ΣΠΙΘΑ - ΚΑΠ 1  === ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ
=== Κλιμάκιο της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος θα παραβρεθεί αύριο, 25 Ιανουαρίου 2013, στις 11:00 π.μ. στο Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό. 
=== Καλούνται τα μέλη του Κινήματος να παραβρεθούν για να δηλώσουμε τη συμπαράσταση μας στους απεργούς. 
=== Δ/νση: Λεωφόρος Κηφισού 94, Σεπόλια ( στον παράδρομο).

  === ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Α.Π. 25-1-2013
=== Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. με τις συνιστώσες της (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) επέλεξαν την μετωπική σύγκρουση με τους εργαζόμενους του Μετρό.
=== Καταδικάζουμε την απόφαση της Τρικομματικής Συγκυβέρνησης για Πολιτική επιστράτευση των απεργών και επίταξη των μέσων μεταφοράς.
=== Οι συνεχείς προσπάθειες τρομοκράτησης των εργαζομένων και όλου του Ελληνικού Λαού δεν μας εκπλήσσει.
=== Εδώ και τρία χρόνια εφαρμόζεται το δόγμα του ”σόκ και δέος” επάνω στον Ελληνικό λαό με στόχο την εξαθλίωση του και την υποταγή του.
=== Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά την πρόταση μας, προς όλους τους εργαζόμενους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για Γενική Απεργία διαρκείας.
=== Πρέπει να μας βρουν απέναντι τους ενωμένους και αποφασισμένους.
=== ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΠΑΛΛΑΓΗ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Προς του απεργούς του Μετρό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25-1-2013 Κ.Α.Π. – ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη

Εργαζόμενοι και εργαζόμενες,
Ο Μίκης Θεοδωράκης  χαιρετίζει τον αγώνα σας!
Η Σπίθα δηλώνει τη συμπαράσταση της στο δίκαιο αγώνα σας και βρίσκεται στο πλευρό σας.
Καταδικάζουμε την παράνομη και αντισυνταγματική επιστράτευση των εργαζομένων του Μετρό! Καταδικάζουμε τη βίαιη επέμβαση των δυνάμεων καταστολής.
Η Τροϊκανική τρικομματική κυβέρνηση, που υπηρετεί τα βρώμικα συμφέροντα του ΔΝΤ και της Τρόικα, αφού παραχώρησε στο ξένο ληστρικό κεφάλαιο την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, στοχεύει και μεθοδεύει την πλήρη εξαθλίωση των εργαζομένων.
Απώτερος στόχος της κυβέρνησης της υποτέλειας είναι το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου και η εξαφάνιση του ελληνικού πολιτισμού, προκειμένου να αλωθούν πλήρως οι πολιτισμοί της Ευρώπης. Ώστε να επιβληθούν τα σχέδια του οικονομικού ιμπεριαλισμού.
Τα σχέδια της τροϊκανικής κυβέρνησης και των ξένων συνεργατών τους ανατρέπονται με αντίσταση και αγώνα!
Η Σπίθα του Μίκη Θεοδωράκη προτείνει ένα ενιαίο μέτωπο αντίστασης από όλο το Λαό. Μόνον ενωμένοι οι εργαζόμενοι μπορούμε να αποτινάξουμε το ζυγό της υποτέλειας και της εξάρτησης, που μας εξαθλιώνει και μας ντροπιάζει.
Σας καλούμε σε ένα Πατριωτικό Κίνημα Αντίστασης με στόχο την Ανεξαρτησία, την Απαλλαγή από την Τρόικα και την Ανάπτυξη της Ελλάδας προς όφελος του Λαού της.
ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ–ΣΠΙΘΑ
ΠΗΓΗ:  ΣΠΙΘΑ

Απάντηση