Δημήτρης Μπουρζούκος 1  ===  1.– «Επί 4 ώρες τον είχαν γονατισμένο και τον χτυπούσαν» «Με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι κατηγορίες, προέχει η υγεία του γιού μου», δηλώνει ο πατέρας του Δημήτρη Μπουρζούκου!!!!

  === Καταγγελίες ότι ο γιός του είναι βάναυσα κακοποιημένος, έκανε σήμερα μιλώντας στον Βήμα Fm ο πατέρας του Ανδρέα- Δημήτρη Μπουρζούκου, ενός εκ των συλληφθέντων στην Κοζάνη. Μιλώντας στο ραδιόφωνο, είπε ότι τον αφήνουν παγερά αδιάφορο οι κατηγορίες καθώς προέχει η υγεία του γιού του που, όπως είπε είναι «βάναυσα κακοποιημένος». Μιλώντας για όσα του περιέγραψε ο γιός του, σημείωσε: «Επί τέσσερις ώρες τον είχαν γονατισμένο στο τμήμα και με τον διοικητή τον χτυπούσαν με κλοτσιές στην κοιλιά και έλεγε «πάρτε τους μέσα, όχι εδώ».
=== Είναι λόγια που μου είπε ο γιος μου και φυσικά πιστεύω αυτά και όχι αυτά που λένε τα γουρούνια. Τους βάλανε μέσα δεμένους με τα χέρια πίσω, γονατιστούς, με κουκούλα στο κεφάλι και τους χτυπούσαν. Και κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλο: «Έλα, Νίκο, είναι σειρά σου». Και ήλθε και τους χτύπησε. Ο ένας λοιπόν από αυτούς που χτυπούσαν έχει μικρό όνομα «Νίκος» και είναι στο τμήμα της Βέροιας».
=== Πηγή:  lifo.gr

   === 2.–  Παυλίνα Νάσιουτζικ: «Είμαι πολύ υπερήφανη για το γιό μου»
  === «Όλα ξεκίνησαν από τη δολοφονία του Αλέξη» λέει η μητέρα του Νίκου Ρωμανού

Παυλίνα Νάσιουτζικ  === Πολύ υπερήφανη για το γιό της που συνελήφθη για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη, δηλώνει η μητέρα του Νίκου Ρωμανού, Παυλίνα Νάσιουτζικ.
  === “Είμαι πολύ περήφανη για τον γιο μου, που αγωνίζεται ενάντια σε μια παράνομη και σάπια κοινωνία και άνομη και θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του σώματος μου” είπε στον Alpha, υποστηρίζοντας ότι “τα παιδιά είναι πολύ χτυπημένα. Χτυπήθηκαν όλα μέσα στην ασφάλεια, δεν χτυπήθηκαν κατά την συμπλοκή”.
  === Όπως σημείωσε η κ. Νάσιουτζικ, χωρίς να θελήσει να επεκταθεί περισσότερο, όλα ξεκίνησαν για τον γιο της μετά τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μια δολοφονία που, όπως είπε, τον επηρέασε πολύ.
  === Πηγή:  lifo.gr

   === ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
   === ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΚΗ – ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Γνωστή πορνοφυλλάδα του διεφθαρμένου καθεστώτος των Αθηνών, επικουρούμενη από πολλές άλλες των κατοχικών δυνάμεων, προσπαθούν να εμφανίσουν την Παυλίνα Νάσιουτζικ, σαν δήθεν πλούσια και βολεμένη κάτοικο των…. βορείων προαστίων ΤΟΥΣ. Απολαύστε τη πλούσια βιβλιοθήκη ….λουδοβίκειου ρυθμού, στο σπίτι της μητέρας του συλληφθέντος!!!!! Αίσχος αχρείοι!!!!

Απάντηση