Nils Muižnieks 2  === EPITROPIKO HYPERCOMODO
=== Έρχεται (?) οπλισμένος, μεταμφιεσμένος  και αποφασισμένος να προστατέψει τα ανθρώπινα δικαιώματα των ΕΛΛΗΝΩΝ ο παραευρωπαϊκός επίτροπος καταργημένων ανθρώπινων δικαιωμάτων της Ευρώπης Raimonds Nils Muižnieks.

=== Παρενέβη στα μέσα Ιουλίου 2012 στα αποτελέσματα των Ελληνικών εκλογών και φοβέρισε ότι θα μας έρθει δήθεν λόγω Χρυσής Αυγής, για τους λαθρομετανάστες. Στη πραγματικότητα είναι ένας ακόμα “Ράϊχενμπαχ.”
=== Κάθε μέρα το οργάνωνε κάθε μέρα το ανέβαλε, σαν της Άρτας το γεφύρι. Κι΄ έφτασε στον Δεκέμβρη 2012, με τόση σιγουριά, που οι ναζί της Χρυσής Αυγής έβγαλαν ανακοίνωση να τον προϋπαντήσουν…. Σιγά, μη τον κάνουν ντα…. Αν τον δεις και δεν σου πουν ποιος είναι, κατ΄ ευθείαν για ακροδεξιό βουλευτή τον περνάς και τρομάζεις.
=== Θυμήθηκε όμως ότι δεν είχε πάει για κατούρημα και ειδοποίησε ότι αναβάλλεται ο Δεκεμβριανός ερχομός του και παρήγγειλε να συντομεύει ο Δένδιας με την ολοκλήρωση των στρατοπέδων συγκέντρωσης λαθρομεταναστών προς μετακόμιση.
=== Μια φορά όλη κι΄ όλη ασχολήθηκα μαζί του και από σπόντα και είχα βάλει τρεις(3) ωραίες φωτογραφίες με βίλα, με σαμπάνιες και μαρούλια λοφίο, τα ρέστα σε πολλά στρέματα ευρωπαϊκού παράδεισου, τα οποία φυσικά υποθέτω, ότι θα τα χρησιμοποιήσει για να συστεγάσει αδέσποτους Ρομά, που τόσο υπεραγαπά και έχει κτίσει πάνω τους όλη του τη πολιτική καριέρα.
=== Χθες το μεσημέρι κάποιος, μάλλον από υπηρεσία, μου τον θύμισε και μου συνέστησε ότι η φωτογραφία με τη σαμπάνια και τα μαρούλια στο κεφάλι πρέπει να βγουν ΔΙΟΤΙ ενοχλούν τον προστάτη των απανταχού λαθρομεταναστών και άστεγων Ρομά. Τις φωτογραφίες τις είχε δημόσιες και εις θέα πάντων των θνητών, το περιβάλλον του προστάτη των δικαιωμάτων μου ως πολλαπλού θύματος ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, τις οποίες μετά το τηλεφώνημα δεν μπόρεσα να τις βρω, Ίσως κάτι μου διαφεύγει, αλλά τις αφαίρεσα, από τη μοναδική ανάρτηση μου για τον εισερχόμενο προστάτη.
=== Ο τηλεφωνητής του ενοχλημένου, αρνήθηκε να μου πει λεπτομέρειες, οπότε ψάχνοντας έμαθα ότι μας έρχεται εντός των ημερών και αναγκάστηκα να του απευθυνθώ και να του πάρω μεγάλη συνέντευξη. Τόση μεγάλη, που δεν χωρά στο δικό μου μικρό ιστολόγιο.
=== Εν ολίγοις, “διέψευσε” τα πάντα. Και ξεκαθάρισε:
1.—- Ο ακτιβιστής υπερεπίτροπος Raimonds Nils Muižnieks ΕΡΧΕΤΑΙ (έρχεται???) αποφασισμένος και οπλισμένος να αποκαταστήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΑμεΑ που κατάργησε με βάναυσο τρόπο η αιμοσταγής και ρατσιστική κυβέρνηση της ΧΟΥΝΤΑΣ των Αθηνών!!!!
2.—- Ο ακτιβιστής υπερεπίτροπος Raimonds Nils Muižnieks ΕΡΧΕΤΑΙ (έρχεται???) αποφασισμένος και οπλισμένος να αποκαταστήσει τους μισθούς και τις συντάξεις των ΕΛΛΗΝΩΝ ασφαλισμένων στα πρότερον επίπεδα, διότι ο άνθρωπος γνωρίζει μετά από τόσους μήνες αναβολής του ταξιδιού του, ότι τις ασφαλιστικές εισφορές καταλήστεψε η αιμοδιψής και ρατσιστική κυβέρνηση της ΧΟΥΝΤΑΣ των Αθηνών, για να δει 5.000.000 μισθοσυντήρητους και συνταξιούχους, να καταβαραθρώνονται στα τάρταρα της αιώνιας φτώχειας και πείνας. Είναι δε ο Ραϊμόνδος Νιλς τόσο αποφασισμένος, που μου εξομολογήθηκε, ότι επίσης θα εξαναγκάσει τη κλεπτομανή ΧΟΥΝΤΑ των Αθηνών, να επιστρέψει όλα τα κλοπιμαία, όλων των ληστών της τελευταίας 25ετίας και να θεσμοθετήσει την επανακαθιέρωση της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής μισθών και συντάξεων, γνωστής στην πολιτική αργκό, ως ΑΤΑ.
3.—- Ο ακτιβιστής υπερεπίτροπος Raimonds Nils Muižnieks ΕΡΧΕΤΑΙ (έρχεται???) αποφασισμένος και οπλισμένος να εξασφαλίσει σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες Β’  κατηγορίας, δωρεάν νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, όπως απολαμβάνουν αυτά τα αγαθά ΤΣΑΜΠΑ όλοι οι λαθρομετανάστες, που καταναλώνουν τις εισφορές  για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ΕΛΛΗΝΩΝ μισθοσυντήρητων και συνταξιούχων,
4.—- Ο ακτιβιστής υπερεπίτροπος Raimonds Nils Muižnieks ΕΡΧΕΤΑΙ (έρχεται???) αποφασισμένος και οπλισμένος, να επιβάλει τη κατάργηση της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ και κάλυψης του 100% των μισθολογικών και λειτουργικών εξόδων των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), και ιδιαίτερα των προστατών ανθρώπινων δικαιωμάτων Βαλλιανάτου, Δημητρά και λοιπών κρατικοδίαιτων κατ’  επάγγελμα  προστατών, μούφα ακτιβιστών.
5.—- Ο ακτιβιστής υπερεπίτροπος Raimonds Nils Muižnieks ΕΡΧΕΤΑΙ (έρχεται???) αποφασισμένος και οπλισμένος, να εξαναγκάσει το τυραννικό ΧΟΥΝΤΙΚΟ και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ καθεστώς των Αθηνών, να μη καταδιώκει τους ερασιτέχνες bloggers, που αγωνίζονται χωρίς νταβατζήδες και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ υπερασπίζονται τα πραγματικά ανθρώπινα δικαιώματα.
6.—- Ο ακτιβιστής υπερεπίτροπος Raimonds Nils Muižnieks ΕΡΧΕΤΑΙ (έρχεται???) αποφασισμένος και οπλισμένος, να αφιερώσει το υστέρημα του χρόνου του, για να μας διδάξει να μαζεύουμε τα πορτοκάλια, τα λεμόνια, τα κάστανα, τα λάχανα και κάθε καρπό της γης και με τα δύο χέρια, διότι υπάρχουν καταγγελίες μειονοτικών αχλαδιών, ότι τα καρπώνονται με ένα χέρι και κυρίως το ζερβό και χαλασμένο, ενώ άλλα, όπως τα ροδάκινα και τις πατάτες, τις καρπώνονται επιτήδειοι και με τα δύο χέρια!!!!
=== Και μη τον ψάχνεται, δεν θα τον δείτε!!!! Και αν τον δείτε, δεν θα τον αναγνωρίσετε, διότι για λόγους ασφαλείας, ο καραφλός και βλοσυρός επίτροπος κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος, με τεράστια περούκα από αμπελόφυλλα της Καμπανίας.
Έτσι όπως τον φαντάστηκε ο μεγάλος καλλιτέχνης και τον βλέπουμε παραπάνω ζωγραφιά….
  === Σας το λέω: Πολύ σκούρα τα πράματα για την ΧΟΥΝΤΑ των Αθηνών, γιατί ο επίτροπος και προστάτης έχει υπερευαισθησία στα δικαιώματα, ιδιαίτερα όταν αφορούν ευάλωτες ομάδες, όπως είμαστε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ μειονοτικοί, όπως τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και οι Ρομά. Εκεί όμως που δίνει ρέστα, είναι ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο πλαίσιο της κοινωνίας της πληροφορίας, ιδίως όσον αφορά την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης, την προστασία των δεδομένων, την κοινωνική δικτύωση και πρόσβαση σε ψηφιακό αλφαβητισμό!!!!! Κάτι σαν κι΄ αυτό που έζησα χθες το μεσημέρι, μόνο με ένα τηλεφώνημα!!!!

Απάντηση