ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ 03  === ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚική ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
=== ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ….

  === Το διεφθαρμένο σιωνιστικό ψευδοΠΑΣΟΚ, συνετρίβηκε στις εκλογές της 6-5-2012 και της 17-6-2012 και μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι ο λαός θα το εξαφανίσει εντελώς από τον πολιτικό χάρτη, στις επόμενες εκλογές, οποτεδήποτε και αν γίνουν!!!….
Που βρισκόταν ο μεγαλοκοπρίτης Καρχιμάκης???… Μήπως είχε διαβάσματα, λόγω μεταπτυχιακών εξετάσεων στη μεγαλοκλεπτική???
  === Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ψευδοΠΑΣΟΚ των τραμπούκων, των καταχραστών και προδοτών, μεταξύ άλλων:

  === Ο Μιχαήλ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ γεννήθηκε στη Σητεία της Κρήτης στις 9.11.1957 και είναι παντρεμένος με την πρώτη ξαδέλφη του Λαλιώτη, Μαρία Ταλιούρη (της οποίας την αδελφή και επίσης πρώτη ξαδέλφη του Λαλιώτη, παντρεύτηκε ο Χ. Παπουτσής). Επίσης είναι πρώην υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

  === ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
=== Εξελέγη Βουλευτής Λασιθίου με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκλογές του 1996, του 2000, του 2004, του 2007 και του 2009.
=== Το 1996 έχασε τελικά την έδρα του μετά από προσφυγή στο Εκλογοδικείο.
=== Κατά την τελευταία Κοινοβουλευτική Περίοδο εξελέγη μέλος του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., μετείχε στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και στην Μόνιμη Ειδική Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής (ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Τι δουλειά είχες εκεί Μιχαλάκη και κοπρίτη μας???).
=== Υπήρξε Μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα εξοπλιστικά προγράμματα, καθώς και της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου (ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Τι δουλειά είχες εκεί Μιχαλάκη και κοπρίτη μας???)………..
=== Είναι Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών (ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Τι δουλειά είχες εκεί Μιχαλάκη και κοπρίτη μας???).

  === ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 1974 στην Τ.Ο. Σητείας.
=== Στις 24 Σεπτεμβρίου 1990, στο 2ο Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, στην οποία εξακολούθησε να συμμετέχει μέχρι την καταστατική μετατροπή της σε Εθνικό Συμβούλιο, όπου συμμετέχει αυτοδίκαια ως βουλευτής.
=== Διετέλεσε μέλος του Τομέα Αλληλεγγύης (1984 – 1990), αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα Τεκμηρίωσης και γραμματέας του Τομέα Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ. (1994 – 1996),
Το διάστημα 1993 – 1995 διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του τότε Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.
=== Μετά το Συνέδριο του 1999 ορίσθηκε με απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα Αγροτών και με απόφαση του Προέδρου και του Εκτελεστικού Γραφείου ορίσθηκε μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος.
=== Κατά την περίοδο 2004 – 2007 διατέλεσε εισηγητής του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την Άμυνα, τομέας στον οποίο είχε διατελέσει και Συντονιστής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
=== Επίσης από το 2004 μέχρι και την εκλογή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ μετείχε στη γραμματεία του Τομέα Τεκμηρίωσης, Αλληλεγγύης και Νομικής Κάλυψης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με στόχο την αποκάλυψη και την αποτροπή φαινομένων αδιαφάνειας, διαφθοράς, σπατάλης και κακοδιαχείρισης του δημόσιου χρήματος.
=== Στη συνέχεια εξελέγη μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και με απόφαση του Προέδρου του Κινήματος του είχαν ανατεθεί:

  • Η ευθύνη της παρακολούθησης, μέσω του Τομέα Τεκμηρίωσης, των ενεργειών της Κυβέρνησης (του ΠΑΣΟΚ) στον τομέα της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της διαφάνειας.
  • Η ευθύνη του Θεματικού Κύκλου Άμυνας (του ΠΑΣΟΚ)…….

  === Μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτώβρη του 2009, με απόφαση του Πρωθυπουργού Γ. Α. Παπανδρέου του ανετέθησαν τα καθήκοντα του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

  === Στις 14 Σεπ 2010 προτάθηκε από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γεώργιο Α. Παπανδρέου ως Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και εξελέγη με ποσοστό αποδοχής περίπου 82%……

  === Του πλέον μαύρου και διεφθαρμένου ψευδοΠΑΣΟΚ……

  === ΨευδοΠΑΣΟΚ, στο οποίο για τελευταία φορά εμφανίζεται ως ενεργός Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, στις 18 Μαΐου 2012 με  Συνέντευξη Μιχάλη Καρχιμάκη, Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13»!!!! 

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ 03  === ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΥΧΑΙΟ, αλλά για πιστό κηπουρό που έγινε και το δεξί χέρι του αρχιγκαγκά και ελεγκτικό όργανο, τόσο των οικονομικών εισροών-εκροών του ψευδοΠΑΣΟΚ, αλλά και των οικονομικών της…. κυβέρνησης του γκαγκά Παπανδρέου!!!! Όλο το σύμπαν γνωρίζει, ότι στις οικονομικές απατεωνιές, ο Προβόπουλος, ο Σημίτης, ο Παπανδρέου και το οικονομικό του επιτελείο, ήσαν κώλος και βρακί και χωμένοι στις χαβούζες όλων των σκανδάλων -ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ-ΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ- μέχρι τα μπούνια!!!!

  === Έρχεται τώρα ο παραπάνω αρχικοπρίτης και υψηλόβαθμο στέλεχος του διεφθαρμένου ψευδοΠΑΣΟΚ, και δήθεν ασχολείται με ΑΟΡΙΣΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά του Προβόπουλου, αλλά ΤΥΠΟΙΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΟΠΡΙΤΗ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ κ. ΠΕΠΟΝΗ, μέσα από την άθλια ιστοσελίδα του. Διαβάστε το κείμενο για να καταλάβετε σε ποιον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΒΡΟΜΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ:

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: “Τι ήθελε να κρύψει και να συγκαλύψει ο κεντρικός τραπεζίτης κ. Προβόπουλος;
Ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Πεπόνης επιτέλους θα επέμβει;
Απετράπη, ο έλεγχος υγείας των χαρτοφυλακίων των OFFSHORE, των ανωνύμων και θυγατρικών εταιρειών των τραπεζών, από την ελεγκτική εταιρεία black rock, με επιλογή, απόφαση, του κεντρικού τραπεζίτη.
Γιατί κ. Προβόπουλε απέτρεψες τον έλεγχο των χαρτοφυλάκιων, των offshore, ανωνύμων και θυγατρικών εταιρειών των τραπεζών από την ελεγκτική εταιρεία black rock;
Τι ήθελες να συγκαλύψεις; ποιους; και γιατί;
Κ. Προβόπουλε φέρεστε να επικαλεστήκατε, ότι, δεν δρομολογήσατε στα πλαίσια της ευθύνης σας τον έλεγχο της υγείας των χαρτοφυλακίων των offshore,των ανωνύμων και των θυγατρικών των τραπεζών από την ελεγκτική εταιρεία black rock, ισχυριζόμενος το δήθεν υψηλό κόστος αμοιβής αυτής της εταιρείας.
Μήπως λοιπόν τα χρήματα που θα δαπανούσατε για ένα κορυφαίο έλεγχο, ενόψει και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, για το που πήγαν τα λεφτά των Ελλήνων καταθετών στις τράπεζες, ήταν λιγότερα από τα εφάπαξ των 40 διευθυντικών στελεχών που φέρεται να καθοδηγήσατε να συνταξιοδοτηθούν, και κάποιους επαναφέρατε ως συμβούλους σας; δηλαδή λιγότερα από τα 15 εκατομμύρια ευρώ περίπου που δώσατε για τα εφάπαξ;
Κ. Προβόπουλε είστε υπόλογος και φέρετε μεγάλη ευθύνη. Τι επιτέλους θέλατε να αποφύγετε από την αποτροπή του ελέγχου;
Το φερόμενο επιχείρημα σας ότι τον έλεγχο τελικά στις offshore κ.λ.π των τραπεζών το έκανε η τρόικα και η ίδια η τράπεζα Ελλάδος, είναι έωλο και αχαρακτήριστο, και προκαλεί οργή….
Κ. Προβόπουλε,
1) η τρόικα δεν έχει δικούς της μηχανισμούς ελέγχου στην Ελλάδα. Έχει διάφορους ´´εθνικούς´´ πληροφοριοδότες όπως εσάς, καμιά φορά όπως λέγεται φορούν και κουκούλα.
2)Η τράπεζα Ελλάδος που έκανε δήθεν τον έλεγχο. Τι θα αποκάλυπτε; Εσάς; ΑΔΎΝΑΤΟΝ.
Το άβατο της τράπεζας που διοικείτε δεν αυτοπαραβιάζεται και δεν αυτοκτονεί. Βάλλεται και ελέγχεται μόνο από εξωτερικούς παράγοντες και εσωτερικούς βέβαια όταν θα αποχωρήσετε.
Ευλογήσατε λοιπόν τα γενιά σας για να μην αποκαλυφθούν οι δικές σας παραλείψεις ,αντιφάσεις και συγκαλύψεις σε όφελος κάποιων και σε βάρος κάποιων άλλων.
Κ. ΠΕΠΟΝΗ θα επέμβετε; εκεί είναι η ουσία, ή θα παρακολουθείτε αδιάφορος,συγκαλύπτοντας και εσείς παρέχοντας ομπρέλα προστασίας με την αδιαφορία σας, στον κεντρικό τραπεζίτη;
Οι ευθύνες του ανήκουν πλέον στην δικαιοδοσία σας.
Η καθυστέρηση της επέμβασης σας επισωρεύει,την τελική ευθύνη για την θεσμική ασυλία του κεντρικού τραπεζίτη στο πρόσωπο σας και τον θεσμό που θέλετε να ισχυρίζεστε ότι υπηρετείτε, ως θεματοφύλακα της διαφάνειας και της χρήστης διαχείρισης του δημοσίου συμφέροντος του δημοσίου χρήματος και των ατομικών δικαιωμάτων.
Είστε υποχρεωμένος να ελέγξετε και να επιβάλετε τον έλεγχο που δεν επέτρεψε να προχωρήσει ο κεντρικός τραπεζίτης, με τα γνωστά και στρεψόδικα επιχειρήματα του”

Καρχιμάκη πρόσεχε… Σου έπεσε η παρθενία σου και θα τη πατήσεις τη φουκαριάρα….
Γιατί δεν στοιχειοθετείς ρε κοππρίτη, ποίες νομικές διατάξεις παραβίασε και να τον μηνύσεις, ώστε η μήνυσή σου να καταλήξει στον οικονομικό εισαγγελέα???
Γιατί ρε κοπρίτη Καρχιμάκη δεν λες, ότι το πάνω χέρι και στη ΤτΕ το έχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) τις αρμοδιότητες της οποίας εσύ ενίσχυσες επιπλέον, με τα τρία προδοτικά μνημόνια του διεφθαρμένου και προδοτικού ψευδοΠΑΣΟΚ???
Γιατί ρε κοπρίτη Καρχιμάκη δεν λές, ότι ο κομματικός ΣΟΥ μηχανισμός, είχε βάλει τον κοπρίτη Παπαϊωάννου, να εξωντώσει τους οικονομικούς εισαγγελείς???

Απάντηση