ΕΛΣΙΝΚΙ - International Helsinki Federation 1 ΠΟΝΤΙΚΙΑ   === ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΑΝΟΥΣΑ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ  ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ.

   === Έγραψα χθες για τη γελοία περίπτωση, του πεθαμένου ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ από τις 26-12-2010, ΒορειοΙρλανδού ομοφυλόφιλου και πούστη Kevin Boyle, τον οποίο η πολιτική συμμορία Βαλλιανάτου – Δημητρά τον διατηρεί (σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του παρατηρητηρίου της εξαπάτησης) σαν μέλος του ΔΣ!!!… Τιμής ένεκεν???… Βαλσαμομένον???… Δεν ξέρω…. Λεπτομέρειες στην ανάρτηση Ακυρώσαμε την απόφαση της Χάγης για τον όρκο στα Ελληνικά Δικαστήρια, καθώς και της προσφυγής της μειονότητας Βαλλιανάτου – Δημητρά!!!

   ===ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, αρχές του 2007 ξέσπασε οικονομικό σκάνδαλο, παραδεγμένης υπεξαίρεσης 1.200.000 €, στην έδρα της International Helsinki Federation for Human Rights, στην Αυστρία. Το σκάνδαλο όμως φαίνεται ότι είχε τεράστιο βάθος, και οδήγησε στην άμεση ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗ της διεθνούς των πολιτικών ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ νταβατζήδων, στις 27 Νοεμβρίου 2007.

   === Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2008, ένα Αυστριακό δικαστήριο, καταδίκασε τον οικονομικό διευθυντή της Διεθνούς Ομοσπονδίας των νταβατζήδων των συμφωνιών του Ελσίνκι, τον Rainer Tannenberger, σε 3 χρόνια φυλάκιση και άλλους δύο τους καταδίκασε με αναστολή!!!!! Τα ποντίκια της Ομοσπονδίας διασκορπίστηκαν και κλήστηκαν στο καβούκι τους, ενώ η ίδια η Ομοσπονδία κήρυξε….. πτώχευση!!!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ το εξαφανισθέν ποσό είναι πολλαπλάσιο (έτσι Βαλλιανάτο?????) και όχι μόνο το 1.200.000€ με το οποίο ασχολήθηκε το εν λόγω δικαστήριο!!!!ΕΛΣΙΝΚΙ - International Helsinki Federation

   === Όμως υπάρχουν πολλά προς διευκρίνιση για το αχούρι των νταβατζήδων των ανθρώπινων δικαιωμάτων!!! Για παράδειγμα, ποιοι συναποτελούσαν αυτή την αμαρτωλή Ομοσπονδία???? Φυσικά τα επί μέρους “εθνικά” Παρατηρητήρια των Συμφωνιών του Ελσίνκι, όπως αυτό των αυτόκλητων Βαλλιανάτου και Δημητρά. Σε μια ευνομούμενη ευρύτερη Ευρωπαϊκή κοινωνία, θα περίμενε κανείς, τη διενέργεια ανακριτικών ερευνών, σε όλες τις χώρες, οι οποίες είχαν μέλη στην Ομοσπονδία. Αστεία πράματα!!! Όλα συνεχίζονται σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ή μάλλον καθόσον μας αφορά, εδώ στην Ελλάδα, έχουμε ένα σούπερ καθεστωτικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, το οποίο πότε-πότε, ανοίγει εκείνα τα θέματα, σαν προπομπός νέων κυβερνητικών αθλιοτήτων και κυβερνητικών προδοσιών!!!!

ΕΛΣΙΝΚΙ -ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ 2α

Αυτή είναι η παλιά ιστοσελίδα του καταστήματος Βαλλιανάτου – Δημητρά, η οποία με απλή παραπομπή λινκ, σε στέλνει για συνέχεια στη “νέα” ιστοσελίδα του καταστήματος πώλησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

  === ΛΑΘΟΣ!!!! Σύμφωνα με το περιεχόμενο των δύο ιστοσελίδων, η πρώτη έχει καταχωρήσεις μέχρι Δεκέμβριο 2004 και η δεύτερη, ενώ αποτελεί φυσική συνέχεια (κατά τους ιδιοκτήτες τους) της πρώτης, αρχίζει το “ειδησεογραφικό” υπονομευτικό της περιεχόμενο από….. 30 Οκτωβρίου 2006!!!! Το τεράστιο κενό ας το εξηγήσουν οι ιδιοκτήτες του Παρατηρητηρίου. Το ΚΙΤΡΙΝΟ μπανεράκι της νέας ιστοσελίδας στη δεξιά της στήλη, είναι σαφέστατο και σε παραπέμπει σαν προηγούμενη συνέχεια στη παλαιά αλλά ισχύουσα ηλεκτρονική διεύθυνση. ΕΠΟΜΕΝΩΣ και οι δύο ιστοσελίδες είναι ισχύουσες και η δεύτερη συμπληρώνει χρονικά τη πρώτη. ΑΞΙΖΕΙ δε να σημειωθεί, ότι στη παλαιά ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ των ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ του ΕΛΣΙΝΚΙ, υπάρχουν αρχεία και χρήσιμες πληροφορίες.

ΕΛΣΙΝΚΙ -ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ 2β

Εδώ έχουμε την “νέα” ιστοσελίδα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ, η οποία με ένα κίτρινο μπανεράκι, σε στέλνει στη παλιά, για να ενημερωθείς για δημοσιεύσεις προϊόντων τους, έως και το 2004. Και τις δύο σελίδες να τις θεωρείτε μέχρι σήμερα σαν μία και μοναδική με μία τεράστια τρύπα απουσίας κάθε ενημέρωσης των θνητών μειονοτικών, 18 μηνών!!!!!!

   === Ο “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ” ….ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ  Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ  “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ” ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ του ΕΛΣΙΝΚΙ.
Στην νέα ιστοσελίδα http://cm.greekhelsinki.gr/index.php?sec=192 έλεγξα δημοσιεύσεις τους μέχρι 26 Ιουλίου 2008 και ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΌ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΣ για ένα παγκόσμιο γεγονός, που στη κυριολεξία τους διέλυσε και τους κατέταξε οριστικά, στο κλαμπ των φασιστικών κυβερνητικών παρακρατικών οργανώσεων και κολαούζων. Ελάχιστοι πήραν χαμπάρι του τι έγινε και οι νταβατζήδες των ανθρώπινων δικαιωμάτων έχουν τον τρόπο τους. Σας είπα και χθες, ότι ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ελάχιστοι άνθρωποι, το πολύ 100 όλοι κι΄ όλοι, έχουν ιδρύσει με μικροανακάτεμα των προσώπων αυτών, περί τις 40 παρεμφερείς και με το ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΗΣ οργανώσεις φασιστικού – ναζιστικού τύπου, τόσο κλειστές, που δεν υπάρχουν ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ στοιχειώδεις δημοκρατικές διαδικασίες και ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ. Ακόμα και σε ένα ακραίο ναζιστικό κόμμα σαν την Χρυσή Αυγή, θα δούμε μεγαλύτερο άνοιγμα προς την κοινωνία, για αποδοχή και εισδοχή νέων μελών. Στις αυτοαποκαλούμενες ΜΚΟ, δήθεν προστασίας ανθρώπινων δικαιωμάτων και μειονοτήτων, δεν γίνονται αποδεκτά μέλη της κοινωνίας εντός της οποίας λειτουργούν, κι’ ας είναι μουσουλμάνοι, κι΄ ας είναι Ρομά, κι΄ ας είναι διαφορετικής εθνοτικής καταγωγής. Παντού μικρές αυτοανακυρηγμένες ομαδούλες, απλωμένες και διακλαδωμένες με τη οργάνωση αλυσίδας σούπερ-μάρκετ πώλησης ανθρώπινων ψυχών!!!!

ΤΕΛΟΣ αξίζει να πούμε, ότι παρά την επίσημη απουσία υπερασπιστικής γραμμής, εκ μέρους της σιωνιστικής κυβέρνησης των Αθηνών, η πολιτική συμμορία των Βαλλιανάτου – Δημητρά, δεν κατάφερε να καταδικάσει την Ελλάδα για τον όρκο στα δικαστήρια. Ότι λένε είναι χονδροειδέστατα ΨΕΜΑΤΑ.

Απάντηση