ΟΜΠΑΜΑ -ΓΙΑΟΥΡΤΙ  === Ελληνικό γιαούρτι θα φάει ο Ομπάμα πριν ορκιστεί!!!
   === Γεύμα που θα περιλαμβάνει ελληνικό γιαούρτι θα απολαύσει ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, λίγο πριν από την ορκωμοσία του στις 21 Ιανουαρίου.

  === «Είναι νόστιμο, είναι πραγματικά πολύ καλό», είπε χθες ο γερουσιαστής Τσακ Σούμερ, όταν δοκίμασε ελληνικό γιαούρτι, ανακοινώνοντας παράλληλα, ότι θα το γευτεί και ο αμερικανός προεδρος.

  === Ο Σούμερ δήλωσε ότι ελπίζει να έχει την ίδια αντίδραση και ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

  === «Πρόκειται να το πω στον κ.Πρόεδρο. Είναι υγιεινό, κατασκευάζεται στην Αμερική και είναι κάτι που μπορεί να προσφέρετε στις κόρες σας», πρόσθσεσε.

  === Το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στο Τζονστον των ΗΠΑ πρόκειται να διπλασιάσει την παραγωγή του σε 160.000 τόνους ελληνικού γιαουρτιού ετησίως και να προσθέσει 140 ακόμη θέσεις εργασίας.

  === «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευχαριστούμε τον γερουσιαστή που μας επέλεξε», δήλωσε ο Ράσελ Έβανς, διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας.

  === ΠΗΓΗ: “ΕΘΝΟΣ”

  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:  Εμείς, εκ φύσεως λαός γιαουρτο – γευσιγνωστικός, γιατί να στερούμε τους κατσαπλιάδες πολιτικούς και λήσταρχους από τη χαρά, να γεύονται το Ελληνικό γιαούρτι???? Ο Λυγερός και ο Καριώτης, από παιδιόθεν το τρώγουν καθημερινά και αυξάνουν το IQ τους. Εδώ, αν κάνουμε τόσο μεγάλα διαλείμματα προσφοράς, φυσικό επακόλουθο είναι, να μένουν οι πολιτικοί μας βλάκες και με ατροφία εγκεφάλου. Να τους βοηθήσουμε απεριορίστως και ατελώς…..

   === ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:
NΑ φροντισουμε, του αρεσει-δεν του αρεσει, να φαει λιγο κι ο Λοβερδος, να καρδαμωσει τωρα που κατεβαινει στη μαχη του ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ το παιδι….

1 Comment

  • Ο/Η proudgreece λέει:

    Φιλε μου αν ειχαμε γιαουρτι θα το τρωγαμε με την πεινα που μας δερνει!!!!
    Ε γω θα προτεινα κατι πιο δραστικο! Τι θα ελεγες αν ριχναμε καμμια χειρομβοβιδα?

Απάντηση