ΚΛΙΚ στις εικόνες για να διαβαστούν εύκολα….. Λοιπόοοοοοοννν:

Το επάνω εριστερά κείμενο, είναι της ηλεκτρονικής ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ στήριξης των γιαχωβάδων, και ταυτόσημα (φωτοτυπία από τα ίδια σκοτεινά κανάλια) ήσαν τα δημοσιεύματα, όλων των ΜΜΕ των εργολάβων.

Ο Μπεν Σμακχί, Εβραίος μεγαλοχρηματιστής και μέλος του ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και αδιάκοπος κωλαούζος του εβραίου αρχιμαφιόζου ΤΖΑΚ ΣΑΠΙΡΟ, μας ήρθε στη ζωή μας παπαγαλίζοντας, γιατί νοιάζεται να διασφαλίσει τα προσωπικά του κέρδη από συναλλαγματικές διαφορές, των αδιάκοπων πυραμίδων, στις οποίες μας έχει εντάξει για αδιάκοπο ξεζούμισμα, το κακόφημο σινάφι του, της πραγματικής Μαφία. Αυτόν τον μεγαλοκοπρίτη, για να μη τρομάξουμε απ’ τον μεγάλο του Σιωνισμό, μας τον βαφτίζουν “Μπίνι” (Bini), αδώ και αλλού, ενώ είναι ΜΠΕΝ (Beni). Εντάξει?????

Επειδη ο Μπαρμπανίκος δεν σας έχει συνηθίσει στη κατασκευή ειδήσεων, σας παραθέτω σε εικόνες, αρκετές ιστοσελίδες, σαφώς του εβραίικου σιναφιού του. Με την ησυχία σας το διάβασμα και με οργή τις αντιδράσεις σας, για να σώσετε τα κπαιδιά σας από τον βιασμό ψυχής και σώματος.

Απάντηση