ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ: Έξω η Ελλάδα από το ευρώ!!!

28 Ιανουαρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ -ΟΝΕΙΡΟ ΔΡΑΧΜΗΣ -ΧΑΛΚΙΔΑ  === Είπαμε!!! Νάμπερ ουάν στις κωλοτούμπες!!! Οι υπόλοιποι απλά τον αντιγράφουν!!!!

  === Το θέμα “ΔΡΑΧΜΗ” είναι το νούμερο ένα χαρτί των βορειοευρωπαίων και αν δεν προχωρήσει μετά τις Γερμανικές εκλογές, τότε η Μέϊρκελ και η παρέα της, θα προχωρήσουν στο “πλάνο 2” όπως διαδίδει η City Group τις τελευταίες μέρες!!! Το “πλάνο 2” προβλέπει νεο “ΕΥΡΩ” διαφορετικό από το υπάρχον, το οποίο θα υιοθετήσουν οι βόρειοι!!!

  === Δεν πρόλαβαν να το μεταδώσουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία των τραπεζιτών και τζουπ ο Καρατζαφύρερ πρώτος με αποκλειστικότητα στη Χαλκίδα, το παρουσιάζει ο ξεφτίλας σαν σχέδιο και πρόγραμμά του, ενώ πριν λίγους μήνες μας έσωζε με ευρά και Παπαδήμο!!!

  === ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ ΤΙ “ΜΙΛΗΣΕ” Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ:

  === Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε στη χθεσινή εκδήλωση της Νομαριακής του κόμματος στην Εύβοια.

  === Τη θέση του ΛΑΟΣ ξεκαθάρισε χθες στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Νομαρχιακής του ΛΑΟΣ Εύβοιας σε παραλιακό ξενοδοχείο της Χαλκίδας ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Πλαισιωμένος από τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος Ουρανία Παπανδρέου και Βασίλη Βούλγαρη  τόνισε, ότι η  «η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ευρώπη και να βγει από ευρώ, αν αυτό δεν έρθει στα ίσια με το δολάριο.»

  === Δεν εξήγησε, όμως, το τρόπο  να βγει η χώρα από το ευρώ και να παραμείνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στη συνέχεια, τα …έχωσε σε δημοσιογράφους, στον Βενιζέλο και σε όλους τους πολιτικούς και υποστήριξε ότι η κατάντια της Βουλής οφείλεται στην απουσία του ΛΑΟΣ!

  === Λίγο πριν κλείσει η εκδήλωση, κόπηκε η βασιλόπιτα της Νομαρχιακής, παρουσία και του προέδρου της Νομαρχιακής Τάκη Μανωλόπουλου. Το φλουρί κέρδισε ο ταμίας της Νομαρχιακής Δημήτρης Βαζίκας.

Απάντηση