ΛΟΒΕΡΔΟΣ -ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1  === COMODO

  === Δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε λυγμούς και κλάμα γοερό, οι ανεγκέφαλοι σιωνιστές ληστές Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, μόλις τους ενημέρωσε και προσωπικά ο αλητοκοπρίτης Λοβέρδος, ότι τον βίαζαν καθημερινά, εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια, σε ένα υπόγειο στις Τζιτζιφιές, για μία χούφτα τζίτζιφα, προκειμένου να τον πείσουν να μπει στο ΔΝΤ και στα μνημόνια!!!!

  === Και οι δύο σιωνιστές ληστές, ανάμεσα στα αναφιλητά τους, διαβεβαίωσαν τον μασόνο Λοβέρδο και του ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο στον Γιαχβέ, ότι δεν κατάλαβαν, δεν ένιωσαν τίποτα, και ίσως φταίει η χαλαρή υφαλοκρηπίδα του. Του πρότειναν δε και ειδικό συνεργείο και ΚΤΕΟ υφαλοκρηπίδων, να πάει για έλεγχο και συμβουλευτική αγωγή και όλα τα έξοδα δικά τους, από το ειδικό κλεμμένο αποθεματικό!!!!

  === Ο σοφός μασόνος Λοβέρδος συμφώνησε να εξετάσει τη χαλαρότητα της υφαλοκρηπίδας του, παραδεχόμενος ευθαρσώς, ότι ούτε και αυτός είχε καταλάβει μέχρι χθες τους επανωτούς βιασμούς της και τα ζόρια του.

  === Μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και μετά από μυστική ψηφοφορία, νικητής αναδείχθηκε το υφαλοκρηπιδικό συνεργείο του Φουστάνου, το οποίο είναι εξειδικευμένο και σε πλήρη αποκατάσταση φούστικων και μεταχειρισμένων υφαλοκρηπίδων, δια της μεθόδου της παρθενορραφής!!!!

  === Ο γενναιόψυχος φούστης, είπε στους αποτυχόντες, ότι αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί τους, θα τους φωνάξει στη ΡΙΚΣΥ, για να πρωτοδοκιμάσουν την επισκευασμένη υφαλοκρηπίδα του, ώστε να τους ικανοποιήσει ανηθικά!!!…

Απάντηση