Πεπόνης -Μουζακίτης 2  === Αρνείται ο Πεπόνης να στείλει το usb stick στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος

  === Αρνείται σύμφωνα με πληροφορίες, ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης να παραδώσει τo usb stick με την λίστα Λαγκάρντ στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

  === Υπενθυμίζεται ότι με εντολή, του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου το επίμαχο usb έπρεπε σήμερα να δοθεί στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να βρεθεί με την χρήση της τεχνολογίας, ποιός, πότε και πως αντέγραψε το CD που παρέλαβε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών με την λίστα Λαγκάρντ.

  === O αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αρμόδιος για οικονομικά εγκλήματα Ν. Παντελής το ζήτησε με παραγγελία από τους οικονομικούς εισαγγελείς, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη.

  === Ειδικότερα, ο κ. Παντελής αναφέρει στο σχετικό έγγραφό του προς τους δύο εισαγγελείς του οικονομικού εγκλήματος:

  === «Σας διαβιβάζουμε αντίτυπο του υπ΄αριθμ. 9386/8.1.13 φύλλου της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, στις σελίδες 1 και 7 του οποίου έχει καταχωρηθεί δημοσίευμα με τίτλο «Άφησε ίχνη ο παραχαράκτης», το οποίο αναφέρεται σε δυνατότητες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διαπιστώσει, μετά από πραγματογνωμοσύνη, τυχόν επεμβάσεις που έγιναν στο memory stick (usb), που αποτελεί αντίγραφο του CD, που περιήλθε στο Ελληνικό υπουργείο Οικονομικών από το αντίστοιχο γαλλικό υπουργείο Οικονομικών περί τα τέλη του 2010 («λίστα Λαγκάρντ»), το οποίο (σσ. usb) βρίσκεται στην υπηρεσία σας και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες ως προς την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της σε σχέση με το ζήτημα αυτό».

  === ΠΗΓΗ:  gr.news.yahoo.com

  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Σύμφωνα με πληροβορίες, οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μπυζακίτης, έχουν συγκεντρώσει πολλά στοιχεία, από τα οποία προκύπτουν ενδείξεις, ότι πιθανότατα έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση νόθευσης της λίστα φοροφυγάδων της Κριστιν Λαγκάρντ, ειδικευμένες υπηρεσίες, και ήδη αντιμετωπίζουν τους πρώην Ειδικούς Γραμματείς του ΣΔΟΕ ως ύποπτους!!!!
Επίσης είναι περίεργο, το πως ένας αντεισαγγελέας του Ανώτατου δικαστηρίου δίνει τέτοια παραγγελία, ωθούμενος από…. άρθρο εφημερίδας του Μπόμπολα, ενώ είχε την ευχέρια να ερευνήσει την υποθετική δυνατότητα, αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΑΠΟΡΡΗΤΟ της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Απάντηση