Κι η Παπαρήγα νωπή στα μανταλάκια. Μέχρι τα μέσα του Απρίλη….

3 Φεβρουαρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Στις 9-12-2012 Δημοσιοποιούνται οι θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 19 συνέδριο…. Στα άγραφα πήγαν και κούρνιασαν στα πιο απόμακρα ελάτια.

ΠΑΠΑΡΗΓΑ -19 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ  === Στις 13-12-2012 η Αλέκα Παπαρήγα, η δράκαινα του Κόμοντο που διάλυσε τελείως το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα, παρουσίασε επίσημα, τις θέσεις της ηγετικής ομάδας του ΚΚΕ, για το 19 συνέδριο του κόμματος που θα συμβεί από 11 έως 14 Απριλίου 2013.

  === Η απαξίωση του ΚΚΕ είναι τέτοια, που ούτε στα ψιλά δεν γράφτηκε το…. “κοσμοϊστορικό” εν αναμονή γεγονός!!!!

  === Στις 13-1-2013, στις 21-1-2013, άλλοτε με τον “ριζοσπάστη”, άλλοτε με τον “9ο2” προσπαθούν και επαναλαμβάνουν τις θέσεις της πιο σαχλής ΚΕ που είχε ποτέ το ΚΚΕ. Κανένας δεν τους καταλαβαίνει και ο λαός τους γυρίζει τη πλάτη, με τη δεξιά σε απόλυτη διάλυση!!!!!

  === Και φθάνουμε 30-1-2013 στο ΞΑΚΑΡΦΩΤΟ επεισόδιο ΠΑΜΕ – ΜΑΤ και τις συλλήψεις στο υπουργείο ανεργίας. Αντεγκλήσεις… Ειδήσεις… Φωτογραφίες… Δυο μέρες φραμπαλάς!!!…. Και δικαστήρια και το συνέδριο κοντά…. Πως να πήγαινε η δράκαινα σε συνέδριο χωρίς σύγκρουση με την άρχουσα τάξη.

  === Άντε…. Πάλι θα κοιμηθεί με την ασυνείδητη συνείδησή της μαξιλάρι η δράκαινα του κόμοντο, πάλι θα παριστάνει ότι…. τι ρε γαμώτο???? Τι σκατά πιστεύει ότι κάνει??? Τι πιστεύει??? Γιατί διαλύει το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα, χωρίς κανείς να αντιπαλεύει το ένα και το άλλο??? Όλα και όλοι φταίνε ακτός από τη “περίεργη” ομαδούλα που κυβερνά τον Περισσό!!!

  === Θα κρεμάσει τις πρόσφατες νωπές  φωτογραφίες στα μανταλάκια και θα καμώνεται ξανά τη συναγωνίστρια της ακινησίας…. Ούτε τον Στουρνάρα φοβάται μη της επιβάλει ΦΑΠ…. Ούτε τι κομπίνες κάνει η γαλαζιοπράσινη συμμορία στο καταραμένο Κατάρ την ενδιαφέρει, ούτε τι σκατά γυρεύει εκεί κι΄ ο Ερντογάν την απασχολεί. Αυτό είναι θέμα μόνο του Δελαστίκ!!!!

  === Εγώ πιστεύω ακράδαντα, ότι η χούντα του Σαμαρά-Μπενάκη, έβαλε γερές πλάτες για τη διατήρηση της δράκαινας του κόμοντο και της παρέας της στην ηγεσία του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΚΕ

Απάντηση