Παναγούλης: Δώστε στον Δένδια το βραβείο του σύγχρονου νεοναζί

4 Φεβρουαρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ  === Με σκληρά λόγια καταφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης εναντίον της Αστυνομίας και του Νίκου Δένδια, αναφορικά με την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των τεσσάρων συλληφθέντων για την διπλή ληστεία στην Κοζάνη, παρομοιάζοντας τις πρακτικές της Αστυνομίες, με τις αντίστοιχες των ΕΑΤ-ΕΣΑ την περίοδο της χούντας.

   === Ο Στάθης Παναγούλης, τόνισε ότι η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των συλληφθέντων «με εμφανή τα σημάδια των βασανισμών»,συνιστά πρακτική την οποία δέν έκαναν «ούτε οι βασανιστές της Χούντας του Παπαδόπουλου», ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη «σύγχρονο νεοναζί».
   === Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Παναγούλη:
   === «Οι βασανιστές της Χούντας του Παπαδόπουλου την περίοδο 1967-74 φρόντιζαν, όταν μετά τις ανακρίσεις των αγωνιστών της Αντίστασης, με βασανιστήρια στα κολαστήρια της Μπουμπουλίνας και του ΕΑΤ-ΕΣΑ, οδηγούμεθα στα έκτακτα στρατοδικεία, να μην υπάρχει κανένα ίχνος βασανισμού.
=== Σήμερα, η κυβέρνηση της Τρόικας, του κ. Σαμαρά, δεν κρατά ούτε τα προσχήματα. Δίνει τις φωτογραφίες των συλληφθέντων στη δημοσιότητα με εμφανή τα σημάδια των βασανισμών! Ας δώσει, η κυβέρνηση του Τριωδίου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, το βραβείο του σύγχρονου νεοναζί».

Αναρτήθηκε από ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση