ΜΠΕΡΤΣΙΜΑΣ -ΝΕΧΑΜΑΣ -ΜΑΪΜΟΥ  === Ο Γκαγκάς Παπανδρέου καταλάβαινε ότι έχανε λάδια από παντού και είχε αποφασίσει την εισαγωγή 120 (άλλοι λένε 300) Εβραίους σοφούς, για να καλύψουν το έλλειμμα που είχε το κενοτάφιο, που κουβαλάει στους ώμους του. Τον πήραμε χαμπάρι και μας τελείωσε.

  === Τώρα, το σύστημα της διακομματικής συμμορίας των σιωνιστών του Σαμαρά – Μπενάκη, ξέρωντας ότι ξέραμε για τον ομόσταυλό του Γκαγκά και Παπανδρέου, σκάει ένα πονηρό Μπενάκειο χαμόγελο και αλλάζει σε χρόνο ρεκόρ, το σύστημα εισαγωγής σοφών Εβραίων για την ιδικήν του αδειανή καρδάρα.

  === Το κόστος????? Πάνω-κάτω το ίδιο υπέρογκο εις δόξαν Ισραήλ.

  === Το θύμα????? Αδιαμφισβήτητα το ίδιο: Οι Έλληνες φορολογούμενοι, για το καλό της τσέπης των ληστών. Η μικρομεθοδολογία διατύπωσης μικροδιαφέρει και το ταμείο πληρωμής. Έτσι με τον νεογκαγκά Σαμαρά-Μπενάκη, ολοκληρώθηκε η διαδικασία εισαγωγής κοπρόσκυλων, που θα ροκανίζουν τις τσέπες μας, με την νεοΑΠΑΤΗ, των ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ μελών διοίκησης των Πανεπιστημίων μας, από τα ταμεία των ΑΕΙ. Συμπτωματικά εκ των εισαγώμενων εκλέγεται ΟΜΟΦΩΝΑ, ο πρόεδρος του συμβουλίου διοίκησης κάθε πανεπιστημίου.

  === Στη προηγούμενη σχετική ανάρτηση Μάθατε ότι στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο «εκλέχθηκε» διοίκηση για να κάνει ομόφωνη εισαγωγή ….διοίκησης???  όπου έγραψα ολίγα για τα αυτονόητα, για οποιονδήποτε του αρέσει να ψάχνει.

  === Έχω όμως και ικανούς ….εξωτερικούς Tsoutsouneros, με πρότον και καλύτερο τον “Τ.Ν.” ο οποίος θέλει να λύσει τις απορίες του, το ίδιο κι΄ εγώ και ο καθένας αντιγκαγκάς. Με βάζει λοιπόν ο “Τ.Ν.” ως διάμεσο και λέει:

Εσυ που ξετρυπωνεις ΠΟΛΛΑ ΚΡΥΦΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, για ρωτησε δημοσια τον ΥΠΟΥΡΓΑΡΟ ΤΗΣ αΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ αΓΡΑΜΜΑΤΩΣΥΝΗΣ ΤΟΥ Σαμαρομπενακη ( πριν γινει με ολους μαζι ΒΓΕΝΑΚΗΣ) να σου ειπει:
Οι προσφατα εκλεγμενοι ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΡΕΣ
ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΕΡΤΣΙΜΑΣ ΚΑΙ ΝΕΧΑΜΑΣ
που εκλεγηκαν στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ως μελη του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ( ο ΜΠΕΡΤΣΙΜΑΣ ειναι λεει και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ…..)

ΤΙ ΘΡΗΣΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ????
Ειναι Χριστιανοι????…
Ειναι ΑΘΕΟΙ????…..
Η μηπως, και οπως φημολογειται εντονα ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ???????

( γιατι ΑΝ ΕΙΝΑΙ, και οι φοιτητες τους παρουν με τα νεραντζια, τοτε ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ??????)
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΗΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΑΤΙΘΑΣΑ????…..)

Ο Μπαρμπανίκος έχει μια επιφύλαξη και πιστεύει, ότι οι εισαγώμενοι διοικητές πανεπιστημίων, θα διοικούν με ….τηλεδιασκέψεις από τις αμερικάνικες στοές.

Απάντηση