Τον έχει πιει αύτανδρο το πιοτί!!!

Τον έχει πιει αύτανδρο το πιοτί!!!

  === COMODO

  === Πριν από μια ώρα περίπου, ο αυτοπροβαλόμενος μικρός ήρως Μανώλης Γλέζος, αφού ξέρασε τρεις (3) νταμτζάνες ρετσίνα που είχε μονορουφίξει, επισκέφθηκε τον Σιωνιστή, Ρατσιστή και Νεοναζί Δήμαρχο της Αθήνας και του επέδωσε τα διαπιστευτήριά του και τις πατρογονικές του ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεων, από αποχής Αβεσαλώμ και ζήτησε την άμεση αναγνώριση της μειονότητας των Γουρουνιτών, των εκ Νεκράς Θαλάσσης καταγομένων.

  === Για την ενίσχυση του αιτήματός του, προτείνει σαν μάρτυρες, τους επίσης Νεκροθαλασσίτες Γουρουνίτες, Κάρλ Παπούλια και Τζίμη Χριστόφια. Αν προλάβει, θα προστρέξει και ο Νότης Σφακιανάκης. Σε κάθε περίπτωση, σε ένδειξη αβροφροσύνης για όσα κάνει για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ προγόνους μου, θα του ανταποδώσω και θα παραστώ αυτοβούλως στη τελετή αναγνώρισης του μειονοτικού εσκατόγερου, εν μέσω εβραίων και μασόνων Γουρουνιτών, για να επιβεβαιώσω, ότι πρόλαβα τη μάνα του Μανώλη και ήταν μια πρώτης τάξεως Γουρουνομάνα και Γουρούνα Βασίλισα, απ΄ ευθείας απόγονος της γκόμενας του Σολωμόντος, πριγκίπησσας Γουρουναβάχ με τα επτά εξώγαμα!!!

  === Ρε ξεφτιλισμένε γερομεθύστακα, πρέπει να έχεις πιει πολύ Νεκρά Θάλασσα, για να ρίχνεις τέτοιες ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ κατά της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Απάντηση