ΕΛΣΙΝΚΙ -Kevin Boyle -Πέθανε 26-12-2010  === SUPER-HYPERCOMODO

  === Λόγω αδιαφορίας της σιωνιστικής κυβέρνησης των Αθηνών και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, εμείς, οι όπου γης Tsoutsouneros και τα εκατομμύρια των συνοδοιπόρων τους, ερευνήσαμε και αύθις και αμέσως και εμπροθέσμως, υποβάλαμε ένσταση ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου για τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πιθήκου. Και να σκεφθεί έκαστος και η καθεμιά, ότι δεν ζητήσαμε ούτε καν τη βοήθεια του εν gacebook φίλου Καπερνάρου!!!!!

  === Η έρευνά μας απέδειξε τα παρακάτω ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ πραγματικά περιστατικά και ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:
1.— Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ, μετά 3-4 συμβούλων της Διεθνούς μειονότητας των πούστηδων και των λεσβιών, ψευδώς προσέφυγε εναντίον της πατρίδας μας, ισχυριζόμενο πως με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή του, διαπίστωσε τις μαλακίες που ισχυρίζεται, διότι όσο και να πιστεύουμε σαν Χριστιανοί στα θαύματα, δυστυχώς ΔΕΝ ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ!!!!!!!
Και συγκεκριμένα:
=== Στις 26-12-2010 ετελεύτησε κι΄ απέθανε και εψόφησε οριστικώς και αποδήμησε αμετακλήτως στον γιαχωβά του, ο ΒΟΡΕΙΟ-ΙΡΛΑΝΔΟΣ ιδρυτής και πρώην πρόεδρος ΔΣ και πρώην μέλος ΔΣ του….. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ Kevin Boyle.
=== Δια του λόγου το αληθές, ο Βαλλιανάτος, ο Δημητράς και τα άλλα καλόπαιδα με την οπισθοκίνηση, στις 30-12-2010 του έκαναν τοπικό ….ηλεκτρονικό επικήδειο  GREEK HELSINKI MONITOR (GHM) , ο οποίος ξεκινά ως αποκάτω:
=== “Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) πληροφορήθηκε με θλίψη ότι ένας δίκαιος καθοδηγητής για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ακαδημαϊκός, ένας από τους ιδρυτές του κινήματός μας για τα πολιτικά δικαιώματα, ο Βόρειο – Ιρλανδός καθηγητής Kevin Boyle απεβίωσε στις 26 Δεκεμβρίου 2010. Όλοι μας στο ΕΠΣΕ είμαστε ευγνώμωνες για την ενεργό υποστήριξή του, ως πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου μας και ως πρώην νομικός σύμβουλος. Ήταν επίσης -για κάποιους από εμάς- καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Essex, και -για κάποιους άλλους- ένας θερμός φίλος. Δεν θα μας λείψει καθόλου.
Παρακάτω αναδημοσιεύουμε μια επιλογή από αφιερώματα στον Kevin Boyle συμπεριλαμβανομένου ενός εξαιρετικού άρθρου από τον τούρκο δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα… …. …. ….
Όμως η φράση “Δεν θα μας λείψει καθόλου” του Βαλλιανάτου, του Δημητρά και των λοιπών οπισθοκίνητων καλοπαίδων, δεν ήταν ένα απλό σχήμα λόγου!!!!

2.— Έχουν συμπληρωθεί σχεδόν ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΝΝΙΑ (49) ΜΗΝΕΣ από τον θάνατο του Kevin Boyle και πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα >>>>> του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ, αμέσως διαπιστώνουμε ότι ο πεθαμένος Kevin Boyle, εξακολουθεί να….. συμμετέχει στο υπό τον Βαλλιανάτο ΔΣ των οπισθοκίνητων μειονοτικών!!!! ΝΑΙ ο απέθαντος!!!!

ΕΛΣΙΝΚΙ -ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

Η σημείωση με κόκκινα της ιστοσελίδας και μαύρα γράμματα της ημερομηνίας θανάτου, έγινε από τον Μπαρμπανίκο

  === Επομένως, η μειονότητα της οπισθοκίνησης, της ομάδας Βαλλιανάτου – Δημητρά, ισχυριζόμενη ότι στράφηκαν κατά της Ελλάδας με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΠΣΕ συμπεριλαμβάνουν και τον πεθαμένο, οπότε για ημάς, η όποια απόφαση του δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι ακυρωτέα, λόγω ελαττωματικής έγκλησης και αγωγής των οπισθοκίνητων. Και αυτό, διότι δεν προσκόμισαν έγγραφα και ντοκουμέντα, που να αποδεικνύουν ότι ο αλλοδαπός ιδρυτής τους Kevin Boyle, εξακολουθεί και κλάνει, τουλάχιστον, για να μπούμε αν χρειαστεί στον κόπο και στη βάσανο της αυτοψίας, μετά πραγματογμωμοσύνης!!!!!
Επομένως η προσφυγή της ομάδας της ανωμαλίας, είναι εξ αρχής άκυρος και ακυρωτέα και ουδεπόποτε παράγει έννομα αποτελέσματα, διότι είναι φύσει αδύνατο να γίνουν αποδεκτοί ισχυρισμοί ενός πεθαμένου και των βαλσαμωτών αυτού!!!!! Δι΄ ο και αιτούμεθα… κλπ…. κλπ…..

ΕΛΣΙΝΚΙ -Dimitrina Petrova -και Παγκόσμια Τράπεζα  2.— Η ομαδούλα Βαλλιανάτου – Δημητρά, που εκτός από τη συμμετοχή πεθαμένου στο ΔΣ (αφού δεν φτάνουν τα ζωντανά της για… 5μελές ΔΣ), έχει στη σύνθεση και έτερο αλλοδαπό. Πρόκειται για τη Βουλγάρα Dimitrina Petrova  η οποία ενώ φαίνεται να έχει σπουδάσει και να διδάσκει (σαν επισκέπτρια από ΄δω κι΄ από ΄κεί) φιλοσοφία, είναι κατά κύριο επάγγελμα δικηγόρος  και νομικός σύμβουλος,ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ και ΜΚΟ!!!!!!  Κοκορεύεται ότι έχει κερδίσει 20 υποθέσεις στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αλλά δεν λέει πόσες έχει χάσει σε 30 χρόνια παρακρατικής δράσης, και έχει χάσει πολλές, γιατί αλλού δεν κυβερνούν Παπανδρέου και Σαμαράς.
Η Dimitrina Petrova  είναι το άκρως ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ καπέλο του ψευδεπίγραφου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ των ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΣΙΝΚΙ και όχι μόνον!!! Αυτή, με τον πεθαμένο Kevin Boyle και άλλους 6-7 αρχιδιαπλεκόμενους, σε συνεργασία με κατά τόπους κοπρίτες κρατιστές-εξουσιαστές τύπου Βαλλιανάτου, συνολικά 45-50 άνθρωποι, ‘εχουν οι ίδιοι και οι ίδιοι κατασκευάσει 40 κρατικοδίαιτες και ευρωπαϊκότροφες ΜΚΟ στο καλούπι του Διεθνούς Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι.
=== Αυτά που ξεχώρισα ιδιαίτερα στο πάμπλουτο βιογραφικό της κυρίας, είναι:
  —- ότι είναι σύμβουλος της….. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
  —- ότι σαν βουλευτής Βουλγαρίας, πρωταγωνίστησε στη κατασκευή του φασιστικού μετακομμουνιστικού συντάγματος της Βουλγαρίας, με το οποίο “νομιμοποιήθηκε” η εξόντωση του Βουλγάρικου λαού και οδηγήθηκε το 98% του πληθυσμού κάτω από το όριο της φτώχειας!!!!!!
  —- ότι είναι σύμβουλος του…. Προέδρου της Βουλγαρίας, για να του λέει σε ποιους θα δίνει χάρη ή αμνήστευση και σε ποιους όχι!!!! ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ….
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, η απίσης αλλοδαπή Dimitrina Petrova, ασκεί συγχρόνως και προσφέρει κατ΄ επάγγελμα και ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ τις υπηρεσίες της νομικής συμβούλου, σε οργανώσεις και οργανισμούς με θεωρητικά συγκρουώμενα συμφέροντα (ΕΕ, Κράτος και παρακράτος πλήθους…. κρατικοδίαιτων ΜΚΟ), κάτι που απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά από τη Χάρτα του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, από τις Συμφωνίες του Ελσίνκι για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και τεράστιου αριθμού από ντιρεκτίβες της πουτάνας της ΕΕ, που άλλα λέει για την απαγόρευση οικονομικής και εποπτικής ανάμειξης των κυβερνήσεων στις ΜΚΟ, και άλλα κάνει και αυτή στη πράξη, αφού τεράστιες ποσότητες κοινοτικών κονδυλίων, με διάφορες προφάσεις και συγκαλύψεις, καταλήγουν στις μάσες των μελών ΜΚΟ, ενώ οι πραγματικές μειονότητες διατηρούνται ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ στη μιζέρια και στην εκμεταλλευση, πρώτα και κύρια, των μικρών παρακρατικών και κρατικοδίαιτων ΜΚΟ που τις καπελώνουν.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, δεν νομιμοποιείται μία εκφραστής κρατικής εξουσίας χώρας μέλους της ΕΕ, αλλά και υπηρέτρια της αιμοσταγούς και αιμοδιψούς Παγκόσμιας Τράπεζας, να στρέφεται ως μέλος ΔΣ της ψευδεπίγραφης και κρατικοδίαιτης ΜΚΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ των ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ”  κατά του Ελληνικού Κράτους, επίσης μέλους της ΕΕ

  3.—- Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ των ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ, αν και είναι σε λειτουργία στην Ελλάδα από το 1992 (21 χρόνια!!!!!!!) και ισχυρίζεται αναληθώς, ότι δημιουργήθηκε για να προστατεύει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θρησκευτικές και εθνοτικές μειονότητες!!! Όμως οι μειονότητες έχουν δικαίωμα να αυτοκυβερνηθούν και να αυτοδιαχειριστούν τις τύχες τους με δική τους οργάνωση. Εν τούτοις βλέπουμε, ότι αδιαμφισβήτητα είναι όλα αυτά τα χρόνια, διαρκώς το ίδιο ολιγομελές κλαμπ επιτήδιων εργολάβων-προστατών, οι οποίοι κατά προφανή και πρωτοφανή ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο, ουδέποτε διεύρυνε τη βάση των μελών του, ώστε να εισέλθουν στην εν λόγω  ΜΚΟ, άτομα των πραγματικών ή κατασκευασμένων μειονοτήτων, ώστε δικαιολογημένα να αποκτήσει μια αντιπροσωπευτικότητα. Εν ολίγοις, χωρίς τα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ των ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ του ΕΛΣΙΝΚΙ να είναι μέλη των θρησκευτικών και εθνοτικών μειονοτήτων που ισχυρίζονται ότι νοιάζονται και προστατεύουν, στη πράξη ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ στο κλειστό κλαμπ που μόνο αυτοί ελέγχουν, ώστε αναξέλεγκτη η ολιγομελής αυτή ομαδούλα με τα 40 ονόματα-οργανώσεων σφραγίδων, να γεύεται πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά, τις κρατικές και ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, οι οποίες αναληθώς ισχυρίζονται και προπαγανδίζουν, ότι ενισχύουν τις μειονότητες!!!! Θα λέγαμε δε με βεβαιότητα, ότι η μοναδική μειονότητα που εκπροσωπείται σε αυτό το φασιστικής διοικήσεως κατασκεύασμα, είναι η μειονότητα των πούστηδων και των λεσβιών, αλλά και πάλι κατά τρόπο αυθαίρετο, ρατσιστικό, φασιστικό και ανεξέλεγκτο από την ευρύτερη λαϊκή βάση των πούστηδων και των λεσβιών. Απλά οι εξουσιαστές της οργάνωσης αυτοεπιβάλλονται και μόνο η κρατική εξουσία τους αποδέχεται και τους νομιμοποιεί παράνομα.
  === ΕΠΟΜΕΝΩΣ, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή ως προσφεύγουσα ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μια κατ΄ ουσία παρακρατική και κρατικοδίαιτη οργάνωση, η οποία έχει τόσο έντονα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ χαρακτηριστικά και χωρίς την ελάχιστη αντιππροσωπευτικότητα, αφού  δεν δέχεται σαν ισότιμα μέλη στις τάξεις της, άτομα με πραγματική προέλευση, τις θρησκευτικές και εθνοτικές μειονότητες, που ισχυρίζεται αναληθώς ότι υποστηρίζει και προστατεύει.

ΕΠΕΙΔΗ θα υπήρχε αντίφαση στους παραπάνω βάσιμους και αληθείς ισχυρισμούς των Tsoutsouneros όλου του κόσμου, δεν αναφέρουμε την εμφανή απουσία της κλίκας Βαλλιανάτου – Δημητρά, από τα χίλια-μύρια προβλήματα των υπαρκτών ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ μειονοτήτων στις γειτονικές χώρες. Το να δικαιολογήσει κάποιος και να επιζητήσει την ανάμειξη αυτών των πολιτικών καθαρμάτων στα προβλήματα ομογενών μας σε άλλες χώρες, μόνο δεινά μπορεί να προκαλέσει.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ κλπ…. κλπ…. Η απόφαση τάδε του Διεθνούς Δικαστηρίου, είναι μια μαλακία και μισή και ίσως λόγω κόπωσης, τα ξαναπούμε εν ολίγοις αύριο.

1 Comment

Απάντηση