ΤΣΙΠΡΑΣ -ΑΜΕΡΙΚΗ -ΞΑΝΘΕΣ   === 48.129 ξανθές Rebecca και 52.447 κοκκινομάλλες Judith έστειλε ο Barack Hussein Obama να κατασκηνώσουν μέσα κι΄ έξω από το Brookings Institution για να τον δουν, να τον προϋπαντήσουν, να του κλέψουν ένα βλέμμα, έστω ένα αυτόγραφο στο αριστερό οπίσθιο, σαν γνήσιες αμερικανίδες από τη Μόσχα, από το Κίεβο, από τη Πετρούπολη, από τη Ντάκα, τον Νίγηρα, από τη Πνομ-Πενχ, το Πεκίνο και από το Τόκιο. Ούτε μία από Βερολίνο, ούτε μισή απ΄ τη Στουτγάρδη!!!!

   === Απλές κοπέλες από την επαρχία, αγνές…. Σχεδόν παρθένες, γεμάτες όνειρα, με τρίκυκλα, με αγροτικά, ακόμα και οδοιπόρες, με μια φωτογραφία του Alexis, με χίλια χτυποκάρδια και την ευχή της μάνας τους. Όλες καλομεταχειρισμένες, αλλά πατροπαράδοτες!!!

   === Έξω από το κτίριο, ΧΑΜΟΣ!!! Ολόκληρη κατασκήνωση και από ψηλά, από τη κορυφή του πάνσοφου κτιρίου, ένα τεράστιο πανό αγάπης, κρεμόταν σεμνά και με μεγαλοπρέπεια!!!

   === Και όλες Λυσσάρες και οπαδές του ακράτητου. Πεντακόσιες διμοιρίες αμερικάνικων ΜΑΤ επιστρατεύτηκαν και άλλες τόσες εθελοντισμού για να τις τιθασεύσουν, μη και το κατσιάσουν το μωρό και πεντόβολό μας!!!!

ΤΣΙΠΡΑΣ -ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ -Brookings Institution   === Κατασυγκινημένος ο Alexis. Δεν το περίμενε. Δύο ώρες έκανε να διασχίσει σκηνές και τέντες για να μπει στον ναό της εβραϊκής γνώσης και σοφίας του συνωμοτισμού και να ρεσεψιονιστεί. Παλαβομάρα και παράκρουση!!! Όλες ξετρελαμένες με τον μωρό μας, ξεφώνιζαν και ούρλιαζαν και ξεμαλλιάζονταν και αναμεταξύ τους και απαιτούσαν με την άδεια του ραβίνου τους, να γίνουν καμαριέρες και αποκλειστικές, στη κρεβατοκάμαρα του Alexis. Όλες τις μάρκες προφυλακτικών κουβαλούσαν μαζί τους και τις σκορπούσαν στο διάβα του, σαν ροδοπέταλα. Άλλες καθόλου!!! Απαιτούσαν να εξωγαμηθούν πάραυτα, να γκαστρωθούν και να τεκνοποιήσουν τάχιστα με τον σούπερμαν της φαντασίωσής τους και του CNN, του NBC, του Ρόϊτερς και του Ασοσιέϊτεντ Πρες. Ακόμα και τα τζάμια του Brookings Institution άρχισαν να τρίζουν, λες και ήσαν σε κατάσταση οργασμού με τα πλαστικά κουφώματα, προς χάριν και τιμή του μωρού με τη πάνσοφη βλακεία!!!! 

  === Κανείς δεν το περίμενε και που να χωρέσει τόσος θηλυκόκοσμος. Μία-μία όλες τους και σε έξαψη παρατεταμένη και ασυγκράτητη. Ίδρωτα χρωματιστό έβγαζαν πανάθεμά τες!!!! Σαν τη σημαία με το ουράνιο τόξο των πούστηδων!!! Ούτε μια γιγαντοοθόνη…. Κι΄ ύστερα κατηγορούν τις συγκυβερνήσεις μας, σαν άχρηστες και ανοργάνωτες και εντελώς οπισθοδρομικές και δεν συμμαζεύεται!!! Οι διοργανωτές δάσκαλοι και ραβίνοι οικονομολόγοι, σκέπτονται ήδη πολύ σοβαρά να μας τον παρατείνουν, ώστε να ικανοποιηθεί η κάθε Rebecca η κάθε Judith και ότι περισσέψει να το ρίξουν και στις Beth….

  === Μακάρι!!! Μακάρι και να τον κρατήσει αν τον χρειάζεται τόσο η Εβραιοαμαρικανία…. Σ ε καλό θα μας βγει…..

 

Απάντηση