ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ 1   === ΛΟΙΠΟΝ…. ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟΥΣ ΓΚΑΓΚΑΔΕΣ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!!!!!

   === Ακούσαμε το τελευταίο 24ωρο το θλιβερό παχύδερμο να γαυγίζει και να απειλεί τους απεργούς, στο όνομα ημών των πεινασμένων. Κανένας μας δεν του ζήτησε!!! Και τη να ζητήσεις από έναν λήσταρχο, όταν ξέρεις, ότι και η μάνα του να τον προσπεράσει, θα έχει προλάβει να της αφαιρέσει το πορτοφόλι!!! Θα τον χάλασε η PROTON BANK….

   === Εν τω μεταξεί, όχι πολύ μακριά, ο χοντρόκωλος αρχηγός του ψευδοΠΑΣΟΚ, μαζί με άλλους “αντιστασιακούς” της Νέας Τάξης φαγάνων, όπως (Θ. Πάγκαλος, -μη γελάς- Χ. Καστανίδης, Χ. Παπουτσής, Τ. Αντωνίου, Φ. Πετσάλνικος, Ι. Μαγκριώτης, Μ. Παπαϊωάννου, Δ. Ρέππας, Κ. Ρόβλιας, Π. Χριστοφιλοπούλου και ο απαραίτητος Μ. Χρυσοχοϊδης) πρωτοϋπόγραψαν σχέδιο νόμου, για κατάργηση της πολιτικής επιστράτευσης και επίταξης των εργαζομένων που απεργούν, ΔΙΟΤΙ όνειρό τους πάντα και ανέκαθεν ήταν (γράφουν οι πούστηδες) η προστασία του δικαιώματος απεργίας των εργαζόμενων!!!! Τον Απρίλη του 2006!!! από τότε θα έχουν περάσει ίσα με έξη αιώνες!!!! Αμ δεν θάχουν????

   === Με τέτοιο πούστη αρχηγό, όλα γυρίζουν γρήγορα κι΄ όλα στα ίδια μένουν!!!! Στην 21 Απριλίου, εκεί που ανήκουν!!!

========

   === ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ:   Όταν ο Βενιζέλος ζητούσε τη κατάργηση της πολιτικής επιστράτευσης
=== Το 2006 ο τότε βουλευτής και σήμερα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατέθεσε στη Βουλή πρόταση νόμου για την κατάργηση της πολιτικής επιστράτευσης. Η πρόταση απορρίφθηκε από την τότε κοινοβουλευτική πλειοψηφία της ΝΔ.
=== Σήμερα όμως ο Ευάγγελος Βενιζέλος στηρίζει την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά για την επιστράτευση των απεργών του Μετρό. Τι άλλαξε; Διαβάστε την αιτιολογική έκθεση που συνυπέγραψε τότε ο  Βενιζέλος

ΠΗΓΗ:  papaioannou-giannis.net

Αναρτήθηκε από ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ

   === ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:Εν τω μεταξύ, εξ όσων έχω “ακουστά” (ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΑΚΑΚΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ….), στη κατάσταση επιστρατεύσεως, το μεν ανθρώπινο δυναμικό ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ, τα δε ΖΩΑ και οχήματα και οι ΙΧ εξοπλισμοί και ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΕΠΙΤΑΣΣΟΝΤΑΙ!!!! Όμως οι αγράμματοι τρελογκαγκάδες, Χατζηδάκης και Βενιζέλος, μιλούν καθαρά για “ΕΠΙΤΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ” που απεργεί και το εξαναγκάζει να υποταχθεί σε κατά στασει ΔΟΥΛΕΙΑΣ (κοινώς ΣΚΛΑΒΙΑΣ). Το μεταχουντικό, αλλά ΧΟΥΝΤΙΚΟΤΑΤΟ εφεύρημα της “ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ” επιτρέπεται μόνο σε γενικές περιπτώσεις κρίσης ή πολέμου και ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Αν συμβεί το τελευταίο έχουμε τη φασιστική υπαγωγή των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ εργαζόμενων του μετρό, σε καθεστώς ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ που απαγορεύεται από το τρύπιο Σύνταγμα, αλλά και ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ Η ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Ακόμα και στη πονηρή πρόβλεψη της “επιταξης υπηρεσιών” υπάρχουν αυστηρώτατες διατάξεις, που δεν επιτρέπουν την αυθαιρεσία κράτους και κυβέρνησης, για εφαρμογή όπου τους βολεύει. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

Απάντηση