ΤΣΙΠΡΑΣ -ΡΑΒΙΝΟΣ  === Λέτε να αποφάσισε να παρακολουθήσει καμιά ορίντζιναλ ραβινική σχολή, και ψάχνεται εναγωνίως στα σιωνιστικά εκπαιδευτήρια της Αμερικανίας??? Άβυσσος η ψυχή του μικρού πεντόβολου!!!!

  === Λοιπόν ο Alex Cipra, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παίρνει παραμάσχαλα τους φανατικούς φιλοσιωνιστές Γ. Σταθάκη, Γ. Μηλιό, Ρ. Δούρου και Ν. Παππά, τους ονομάζει κομματική αντιπροσωπίδα, λόγω προσέγγισης των απόκρεω, τους επικεφαλίζει  και αναχωρεί μεθαύριο 22-1-2013 για ΗΠΑ (ο ξείπας), όπου θα διδαχθεί και θα διδάξει σολομονική, μέχρι και τις 25-1-2013, εκτός αν δεν προλάβει όλα τα ολοκαυτώματα νέας εσοδείας, οπότε ίσως παρατείνει τη παραμονή στη χώρα των μαθητικών ονείρων του!!!!

  === Σύμφωνα με τα τυπικά ανακοινωθέντα, οι ροζ κοπρίτες και κοπρίτισσες, πηγαίνουν σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη, διότι ο επιφανής πεντόβολος Alex Cipra, ΠΡΕΠΕΙ (σικ) να συμμετάσχει σε δημόσιες ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (ξανά σικ), που διοργανώνουν τα σιωνιστικής ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, σιωνιστικής ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ και σιωνιστικής διάδοσης της ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ,  Brookings Institution,  Levy Economics Institute και  Columbia University!!!!

  === Σύμφωνα με τα ίδια επίσημα ανακοινωθέντα του σιωνιστικού ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτές τις μαζώξεις των οικονομικά και πολιτικά ισχυρών διεθνών σιωνιστών, ο πεντόβολος πρόεδρος Alex Cipra, θα είναι ο κύριος ομιλιτής!!!! Ορίστε???? Και λένε πάλι οι πολιτικοί απατεώνες του σιωνιστικού ΣΥΡΙΖΑ, ότι στο περιθώριο (ξανά-μανά σικ) των εκδηλώσεων, ο μεγάλος πεντόβολος, θα συναντηθεί με τους ισχυρότερους σιωνιστές ακαδημαϊκούς και τους πλέον γνωστούς σιωνιστές πολιτικούς της αμερικανίας!!!!

Φίλοι ΣΥΡΙΖΑίοι, πάντα υπάρχουν τα περιθώρια να του γαμήσετε το κέρατο. Μη ξεχνάτε τι κάνατε στον σιωνιστή Αλαβάνο, πνευματικό και πολιτικό πατέρα του τέρατος που θα βάλετε στον σβέρκο μας.

Απάντηση