Σ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ -ΣΔΟΕ   ===Διάβασε την “νέα” αποκάλυψη του “ΕΘΝΟΥΣ” ο φίλος “Τ.Ν.” που δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μια από τα ίδια, για να μη προσέχουμε αυτούς που τρώνε τα περισσότερα, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ και βροντοφώναξε:

   === Μάλλον μας κοροιδεύει το ΣΔΟΕ και οι ηγεσίες του, που τις αλλάζουν και τις ανακυκλώνουν στο φαύλο πολιτικό σύστημα σαν τα χαρτομάντηλα….
   === Τα μεγάλα πηρούνια της διαφθοράς είναι όχι οι ΟΤΑ, αλλά οι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ…..
   === Ας ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΜΑΤΙΑ στα πανεπιστήμια και θα καταλάβουν ΑΜΕΣΩΣ, ότι ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ότι τα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ…..
   === ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ τα λαμόγια….  προστατεύουν τους ΚΛΕΦΤΕΣ.
   === Και τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ τα φαγοπότια από ΑΛΛΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ, από άλλο τραπέζι!!!!
   === Τώρα η μόδα είναι, ΟΠΟΙΟΣ πανεπιστημιακός ΠΙΑΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ και να συνεχίζει ΑΛΛΟΥ τις λαδιές του.
   === Έτσι, ο ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, πήγε για ΠΑΣΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
   === Ο βοεδόδας από την ΠΑΤΡΑ, που τον έπιασαν στα πράσα με ΚΑΤΙ λογαριασμούς (πολλά όμως τα λεφτά, Νίκοοοοο….), ΠΗΓΕ στην Λάρισα που βγαίνει ο Αυγερινός
   === Ο παρ’ ολίγο προεδρος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (πολύ το ήθελε ο άνθρωπος) και “υπερκομματικός” ΛΕΞΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, με τα εκατομμυύρια καταθέσεις εξωτερικού ξανα-έγινε ΙΣΟΒΙΑ ΑΡΣΑΚΙΑΔΑ….
   === Και εκείνος ( τον θυμόσαστε) που ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ είχε ειπεί ότι το δωράκι μπορεί να είναι κάτι ψιλά, αλλά όχι ΔΙΣ, έγινε λέει διευθυντής πανεπιστημιακού ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ KAI ANAΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (μόνο για λαμογιές δεν λέει τίποτα ο βαρύς ο τίτλος……)
   === Αυτοί τα ξέρουν…. Αυτοί τα θάβουν και ακόμα περισσότερα!!!!! Πως προκύπτει όμως  ΟΛΕΣ ΟΙ κουτσοΜΠΟΜΠΟΛίστικες ΚΑΤΙΝΟΥΛΕΣ, να “ακούν” άλλα αόριστα από τα “σπιρτα” του ΣΔΟΕ και πραγματικό φως από αυτά, ποτέ να μη βλέπουμε????? Και γιατί επί της ουσίας μας κράζουν σε όλο τον κόσμο, ότι η φοροδιαφυγή, όλο και γιγΑντώνη περισσότερο????

  === Η ιστοσελίδα του ΕΘΝΟΥΣ γράφει περιληπτικά τα παρακάτω:

  === “ΧΡΥΣΑ ‘ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ’ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
Το μεγάλο φαγοπότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
  === Εκατόν πέντε δήμαρχοι, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την επικράτεια που ελέγχονται για «μαύρο χρήμα» περιλαμβάνονται στη λίστα του ΣΔΟΕ που φέρνει στη δημοσιότητα το «Εθνος της Κυριακής».
  === Ηδη έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των τραπεζικών λογαριασμών και ελέγχου του «πόθεν έσχες», αφού έχουν προκύψει ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.
  === Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεκάδων αιρετών προσώπων βρέθηκαν μεγάλα ποσά που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα και το γενικότερο οικονομικό τους προφίλ.
Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση πρώην δημάρχου στη Φθιώτιδα με «ακάλυπτο» στην Εφορία τραπεζικό λογαριασμό 3 εκατ. ευρώ, πρώην νομάρχη Πελοποννήσου με λογαριασμό 2,5 εκατ. ευρώ και νομαρχιακού συμβούλου στη Μακεδονία με καταθέσεις 2 εκατ. ευρώ.

και μας συνιστά, να…. τρέξουμε να αγοράσουμε την έντυπη φυλλάδα!!!! Οι φυλάδες των εργολάβων, αν ήθελαν να χτυπήσουν την διαφθορά και τη φοροκλοπή, έχουν τον τρόπο να πουν την αλήθεια με ονοματεπώνυμα, τόσο για τους φοροκλέφτες, όσο και για τους πολιτικούς μαστρωπούς. Οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού!!!! Οι φυλλάδες των μεγαλοεργολάβων και μεγαλοβιομηχάνων και μεγαλοεφοπλιστών, έχει τακιμιάσει με τη διαφθορά και κάνουν περατζάδες σε όλες τις παραλίες της Καραϊβικής και σε όλα τα σαλέ της Ελβετίας, αγγαζέ και με καμάρι χωρίς ντροπές. Εδώ, αφήνουν σ΄ εμάς κουτόχορτο και αν δεν φτάνει, η εξουσία αφήνει να περάσει κανένα φορτίο με χασίσι από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα…..

Απάντηση