ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΛΙΓΑΔΑ ΚΑΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ   === ΝΕΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΔΙΑ….. ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!!!!
=== Τις τελευταίες μέρες το γραμματοκιβώτιο κατακλύζεται με νερόβραστα εξώδικα και μηνυτήριες αναφορές των συνηθισμένων “αγωνιστών” του αέρα κοπανιστού, δήθεν κατά του καθεστώτος, αλλά ΝΟΜΟΤΑΓΩΣ, διά του…. καθεστώτος!!!!
=== Ποτέ δεν με συγκίνησαν οι πολλές κορώνες πατριωτισμού που περιλαμβάνουν τέτοια ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ δικόγραφα, διότι την τύχη της κραυγαλέας ΑΝΤΙΦΑΣΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑΣ τους, τη γνωρίζουν άριστα οι ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ εμπνευστές τους. Αυτήν, την κατά την πολιτική μου άποψη, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ, την απεχθάνομαι και την πολεμώ, γιατί πιστεύω ότι αποπροσανατολίζει τον κόσμο και δεν τον αφήνει να σκεφθεί και να ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ για πραγματική και ουσιαστική ΕΞΕΓΕΡΣΗ, προς ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ – ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ των Αθηνών.
=== Ένα δείγμα από τη νέα σοδειά εξώδικων και μηνύσεων, είναι το εικονιζόμενο ΕΞΩΔΙΚΟ, που μου έστειλαν, με το παρακάτω:

  === ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  ===  Αθήνα 14η Ιανουαρίου 2013

=== Σήμερα που το Έθνος βρίσκεται υπό κατοχή με την συμμετοχή μιάς κυβερνητικής οπερέτας που πρόδωσε τον Λαό, την Δημοκρατία, τον Στρατό, την Πατρίδα και το Έθνος,μιάς ερμαφρόδιτης τρισυπόστατης «κυβέρνησης» υποτακτικής των τραπεζών, μιάς «κυβέρνησης» που δολοφονεί ένα ολόκληρο έθνος, εμείς βάλουμε ευθέως εναντίον εκείνων που με την σιωπή τους γίνονται συναυτουργοί στην συντελούμενη Εθνοκτονία.

=== Με συνείδηση της κοινωνικής μας ευθύνης προς το Έθνος μας και με την βεβαιότητα ότι: «Υπάρχουν και στην Αθήνα Δικαστές»,στην αποκοτιά μας να βάλουμε τους δικαστές και τους εισαγγελείς ενώπιον των ευθυνών τους, ως  ύστατη προσπάθεια υπεράσπισης του Έθνους, Σας καλούμε να υπογράψετε το επισυναπτόμενο εξώδικο, εσείς και όσοι άλλοι γνωρίζετε.

=== Η υποχρέωση τήρησης του Συντάγματος και των Νόμων που συνάδουν προς αυτό,
είναι καθήκον όλων μας, επιδιωκόμενο με κάθε τρόπο, και ο μόνος τρόπος σωτηρίας
της χώρας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αδιαφορήσει, να ολιγωρήσει, να κωφεύσει, να φερθεί υστερόβουλα και άνανδρα. «Ες οωνς ριστος μύνεσθαι περ πάτρης» μας λέει ο Θείος Όμηρος και: «Μητρός τε καί πατρός τε καί τν λλων προγόνων πάντων τιμιότερον στι πατρίς καί σεμνότερον καί γιότερον καί ν μείζονι μοίρα καί παρά θεος καί πάρ΄ νθρώποις τος νον χουσι.»διδάσκει ο Σωκράτης.

=== Εμείς, ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ, παρατασσόμεθα ενωμένοι σε σχηματισμό μάχης έναντι του κοινού εχθρού και σας θέλουμε μαζί μας. Όλοι μαζί, μπορούμε να νικήσουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!

=== Καλούμε κοντά μας τους συγγενείς των 3.124 αθώων θυμάτων που αυτοχειριάσθηκαν μην αντέχοντας την εξαθλίωσηκαι το επερχόμενο κολαστήριο. Καλούμε σε συστράτευση τους 1.147.372, μέχρι σήμερακαταγεγραμμένουςΈλληνες, που σύρθηκαν στην ανεργία. Απευθυνόμαστε στους μέχρι σήμερα 1.216.410 επιχειρηματίες που έβαλαν λουκέτο στα καταστήματά τους. Καλούμε τους 350.000 αγρότες που θα αντιμετωπίσουν αύριο την αρπαγή της γής τους. Απευθυνόμαστε στα 2,8 εκατομμύρια συνταξιούχους, τα άλλοτε «τιμημένα γηρατειά», που θα υποστούν την οικονομική εξαθλίωση. Καλούμε τον κάθε σκεπτόμενο Έλληνα να ακολουθήσει τον δρόμο μας της σύγκρουσης με το κατεστημένο.

=== Αν οι Έλληνες δεν ξεσηκωθούμε εναντίον αυτής της λαίλαπας που θα σαρώσει κυριολεκτικά την Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ από το σχέδιο αυτό της συντελούμενης ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ της ελληνικής φυλής με αιχμή την πλήρη ανομία των εξουσιαστών.

=== Εμείς δίνουμε την μάχη μας για την αποκατάσταση της νομιμότητοςκαι σας καλούμε να συνταχθείτε με τις προσπάθειές μας. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ. Δεν θα τους χαρίσουμε το Έθνος μας. Δεν θα τους χαρίσουμε την πατρίδα μας. Δεν θα τους χαρίσουμε την Ελλάδα μας. Δεν θα τους χαρίσουμε  την ΖΩΗ μας. Όποιος θέλει ας ακολουθήσει να ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

Ας θυμηθούμε ότι είμαστε Έλληνες, η Ιστορία το προστάζει!!!!

Για τον Ε.ΛΑ.Σ.
Οδυσσέας Α. Τηλιγάδας     Μαρία Ι. Εξαρχουλάκου 
Τηλ: 210 3241961               Τηλ: 210 8239965

Το ΕΞΩΔΙΚΟ είναι μακροσκελές και στάλθηκε ως ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ — ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ, απέναντι στα “εξώδικα” τις “μηνύσεις” και “εγωγές” κάποιων ευφάνταστων, που ΝΑΙ ΜΕΝ βλέπουν ότι έχουν να κάνουν με διεφθαρμένο δικτατορικό καθεστώς, αλλά αρέσκονται να απευθύνονται, σε ένα σκέλος του….. διεφθαρμένου καθεστώτος για να τους…. δικαιώσει, είναι ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΕΧΘΡΙΚΗ.
Οι εμπνευστές τέτοιων, πολιτικά βλακωδέστατων επιλογών, ή έχουν χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον, ή πιστεύουν πολιτικά ανοήτως, ότι αυτές οι συνεχώς δικονομικές διατριβές τους, θα τους κατατάξουν στο πάνθεον των…. ηρώων!!!! ή θα προβληθούν κατά κάποιον τρόπο και θα αποκομίσουν μεγάλα πολιτικά οφέλη ή βολεύονται πολιτικά, πως τάχα θα πιστοποιήσουν την αντιμνημονιακή τους …..πάλη με αέρα κοπανιστό.
Προτιμώ να διαβάζω μόνος μου ότι γράφω, παρά να υποστηρίξω τέτοιο καρεκλάτο ηρωϊσμό. Αν έπεφταν οι χούντες δια της χουντικής δικαστικής οδού, οι δικτατορίες δεν θα κτατούσαν πάνω από 24 ώρες!!!! Οι δικτατορίες μόνο με έναν τρόπο ΑΝΑΤΡΟΠΟΝΤΑΙ και οι απόστρατοι του Τηλιγάδα, τον γνωρίζουν άριστα: ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ. Αυτή η πλήρης γνώση των συγγραφέων εξωδίκων και μηνυτήριων αναφορών, είναι που κατατάσσει τέτοιες “επιλογές” στα πολιτικά καραγκιοζιλίκια και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.

Απάντηση