ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖ ΑΤΤΙΚΟΝ ΠΓΝ   === Το ΑΙΣΧΟΣ της χούντας των απατεώνων δεν έχει όρια στη διαλυμένη “υγεία”
   === Οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “ΑΤΙΙΚΟΝ” είναι εδώ και καιρό σε κινητοποιήσεις και το νοσοκομείο είναι γεμάτο με πανό, με τα οποία οι εργαζόμενοι καταγγέλουν τα πάντα και απαιτούν λύσεις στα προβλήματα.
   === Οι αρχιτραμπούκοι και αρχιτρομοκράτες της ανίκανης και διεφθαρμένης συγκυβερνητικής χούντας, υπουργός Λυκουρέντζος και γενικός Επιθεωρητής Σαμπατακάκης, μάζεψαν μερικούς εγκάθετους του ΣΕΥΥΠ, και τους έστειλαν στο “ΑΤΤΙΚΟΝ” για ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ, προκειμένου να συλλέξουν “στοιχεία” με προφορικές συνεντεύξεις, με ξεκάθαρο στόχο, να φορτώσουν τις ευθύνες τους για τη διάλυση του ΕΣΥ, στο εύκολο θύμα, τους εργαζόμενους, ώστε μέσα από εκβιασμούς να τους υποχρεώσουν σε υποταγή στα σχέδια της χούντας τους!!!

  === ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΓΝ “ΑΤΤΙΚΟΝ”

  === ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
=== Το Σάββατο 19/1/2013, ξημερώματα, προσήλθε στο ΑΤΤΙΚΟ, αντιπροσωπεία του Σώματος Επιθεωρητών Υγείαςγια να «επιθεωρήσει» την κατάσταση στο νοσοκομείο και τα αδιέξοδα που έχουν προκύψει με τα ράντζα, τηνέλλειψη προσωπικού, την παύση λειτουργίας κλινών ΜΕΘ και χειρουργικών αιθουσών.
=== Κάθε καλόπιστος άνθρωπος (ασθενής ή εργαζόμενος) με ανακούφιση θα έλεγε «επιτέλους…το υπουργείοασχολείται και με μας» και θα περίμενε η αντιπροσωπεία να καταγράψει την αντικειμενική πραγματικότητατου Νοσοκομείου, εν έτει 2013.
   === Αντί γι αυτό έκανε το αδιανόητο. Προσπάθησε να μας πείσει ότι ο ήλιος ανατέλλει από τη Δύση! Ρώταγε ασθενείς για το αν έπρεπε να εισαχθούν και αν το χειρουργείο ή το νόσημά τους μπορούσε να… περιμένει!!!
   === Αναζητούσε και προσπαθούσε να ανακαλύψει ποιες εισαγωγές είναι τακτικές και ποιες έκτακτες. Ποιοιάρρωστοι έρχονται περπατώντας στονοσοκομείο και ποιοι ετοιμοθάνατοι. Ποιοι γιατροί είναι στα επείγοντακαι ποιοι και γιατί ξεκουράζονται έπειτα από 24 ώρες γενικής εφημερίας. Ευτυχώς γιουχαΐστηκαν έντονα απότους ίδιους τους ασθενείς και τους συνοδούς τους.

  === Οι κύριοι αυτοί ήρθαν με κυβερνητική εντολή! Όχι για να κάνουν «αντικειμενική» έρευνα αλλά για να βγάλουν για μια ακόμη φορά, τα προκαθορισμένα συμπεράσματα της πολιτικής τους. Ότι για το χάλι του ΕΣΥ και τουΑΤΤΙΚΟΥ φταίνε οι γιατροί, το προσωπικό και οι ασθενείς. Οι διεφθαρμένοι! Οι άχρηστοι, οι ανίκανοι και οι τεμπέληδες. Ποτέ η κυβέρνηση και η πολιτική της. Ποτέ το δημοσιονομικό σφαγείο της ΕΕ και το μνημόνιο.
=== Για του λόγου το αληθές, ο υπουργός Υγείας κ. Λυκουρέντζος πήρε αμέσως την πάσα και κατηγόρησε σήμερα ανοιχτά το προσωπικό ότι φταίει για τα ράντζα–φορεία.
Ενημερώνουμε ότι αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο υπάρχουν περισσότερα από 60 ράντζα-φορεία. Επιπλέον οΔιευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας και οι Διευθυντές Παθολογικού και Χειρουργικού Τομέα προτείνουν εγγράφωςτην αναστολή της αυριανής εφημερίας.
Προσκαλούμε όλα τα ΜΜΕ, αντικειμενικά και με πλήρη συναίσθηση της αλήθειας, σε συνάντηση με το ΔΣ τουσωματείου εργαζομένων αύριο Τρίτη 22-1-2013, 11:30 πμ και θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τιςάθλιες και επικίνδυνες συνθήκες στη γενική εφημερία του Αττικού Νοσοκομείου.
· ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
· ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ!
· ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΥΣ!
· Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:
Για ρωτησε τον ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟ τον επιθεωρητη ΚΛΟΥΖΩ του ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΥ, τον ΣΑΜΠΑΤΑΚ, να σου ειπει ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ που ΧΤΕΣ εισεπραξε μουτζες πενταστερες, αλλα ΤΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΒΓΑΛΕ για το σκανδαλο ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ΑΠΟ ΒΛΑΚΩΔΗ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΔΥΟ ΦΙΑΛΩΝ ΜΑΖΙ ΑΙΜΑΤΟΣ…….
ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ, ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ……
ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΥΚΟΡΕΤΖΟΣ….
ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ…..

Απάντηση