ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ 1  === Η αρμόδια Επιτροπή που συγκροτήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πήρε παράταση μέχρι τις αρχές του Μαρτίου, προκειμένου να αποτυπώσει τις σημερινές οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα από την περίοδο της Κατοχής, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. 
  === Απαντώντας σε παρατήρηση του εκπροσώπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νότη Μαριά, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του Κράτους ο κ. Σταϊκούρας δήλωσε ότι «Νομίζω πως συμφωνούμε όλοι, ότι αποτελεσματικές διεκδικήσεις δεν μπορεί να γίνονται με αερολογίες. Συγκροτήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους Επιτροπή για έρευνα των αρχείων του, η οποία πήρε παράταση μέχρι τις αρχές του Μαρτίου προκειμένου να ολοκληρώσει τις εργασίες της.
  === Και εγώ έχω απαντήσει μέχρι στιγμής σε τρεις ερωτήσεις στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου».
  === Ο κ. Μαριάς είχε εγκαλέσει την κυβέρνηση για ολιγωρία σε σχέση με την τεκμηρίωση των ελληνικών διεκδικήσεων απέναντι στη Γερμανία και είχε αξιώσει διευκρινίσεις για το έργο της Επιτροπής στο Γενικό Λογιστήριο, υπενθυμίζοντας πως είχε την υποχρέωση να παραδώσει πόρισμα μέχρι το τέλος του 2012.
  === Πηγή:  paraskhnio.gr
  === ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:  Μπραβο ΤΑΧΥΤΗΤΑ, μετα απο 70 χρονια υπουργε μας!!!!!

Απάντηση