Μπουρζούκου -Γάτος   === Ο γάτος φέρεται ενεχόμενος ως τσιλιαδόρος, στη ληστεία του καλού κομματιού της Αγροτικής Τράπεζας, την οποία ως γνωστόν, είχε προλάβει να καταληστέψει ο Σάλας, χωρίς να ξοδέψει ούτε μία πορδή!!! Χωρίς να ξοδέψει μία, έστω για ένα μεταχειρισμένο καλάσνικοφ!!!

  === Για να μη φάει ξύλο άνευ μουσικής από τους αγαθοεργούς μπάτσους, ο ψυχοπαθής Δένδιας, ανέλαβε να τον ξυλοκοπήσει μόνος του, μέχρι που ο εφτάψυχος γάτος έπεσε λιπόθυμος, καταγής και ξερός. Μάλλον αναίσθητος…..

  === Στη συνέχεια, επειδή οι σουΐτες ήταν κλεισμένες μέχρι καλοκαιρίας, ο τρομοκρατημένος γάτος μεταφέρθηκε με κλούβα άνευ καμπινέ, στα κεραμίδια του Κορυδαλλού.

  === Όταν ο Σαμαράς είδε τις φωτογραφίες του αιμόφυρτου γάτου να κυκλοφορούν στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, δήλωσε δια του ηλίθιου κυβερνητικού απροσώπου, ότι αν αληθεύουν τα ζωώδη βαζανιστήρια του Δένδια, θα προχωρήσει σε προγραμματισμένο ανασχηματισμό.

  === Εν τω μεταξύ, οι φιλοζωϊκές ΜΚΟ, μόλις πληροφορήθηκαν το θλιβερόν συμβάν, έστειλαν επιστολή και γράμμα στον Στουρνάρα, με το οποίο ζητούν έκτακτη επιχορήγηση, για τις ανάγκες  μισθοδοσίας τους. Η δε ηγέτης των κυνοφίλων Καίτη Μαρμπή, απείλησε ότι εντός 24 ωρών, θα σκίσει το καλτσόν της στη πλατεία Συντάγματος, αν δεν ικανοποιηθεί πλήρως απ΄ τον Στουρνάρα.

Τον αρχικό γάτο τον λήστεψα, από τη Σήλια Κεαλογλου

 

Απάντηση