ΕΛΣΤΑΤ -ΓΕΩΡΓΙΟΥ -ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  === Θα θυμάστε όσοι με διαβάσατε χθες στην ανάρτηση Αισχρή και προβοκατόρικη επίθεση Καρχιμάκη (ψευδοΠΑΣΟΚ – κλίμα Λαλιώτη) κατά του Οικονομικού Εισαγγελέα κ. Πεπόνη!!!  τη πολιτική αλητεία του οργάνου του ΠΑΣΟΚικού Γκεμπελισμού, του Καρχιμάκη τέως Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, όπου με πρόφαση ότι τα βάζει με ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ με τον κοπρίτη Προβόπουλο, επιτέθηκε σφοδρότατα κατά του Οικονομικού Εισαγγελέα κ. Πεπόνη!!! Ήξερε το κάθαρμα και εμείς απλά περιμέναμε να δούμε τις εξελίξεις που έρχονταν ραγδαία!!!!

  === Χθες, ο ακούραστος για όσα του έχουν φορτώσει Οικονομικός Εισαγγελέας, ΑΣΚΗΣΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ κατά του κακοποιού ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που η χούντα έχει διορίσει στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) για να μαγειρεύει απολογιστικά στατιστικά στοιχεία του κράτους. Αυτή την υπό τον Οικονομικό Εισαγγελέα Πεπόνη ομάδα, πρέπει να τη στηρίξουμε με κάθε τρόπο.

  === Όταν το μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, αποκάλυψε πριν από δύο χρόνια τις απάτες του Α. Γεωργίου, σείστηκε συνθέμελα το ληστρικό καθεστώς της χούντας Παπανδρέου, που είχε διαδεχθεί τη χούντα Κωστάκη Καραμανλή. Αυτό είναι ένα μέτρο, για να καταλάβουμε το μέγεθος και τη βαρύτητα, της άσκησης ποινικής διώξεως, κατά ενός οργάνου της χούντας. Καταρρέουν όλα εκείνα τα σαθρά στοιχεία, πάνω στα οποία είχαν χτίσει τη μεγαλοαπάτη της χρεοκοπίας, του διασυρμού και της προσφυγής στο ΔΝΤ και στη τρόϊκα!!!

  === Τηρουμένων των αναλογιών, αυτή τη χουντική νοοτροπία και τη καλπονοθεία των πάντων, την έζησα στο πετσί μου από τις φασιστικές συμπεριφορές Αβραμόπουλου και Σαμπατακάκη, όταν υπηρετούσα στο ΣΕΥΥΠ και από τότε, ξέρω από πριν, τι προτίθεται να κάνει η χούντα, όταν βγάζει δημόσια ένα όργανό της να πει ή να κάνει κάτι.

  === Μέχρι στιγμής ο εισαγγελέας Πεπόνης έχει δείξει ότι τιμά τα παντελόνια που φορά και έχει σπάσει τα νεύρα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ που επιζητούν με κάθε τρόπο την εξόντωσή του. Αν δε συνδυάσουμε, τη θαρραλέα στάση του (που από μόνη της η άσκηση ποινικής δίωξης έχει πανικοβάλει τη χούντα Σαμαρά-Μπενάκη, Μπενιζέλου, Κουβέλ), με την ομολογία ανώτατου στελέχους του ΔΝΤ, Ολιβιέ Μπλανσάρ, που βαφτίζει τη διεθνή ΑΠΑΤΗ ως τραγικό σφάλμα, και με την βιαστική πρόσκληση του στησοκώλη Alexis Cipra (Τσίπρα) στην Εβραιοαμερικανία, πρέπει να περιμένουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, τις οποίες ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, προσπαθούν ξανά, να ελέγξουν και να κατευθύνουν το τραπεζοαεριτζήδικο πλουτοκρατικό κατεστημένο Αμερικής και Ευρώπης. Οι Αμερικάνοι γνωρίζουν αυτή τη στιγμή, ότι το χουντικό καθεστώς των ληστοσυμμοριτών έχει καταρρεύσει και τα ποντίκια του τρέχουν πανικόβλητα προς κάθε κατεύθυνση. Οι Αμερικάνοι φέρνουν και τον Alexis Cipra (Τσίπρα). Δικός τους είναι.

  === Η ΧΟΥΝΤΑ έχει δεχθεί θανατηφόρα χτυπήματα, κυρίως λόγω της εκτεταμένης ηλιθιότητας του ηγετικού και στελεχιακού της δυναμικού. Η ΧΟΤΝΤΑ καταρρέει και δεν πρέπει να την αφήσουμε να κάνει παιχνίδι για να προσδιορίσει και να προωθήσει τη νέα εναλλακτική της μορφή. Πρέπει να τη παρασύρουμε στο δικό μας γήπεδο, να τη παγιδέψουμε και να της αλλάξουμε τα φώτα με κάθε πρόσφορο μέσον, σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος. Δεν πρέπει να γλυτώσει κανένα κάθαρμα. Η λύση δεν μπορεί να προέλθει από ένα ελεγχόμενο από τους ξένους τοκογλύφους κοινοβούλιο προδοτών.

  === Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ

 

Απάντηση