ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ -ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ -ΓΚΟΜΕΝΕΣ   === Σύμφωνα με δημοσίευμα 16-9-2012 του www.moneypro.gr  “Ο Μαυραγάνης και η γυναικάρα με τα κόκκινα”
=== “Περίεργα πράγματα πληροφορείται το www.moneypro.gr και για το λόγο αυτό περιμένει απαντήσεις. Πιο συγκεκριμένα, τα …παπαγαλάκια της Καραγιώργη Σερβίας μας πληροφόρησαν πως στους διαδρόμους του υπουργείου κυκλοφορεί …γυναικάρα με τα κόκκινα, δηλαδή μια εκπάγλου καλλονής γυναίκα η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως δημοσιογράφος και διορίστηκε ως σύμβουλος επικοινωνίας του υφυπουργού κ. Μαυραγάνη.
=== Η εν λόγω κυρία βέβαια πέρασε από το επάγγελμα όμως δεν πολύακούμπησε. Κι αυτό διότι αν και είχε διοριστεί στην ΕΡΤ μαθαίνουμε πως η προηγούμενη προϋπηρεσία της ήταν αυτή της σερβιτόρας σε γνωστό στέκι του Νέου Ψυχικού. Ποιος την διόρισε στην ΕΡΤ όμως και κατόπιν στο υπουργείο Οικονομικών; Όχι πάντως ο κ. Μαυραγάνης ο οποίος μαθαίνουμε πως την φορτώθηκε ελέω φίλου του υπουργού.

Σύντομα θα έχουμε κι άλλες αποκαλύψεις γιατί δεν είναι δυνατό κάποιοι να βολεύουν σε καίριες θέσεις τις φιλεναδίτσες τους.”

  === Το έκτακτο αυτό περιστατικό, πρέπει να ληφθεί σοβαρά, για να δικαιολογήσουμε στούρνους και στουρνάρια (κατά το ηλίθιος κι΄ο πανηλίθιος), επί ενός φρέσκου περιστατικού!!! ΟΣΟΙ ΔΕΝ Τ΄ ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:
   === «Γκάφα» με απαλλαγή επαγγελματιών από την έκδοση αποδείξεων
   === ΣΕ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

  === ……Απαλλάσσονται από την τήρηση βιβλίων και την έκδοση αποδείξεων  λιανικής….!!!!!

  === Σύμφωνα με τη χθεσινή εγκύκλιο του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη:
1.— Απαλλάσσονται από την 1η Ιανουαρίου 2013 από την τήρηση βιβλίων και την έκδοση αποδείξεων λιανικής μόνο τα φυσικά πρόσωπα, των οποίων τα ακαθάριστα έσοδα από την πώληση αγαθών και την παροχή υπηρεσιών κατά την προηγούμενη διαχειριστική περίοδο δεν υπερέβησαν τις 10.000 ευρώ. Ειδικότερα απαλλάσσονται από την υποχρέωση να εκδίδουν αποδείξεις:
  === Επαγγελματίες που σχετίζονται με εργασίες επισκευών και συντηρήσεων τεχνικών έργων και μη. Ουσιαστικά, η νέα διάταξη απαλλάσσει από την υποχρέωση να τηρούν βιβλία και να εκδίδουν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ξυλουργοί, οι συντηρητές εγκαταστάσεων θέρμανσης, κλιματισμού και πλήθος άλλων επαγγελματιών οι οποίοι εμφανίζονται -με βάση τις αποδείξεις που εξέδωσαν το 2012? να έχουν ακαθάριστα έσοδα χαμηλότερα των 10.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών βρίσκονται ψηλά στη λίστα της φοροδιαφυγής, με τους περισσότερους να εμφανίζονται στην εφορία με εισοδήματα «φτώχειας», μικρότερα των 10.000 ευρώ, όπως δείχνουν τα στοιχεία από την επεξεργασία των φορολογικών δηλώσεων.
  === Εκπαιδευτές οδηγών αυτοκινήτων, επισκευαστές ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών, εκμεταλλευτές αποθηκευτικού χώρου, όσοι ασκούν παραϊατρικό επάγγελμα.
  === Επιτηδευματίες που παρέχουν υπηρεσίες από επαγγελματική εγκατάσταση.
2.–  Από την απαλλαγή εξαιρούνται: ….. ….. …..
ΠΗΓΗ φρέσκιας πατάτας στουρναρέϊκιας: ΗΜΕΡΗΣΙΑ.GR

Απάντηση