ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜ -ΥΠ ΑΜΥΝΑΣ - ΣΗΜΑΙΕΣ 1  === Έκανα μια μεγάλη βόλτα στα Κυπριακά ηλεκτρονικα ΜΜΕ και διαπίστωσα μια απίστευτη ΑΓΡΙΑ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, δια της οποίας εξαφάνισαν φωτογραφίες και βίντεο, στα οποία εμφανίζεται ο υπουργός άμυνας της Κύπρου, να πατσαβουριάζει και να πετάει κάτω τις σημαίες Ελλάδας και Κύπρου, ενώ σε απόσταση αναπνοής ήσαν δύο ένστολοι που περίμεναν να τους τις παραδώσει.

  === Το γεγονός είναι τέτοιο, από εκείνα που πάντα καλύπτονται από κάμερες και το υλικό κοσμεί τις σελίδες υπουργείου και ενόπλων δυνάμεων. Στη περίπτωση όμως της αθλιότητας του υπουργού άμυνας της Κύπρου Δ. Ηλιάδη, έχουμε ακόμα μία συσκότηση και στο εξής θα πρέπει να σκεπτόμαστε σοβαρά, μήπως ο εν λόγω κάφρος και ο αρχηγός του, έχουν ανάγκη ψυχιατρικής παρακολούθησης. Μόνο σε δικτατορίες παρανοϊκών δικτατόρων συμβαίνουν τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιας έκτασης λογοκρισίες.

  === Το τρισάθλιο ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ περιστατικό συνέβη στις 10 Δεκεμβρίου 2012, στην αεροπορική βάση “Ανδρέας Παπανδρέου” της Πάφου, όπου ο άθλιος Δημήτρης Ηλιάδης, είχε προσκληθεί από την Εθνική Φρουρά της Κύπρου, για να κάνει τα αποκαλυπτήρια μνημείου, που είχε στηθεί εκεί, προς τιμή των πεσόντων της 55ης Σμηναρχίας Μάχης της Κύπρου!!!!

  === Το μνημείο φιλοτεχνήθηκε από τον γλύπτη Νικόλαος Κοτζαμάνης και  στις εντοιχισμένες πλάκες του, έχουν χαραχθεί τα ονόματα όλων των αεροπόρων που έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος μέχρι σήμερα.

Απάντηση