Τελικά οι 100.000 μαϊμού συντάξεις ήταν μόνο 5.000!!!

28 Ιανουαρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 1  === Είχαν στοχοποιήσει όλους τους συνταξιούχους – Άλλη μια γκάφα ή μήπως ένα προμελετημένο σχέδιο;

  === Η περίφημη δήλωση του πρώην αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου ότι «μαζί τα φάγαμε» είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων. Στο ίδιο μήκος κυμαίνονταν φυσικά και οι δηλώσεις των υπόλοιπων πρωταγωνιστών του τότε συστήματος: η ευθύνη για όλα ανήκει στο λαό. Στο λαό που ψήφιζε, στο λαό που διορίστηκε, στο λαό που έπαιρνε μαϊμού συντάξεις και φέσωνε τα κρατικά ταμεία.

  === Μάλιστα, όσον αφορά στις συντάξεις, είχαν βγάλει και δήθεν επίσημα στοιχεία ότι τα Ταμεία τάιζαν 100.000 απατεώνες συνταξιούχους.

  === Και φυσικά μέσα στη σύγχυση που είχαν προκαλέσει στον ελληνικό λαό με τα απανωτά μέτρα είχαν γίνει πιστευτοί.

  === Έπρεπε ντε και καλά να μας πείσουν ότι τα δισεκατομμύρια που χάθηκαν ήταν αποτέλεσμα των επιτήδειων που με μια αναπηρική των 400 Ευρώ τον μήνα άδειασαν τα ταμεία.

  === Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» ο τόσο προβεβλημένος «θησαυρός» αποδείχθηκε…άνθρακες.

  === Όπως αναφέρει το άρθρο, από τον έλεγχο και την απογραφή που έγινε στα ασφαλιστικά ταμεία, αποδείχθηκε πως τελικά οι μαϊμού συντάξεις είναι μόλις …5000.

  === Άραγε πρόκειται για μία ακόμη γκάφα των κυβερνώντων στη «σπουδή» τους να σώσουν τη χώρα ή για προμελετημένο σχέδιο ώστε να ξεχάσουμε τα δις που έχασαν τα ασφαλιστικά ταμεία στο χρηματιστήριο του Σημίτη, στο μνημόνιο του Παπακωνσταντίνου, στο PSI του Παπαδήμου;

Αναρτήθηκε από  newsbomb.gr

Απάντηση