Τα μαθήματα υποκριτικής πρόδωσαν το κινητό της Ναταλίας!!!

5 Ιανουαρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ -ΚΙΝΗΤΟ  === Σύμφωνα με τόνους δημοσιευμάτων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και στο επαγγελματικό κατοχικό διαδίκτυο, η φλογερή δίψα της Ναταλίας Δραγούμη, να διδάξει υποκριτική στους φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, (χωρίς την παραμικρή διαφοροποίηση), ήταν αυτή που τελικά πρόδωσε την μεγάλη ηθοποιό με το πηγαίο ποιοτικό κινηματογραφικό και τηλεοπτικό, υποκριτικό σεχ!!!

  === Έχουν γραφτεί και εδώ τόσο πολλά για το σκάνδαλο των 650 ΕΥΡΩ του ακριβού κινητού, που σε κανέναν δεν κάνει καρδιά να ασχοληθεί, με το πόσα εκατομμύρια έχουν καταβροχθίσει καθηγητές και πρυτανικές αρχές, μέσα από τους ανεξέλεγκτους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!

  === Αμ για τις παράνομες συμβάσεις δεκάδων εκατομμυρίων με εργολάβους??? Που καιρός!!!… Για τις απ΄ευθείας προμήθειες εκατομμυρίων των γιατρών καθηγητών???? Τώρα πλάκα με κάνεις????

  === Αρκετά ασχοληθήκαμε με τη ρουτίνα των 100 δισεκατομμυρίων που δόθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στους τραπεζίτες, με τρία μνημόνια σε βάρος μας, για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ΤΟΥΣ.

  === Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε το νινί της Ναταλίας!!!…

Απάντηση