ΣΚΟΠΟΥΛΗ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΗ  === HYPERCOMODO

  === Μετά τις βίαιες προσωπικές επιθέσεις που δέχεται η Φωτεινή, ακόμα και με υπονόμευση του έργου της από τον σύζυγο Χ. Μουτσόπουλο, και με κορύφωση τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που την εξωστρακίζουν από μια πουλημένη σε όλα κυβέρνηση εθνικών μειοδοτών, με όση δύναμη της είχε απομείνει, προσέφυγε χθες τα μεσάνυχτα και κάτι, στον Επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων της πανευρωπαίας χούντας Raimonds Nils Muižnieks.

  === Εκεί, με δέκα τόμους αποδεικτικά στοιχεία, στοιχειοθέτησε τη προσφυγή της, για όσα τραβάει σαν υφυπουργός υγείας, σαν γυναίκα με τα κόκκινα και σαν σύζυγος με άσπρη μπλούζα, από τη προτεραία μέρα του ανάξιου διορισμού της στη συγκυβέρνηση της χούντας Σαμαρά-Μπενάκη.

  === Οι σκαιότατες εναντίον της επιθέσεις, δεν άφησαν ασυγκίνητο ούτε αυτόν τούτον τον Μιχαλολιάκο τον αιμοκαθαρμένο, μηδέ τον Βαλλιανάτο τον λαοφιλημένο και σφυριχτρούλη!!!! Αμφότεροι δήλωσαν ότι θα παραστούν ως μάρτυρες υπεράσπισης της ανιδιατελούς Σκοπούλη και δια παν κώλυμα, ο μεν Μιχαλολιάκος όρισε αναπληρωματικό του τον μπόξερ Κασιδιάρη, ο δε Βαλλιανάτος τον Δημητρά τον υπερβαλκάνιο και πάντα μη Έλληνα.

  === Τώρα πρέπει να περιμένουμε αν ο πατριδοκάπηλος Σαμαράς-Μπενάκης, έχει τα κότσια να προχωρήσει στην απόλυση μιας τόσο ανίκανης υφυπουργού!!!!

 

Απάντηση