LATSIS -MALL -LAMDA 1  === ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “THE MALL” ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΙΚΡΗΣ ΙΣΧΥΟΣ

  === ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΩ την ενέργεια, διότι δεν έχω καμία αντικειμενική πληροφόρηση, που να με κάνει να αποκλείσω τη περίπτωση της κυβερνητικής ή πλουτοκρατικής προβοκάτσιας, που ίσως αποσκοπεί στη τρομοκράτηση των ΔΙΚΑΣΤΩΝ, που θα κληθούν να δικάσουν σε λίγους μήνες το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του αυθαίρετου κατασκευάσματος. Το κεφάλαιο “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” από μυστικές κυβερνητικές υπερχουντικές δυνάμεις, έχει δοκιμαστεί ευρύτατα στο παρελθόν, στην Ελλάδα, στην Ιταλία, στην Ισπανία και αλλού, ως εργαλείο συγκάλυψης τεράστιων οικονομικών σκανδάλων.
Προχθές συμπτωματικά, ανέβασα την ανάρτηση ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ 12 ΕΤΩΝ ΤΟ «THE MALL» ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ…!!!, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία που μου έστειλαν και τα δημοσιεύματα που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, περιέγραψε τη νοσηρή κατάσταση, την οποία πολλοί παράνομοι έχουν οικονομικό συμφέρον να θέλουν να συνεχιστεί.

  === ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:
   —- Ζούμε κάτω από ένα στυγνό ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Κυβέρνηση και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έχουν κατακουρελιάσει το Σύνταγμα, προκειμένου να ευνοήσουν συγκεκριμένα τραπεζικά, βιομηχανικά, εφοπλιστικά, εργολαβικά, εμπορικά, εκδοτικά, εργοδοτικά συμφέροντα, με μια πρωτοφανή και βίαιη ανακατανομή του εθνικού πλούτου, υπέρ της αχόρταγης πλουτοκρατίας, με μεθόδους ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΟΥΣ, ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥΣ, εναντίων των ασθενέστερα οικονομικών λαϊκών στρωμάτων.
  —- Οι διενεργούμενες κάθε τόσο εκλογές είναι μια παρωδία, ενός δήθεν “κοινοβουλευτικού πολιτεύματος” και χρησιμοποιούντες και αυτές, σαν εργαλείο συγκάλυψης των εγκλημάτων της χούντας.
  —- Είναι κοινή και καθολική διαπίστωση ανάγκης, το ότι αυτό το συνεχιζόμενο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, πρέπει να ανατραπεί ΚΑΙ είναι επίσης κοινή και καθολική διαπίστωση και κοινή πλέον πίστη, ότι αυτό το ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ, ΧΟΥΝΤΙΚΟ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ των Αθηνών, δεν μπορεί να ανατραπεί με ήπια μέσα και απαιτείται η οργάνωση ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, που θα αναλάβουν να υλοποιήσουν τις επιταγές του άρθρου 120 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ που μας διατάζει: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
  —- Η βίαιη  κατάλυση του Συντάγματος έχει συντελεστεί και η χούντα προστατεύεται από ειδικές ένοπλες παρακρατικές, παραστρατιωτικές ομάδες, νομιμοποιημένες από νόθα κυβέρνηση και νόθα βουλή και αποφασισμένες να χρησιμοποιήσουν και πυροβόλα όπλα κατά του λαού, για να επιβάλουν με καταστολή, τις παράνομες αποφάσεις της χούντας των Αθηνών.
  —- Είχα γράψει πριν από 2 περίπου μήνες, ότι ευχόμουν, να τολμήσει κάποτε ο στρατός, να ανατρέψει επιτέλους για μια φορά, ένα σάπιο, ναζιστικό, ληστρικό καθεστώς, προς όφελος του χιλιοβασανισμένου Ελληνικού λαού. Υπάρχει τέτοια προδοτική διάβρωση των ένοπλων δυνάμεων, που δεν πιστεύω, ότι είναι εφικτό, να υλοποιηθεί κάποτε η ευχή μου. Μακροπρόθεσμα όμως, αυτή την ανάγκη, για αποκατάσταση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και ΥΓΙΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, που θα αποκαθιστούν την έννοια της ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, αργά ή γρήγορα θα την αναλάβουν λαϊκές, πατριωτικές, επαναστατικές, ένοπλες ομάδες. Το προειδοποιούν και οι πέραν του Ατλαντικού σύμμαχοι της ΠΑΝΗΛΙΘΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!! Δεν είμαι από αυτούς που έχουν ταμπού και απερίσκεπτα κατατάσσουν κάθε εξέγερση στην έννοια της εμφυλιοπολεμικής σύρραξης. Η εξέγερση για την εκδίωξη, τη σύλληψη και τη καταδίκη, των μελών μιας ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ που λυμαίνονται παράνομα της εξουσία, για να εξυπηρετήσουν ανοικτά ξένα συμφέροντα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ, αλλά ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
  —- Πως τη φαντάζεστε άραγε μια ένοπλη εξέγερση για την ΑΝΑΓΚΑΙΑ βίαιη ανατροπή μιας χούντας??? Λαϊκή εξέγερση μόνο για να τρώνε άσκοπα ξύλο από τις χουντικές δυνάμεις??? Αν κάποιες  ομάδες έχουν ήδη αρχίσει, είτε να προετοιμάζονται, είτε να ενεργούν κατά της χούντας, θα καθίσω να ακούσω το τι μαλακίες μου λέει η ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑ ΧΟΥΝΤΑ??? Θα αρχίσω να τηλεφωνώ στις παραστρατιωτικές ομάδες της χούντας για να λέω ότι μαλακία μου κατέβει, αν φανταστώ “ύποπτη” επαναστατική δραστηριότητα, ενώ λέω και ΑΠΑΙΤΩ, να κρεμαστούν οι προδότες-μέλη της κατοχικής χούντας στη πλατεία Συντάγματος??? Θα γίνω το “ΧΩΝΙ” της προδοσίας και τη μια θα ρίχνω τις ευθύνες σε κάποια άκρα αριστερά και την άλλη σε κάποια κατά φαντασία άκρα δεξιά, για να ζαρώνει ο λαός στη γούρνα τσουτιασμένος από τρόμο ΚΡΑΤΙΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ???

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ:
Αυτοί που τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, σύμφωνα με τα δελτία ειδήσεων, έκαναν δύο τουλάχιστον προειδοποιητικά τηλεφωνήματα. Αυτό δείχνει ότι δεν έχουν πρόθεση να δημιουργήσουν παράπλευρες απώλειες και αν στο μέλλον συμβούν και αποκρύπτονται οι προειδοποιήσεις, η ευθύνη δεν θα ανήκει σε αυτούς.

Απάντηση