Ο ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ …ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ

Πρωτοκλασάτοι κοντυλοφόροι σε διάφορα ΜΜΕ, έντυπα & όχι μόνον, αλλά και “χελιδονόψαρα”, μιλούσαν για ήπιες κρίσεις, ιδιαίτερα λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης, στην οποία βρίσκεται η χώρα.
Όμως, “Αχός βαρύς ακούστηκε πολλά κανόνια πέσαν”. Και ήδη εξαιρετικά πολλοί νεόκοποι χρυσοκέντητοι ετοιμάζουν στολές ανώτατου πριν καλά καλά τσαλακώσουν εκείνες του ανώτερου. Δεν αρκεί όμως  “ο φόρος αίματος” & η καρατόμηση τόσων ικανών, αποτελεσματικών και έμπειρων αξιωματικών, μάλλον θα ακολουθήσουν & άλλες, ο Μάρτης είναι κοντά. “Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον”
Άρα τα περί ταμείων που υποφέρουν & περιορισμένες αποστρατείες, μιας και επαναφέρθηκαν πολλοί, που όμως δεν είχαν την αναμενόμενη μεταχείριση,  είναι για εσωτερική κατανάλωση & επικοινωνιακούς λόγους κυρίως.
Όταν πρόκειτα να τακτοποιηθούν “δικά μας παιδιά” …. και να τηρηθεί η νομενκλατούρα…. “ας πάει & το παλιάμπελο”.Τι δυό, τι τρείς, τι χίλιοι δεκατρείς.
Επειδή μάλλον οι περισσότεροι λιμενικοί δεν είναι ψιλιασμένοι για την διαπλοκή και το παιχνίδι που έχει δρομολογηθεί όλο αυτό το διάστημα καλό είναι να καταλάβουν ότι
  • Τώρα το ξεκαθάρισμα έγινε για να γίνει  ΑΡΧ/ΧΟΣ ο επόμενος ΚΛΑΔΑΡΧΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, που απομακρύνθηκε επί επάρατης  επειδή είχε “ειδικές σχέσεις” με δικηγόρους και μεταθέσεις κατά παραγγελία.
  • Τον Μάρτη-ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ- θα προαχθεί για ΑΡΧ/ΧΟΣ ο αμέμπτου  ήθους νέος που θήτευσε χρόνια στο ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Και οι κάποιοι ανόητοι αφελείς περίμεναν  συμβούλια από το παπαδοπαίδι. Έτσι εάν δεν κάνουν καμιά γυριστή στον ΚΩΣΤΑΚΗ με το υπό ψήφιση διάταγμα, περί αρχηγείου, πάνε για ακόμη μια βαθειά τομή ώστε η πρώτοι τριάκοντα της επετηρίδας να συνοραματίζονται στα ίδια πράσινα οράματα της πράσινης ανάπτυξης, με πράσινα τέλη και πράσινα ά-λογα.
Κοντός ψαλμός……
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ – ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ

Απάντηση