρα θα έχετε προσέξει, διότι οι αναγνώστες των Tsoutsouneros έχουν δείκτη IQ μεγαλύτερο του Ν. Λυγερού, άσε που κατουράνε δέκα μέτρα πιο μακρυά), όταν γίνεται από πλευράς συγκυβερνητικής σαπίλας και ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, έντονος σαματάς και ανθρωποθυσίες και αίμα και διασυρμός εκεί που δεν το περιμένεις και ΚΥΡΙΩΣ όταν συντρέχουν τις μέρες που εκδηλώνονται κυβερνητικές ανθρωποθυσίες ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, θα έχετε προσέξει ΞΑΝΑΛΕΩ, ότι ο Μπαρμπανίκος δεν εισπράττει κι ουδεπόποτε τρώγει τα ειδωλόθυτα ενός πούστη πρωθυπουργού, ενός πάντα κουνιστού υπουργού οικονομικών ή ενός σάπιου μέχρι το μεδούλι υπουργού δημόσιας τάξης.

  === Αυτά γενικώς και αορίστως αλλά λίαν επιφυλακτικώς!!!! Απλώς ως μπούσουλας και καθοδηγός!!!!

  === Εν προκειμένω η προδοτική, ληστρική και αδίστακτη και πολιτικά ανέντιμη συγκυβέρνηση τρικομματικών καθαρμάτων, καίγεται από παντού από φωτιές τεράστιων σκανδάλων, τα οποία δημιουργούν από μόνα τους ένα καταπληκτικό ντόμινο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΠΤΩΣΕΙΣ!!! Τόσο, που μέσα στη τύφλα τους και στο μολυσματικό καυσαέριο (διότι τα πολιτικά καθάρματα χρησιμοποιούν πολύ τη λαδομπογιά, το νέφτι και κάθε χημικώς κατασκευασμένο ανθρακοειδές), αυτοφωτιάζονται αδιακρίτως και πανικοβλακωδώς και αυτοκαταστρέφονται ο εις μετά τον άλλον.

  === Παρ΄ όλα αυτά, το έξωθεν της άμεσης συγκυβέρνησης σάπιο πλουτοκρατικό κατεστημένο (η πραγματική συγκυβέρνηση τραπεζιτών, βιομηχάνων και αεριτζήδων) αντιδρά, αναδιοργανώνεται, αποφασίζει και εκτελεί τις νέες μαλακίες του, προσόμοιες με τις προγενέστερες, διότι δεν έχει ούτε καν το IQ του πανσόφου Λυγερού των ΑΟΖ και των υφαλοκριπήδων του και διότι είναι εκπαιδευμένο να τρώγει πάντα από τα έτοιμα και ΚΡΑΤΙΚΑ. Η αντίδραση του σάπιου και διεφθαρμένου κατεστημένου της ληστρικής πλουτοκρατίας των απατεώνων, είναι πάντα πηγάζουσα, από την εβραϊκή θεωρία ΣΟΚ και ΔΕΟΣ (ή πέος – το μπερδεύουν καμιά φορά), με την οποία δημιούργησαν τον κόσμο του μπαρμπουτιού των διεθνών χρηματιστηρίων (αγορών).
=== Κατ΄αρχήν χρησιμοποιούν το μεγάλο σκάνδαλο της παραποίησης της Λίστας Λαγκάρντ, για να ξεφουσκώσουν ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. Πρέπει να τους έχουν μοιράσει με τα τρία μνημόνια, πάνω από 100 δις!!! ή περίπου τόσα!!!! Πλουτοκρατία και πολιτικοί, τρώγουν αδιάκοπα το καλύτερο τυρί και μοιράζουν σαλαμούρα και ξύδι. Με αιφνιδιασμό και πλύση εγκεφάλου, μας εξαναγκάζουν να μη μιλάμε για τις ληστείες και τα άγρια χαράτσια, αλλά για το επόμενο ΑΛΛΛΑ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ και αυτό ομοίως με άλλο μικρότερο των….. 1.000 ΕΥΡΩ γαμώ το κέρατό τους!!!!
=== Ενδιάμεσα και εν τέλει, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ και ΚΟΣΜΑΚΙ, ώστε να μαθαίνουν να ασχολούνται με τη δουλίτσα τους και οι μακροχρόνιοι άνεργοι με τα κουτσομπολιά που κατασκκευάζει η συγκυβερνητική σαπίλα.

  === Ο Μπαρμπανίκος δεν τρέφει κανέναν σεβασμό για τους μπάτσους. Οι περισσότερες υπηρεσίες τους, κυρίως οι ΚΥΠατζήδικες και όσες είναι κατασκευασμένες για να δέρνουν γέρους, γριές, πεινασμένους και ανάπηρους, είναι διεφθαρμένες και ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ και ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ. Όμως στο σύνολο της ΕΛΑΣ υπάρχουν λίγοι έντιμοι και πατριώτες, οι οποίοι ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ, είναι στο στόχαστρο της σαπίλας και της εκτεταμένης συγκυβερνητικής διαφθοράς και βάλλονται και διαβάλλονται.
=== Τι έχουμε το τελευταίο 48ωρο???? Έχουμε αποκάλυψη κάπιων στοιχείων???? ΟΧΙ!!!! Ξερά ΟΧΙ!!!!
=== Έχουμε συγκυβερνητική ανακοίνωση, που εμπίπτει ΠΛΗΡΩΣ στον ορισμό της γκεμπελίστικης προπαγάνδας, με την οποία μια διεφθαρμένη και αδίστακτη συγκυβέρνηση, εμπλέκει κάποιους αστυνομικούς σε υπόθεση κυκλώματος ναρκωτικών.
=== Έχουμε, όχι απλή χρήση του πολυκοριού της ΕΥΠ, αλλά άμεση και εκτεταμένη εμπλοκή της ΕΥΠ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΥΠ, για την οποία πλέον, καλείται από τη συγκυβέρνηση ένας υποστράτηγος της ΕΛΑΣ, να επιβεβαιώσει αυτό που πλασάρει η συγκυβερνητική ΕΥΠ!!!
=== Ενώ μιλούν για πολυπληθή συμμορία εμπόρων ναρκωτικών, η ΕΥΠ βρήκε μικροποσότητα σε 1 ή 2 από τους 40 συλληφθέντες!!!! (που οι περισσότεροι έχουν αφεθεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!!!
=== Μας σερβίρισαν μερικές απομαγνητοφωνημένες από τον υπερκοριό της συγκυβερνητικής ΕΥΠ συνομιλίες, των υποτιθέμενων εμπλεκόμενων αστυνομικών, με τους υποτιθέμενους συνεργάτες τους έμπορους ναρκωτικών….. ΚΑΙ????? Σε παλιότερες υποθέσεις ΕΞΑΡΘΡΩΣΗΣ κυκλωμάτων εμπόρων ναρκωτικών, δεν υπήρξε ανάμειξη πολλών αστυνομικών που παρίσταναν τους εμπόρους ή τους διεφθαρμένους???? Δεν υπήρξαν στο παρελθόν μαγνητοφωνημένοι διάλογοι αξιωματικών της ΕΛΑΣ με κακοποιούς, για να τους ξεγελάσουν και να τους παγιδέψουν προκειμένου να τους συλλάβουν ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ?????

  === ΕΔΩ, ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΣΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΝΤΟΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΟΡΤΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ???? ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΥΠατζήδες, από ένα κιλό χασίσι στον καθένα να έβρισκαν, θα είχαν πιάσει και 40 κιλά μικροποσότητα (ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ) χασισιού!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΥΠ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΚΥΠΑΤΖΗΔΙΚΕΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ????

  === Το χθεσινό ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης δεν με εξέπληξε. Σύσσωμο το τμήμα του ενός τουλάχιστον συλληφθέντα αξιωματικού της ΕΛΑΣ ήταν εκεί ΈΚΛΑΙΓΕ και ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΗ…. ΧΟΥΝΤΑ. Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΑ ΞΑΝΑ… ΧΟΥΝΤΙΚΗ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΩΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΙΑΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!!!
=== ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ.  Αν είχαν κατασχεθεί προϊόντα εγκλήματος (που εδώ απαιτώ φορτία) θα μπορούσα να πω, ότι υπάρχουν ενδείξεις ενοχής και να φανταζόμουν, ότι ο εκ των 40 συλληφθέντων αξιωματικός, ίσως είχε 3-4 συνεργάτες στο τμήμα. Όταν όμως ολόκληρο το τμήμα βγαίνει δημόσια και συμπαραστέκεται και δακρύζει και χειροκροτεί και όταν όλοι ή οι περισσότεροι από τους ύποπτους Αλβανούς ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, όταν όλα ανακοινώνονται από μια διεφθαρμένη συγκυβερνητική συμμορία,

ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ, ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΕΡΜΕΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:  Για άλλη μια φορά τα αισχρά κρατικοδίαιτα ΜΜΕ, στην τυφλή υπηρεσία του σάπιου καθεστώτος. Ούτε μία στοιχειώδης έρευνα, ούτε η παραμικρή διασταύρωση των ισχυρισμών της καθεστωτικής ΕΥΠ. Όλα με την ίδια ακριβώς κυπατζήδικη ανακοίνωση και συνεχίζουν το ίδιο. Αδιάκοπα μας βομβαρδίζουν με το τι ισχυρίζεται η χούντα των Αθηνών.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Για άλλη μια φορά, μερικά ψευδοαναρχικά ιστολόγια στην υπηρεσία  της χούντας των Αθηνών, μόνο και μόνο, για να δείξουν ότι χτυπούν τους παντού κακούς μπάτσους!!!!!
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: Κάνω μια έκκληση στις ιστοσελίδες και στα ιστολόγια, το οποία μακροχρόνια έχουν αποδείξει ότι πολεμούν τη χούντα. Φίλοι μου, όταν έχετε να κάνετε με μονομερή συγκυβερνητική ανακοίνωση, μη δείχνετε βιασύνη. Απαιτείστε ντοκουμέντα. Σε μια τέτοια υπόθεση, οι ΕΥΠατζήδικες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες δεν είναι ντοκουμέντα. ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όταν δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και αναπαράγουμε τις χουντικές ανακοινώσεις και δηλώσεις Σαμαρά-Μπενάκη, ότι ο διεφθαρμένος θα πατάξει τη διαφθορά, άθελα μετατρεπόμαστε σε εργαλείο προπαγάνδας της χούντας. ΟΧΙ ΒΙΑΣΥΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.  Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ.

ΕΡΕΥΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…….. ΕΡΕΥΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ.

Απάντηση