ΣΑΜΑΡΑΣ -ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ   === ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κλπ αθλιότυπος:
=== Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 45χρονος Αρχιφύλακας, ο οποίος ακολουθούσε επί ώρα το αυτοκίνητο του Πάνου Καμμένου, αλλά όταν τον συνέλαβαν δήλωσε ότι έκανε παράνομη παρακολούθηση γυναίκας για λογαριασμό 50χρονου επιχειρηματία.
=== Σε βάρος του αστυνομικού διατάχθηκε ΕΔΕ ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής – ιδιωτικής ζωής τρίτου προσώπου.
=== Ανάλογη δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του επιχειρηματία – εντολοδόχου του.
=== Ο αστυνομικός συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα από συναδέλφους του μετά από καταγγελία της ασφάλειας του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνου Καμμένου ότι το όχημα του πολιτικού παρακολουθείται από άγνωστο που επιβαίνει σε μηχανή χωρίς πινακίδες. Μετά από κινητοποίηση και τη σύλληψη του 45χρονου Αρχιφύλακα, που τελούσε (κατά δήλωσή του) χρέη “ντετέκτιβ”, στόχος της παρακολούθησης δεν ήταν ο κ. Καμένος αλλά μια γυναίκα από το περιβάλλον του 50χρονου επιχειρηματία, η οποία ακολουθούσε την ίδια διαδρομή.

   === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Το πιστέψατε???… Εγώ ούτε λέξη!!! Κλασικές συνοπτικές διαδικασίες κάλυψης, ενός σάπιου δικτατορικού καθεστώτος που καταρρέει!!!

Απάντηση