ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

27 Ιανουαρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1  === ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ.

  === Στους δρόμους αποφάσισαν να κατέβουν το πρωί της Δευτέρας οι αγρότες της Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, θα παρατάξουν τα τρακτέρ τους στην Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Νίκαιας στη Λάρισα. Εκεί θα αποφασίσουν για την περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεών τους.

  === Η απόφαση ελήφθη χθες το μεσημέρι, σε σύσκεψη εκπροσώπων Αγροτικών Συλλόγων και Ενωτικών Ομοσπονδιών Συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.
=== Χθες το πρωί, αγρότες από την Ημαθία απέκλεισαν συμβολικά για περίπου μία ώρα την Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κουλούρας. Την ίδια ώρα, αγρότες της Δράμας παραμένουν με τα τρακτέρ τους σε τρία σημεία της εθνικής οδού Δράμας – Καβάλας και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του «Σκαρή», στη Μαυρολεύκη και στη διασταύρωση των Κοκκινογείων, χωρίς όμως να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

   === Οι αγρότες έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στη σημερινή πανελλαδική συνέλευση του κλάδου που θα γίνει στον Πλαταμώνα Πιερίας για τον συντονισμό των κινητοποιήσεων σε επίπεδο Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.
ΑΜΠΕ
”Τhe New Daily Mail”
Newsroom
Αναρτήθηκε από ammiotis

Απάντηση