ΣΔΟΕ  === ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ — Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ “ΝΟΜΟΥΣ” ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ, ΜΕ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΩ ΤΡΟΪΚΑ — ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

  === ΣΔΟΕ: Αδήλωτες αμοιβές γιατρών και ερευνητών πάνω από 6,8 εκατ. ευρώ!
=== Αδήλωτες αμοιβές, συνολικού ύψους άνω των 6,8 εκατ. ευρώ, από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Ερευνών του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και σε ιατρούς από φαρμακευτικές εταιρείες για συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, εντόπισε στο πλαίσιο σχετικών ελέγχων το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).
=== Συγκεκριμένα από τον έλεγχο που διενήργησε το ΣΔΟΕ σε 1.267 δικαιούχα πρόσωπα, τα οποία ελάμβαναν αμοιβές από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Ερευνών (ΕΛΚΕ) του Πανεπιστημίου Αθηνών, προέκυψε ότι σε 312 περιπτώσεις δεν δηλώθηκαν αμοιβές ύψους 2.586.452 ευρώ. Οι υπόχρεοι κλήθηκαν σε υποβολή συμπληρωματικής φορολογικής δήλωσης.
=== Έλεγχος έγινε και σε 1.678 περιπτώσεις καταβολής αμοιβών σε ιατρούς από φαρμακευτικές εταιρείες για συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, από τον οποίο προέκυψε ότι σε 698 περιπτώσεις δεν δηλώθηκαν αμοιβές ύψους 4.283.290 ευρώ. Και σε αυτή την περίπτωση οι υπόχρεοι θα κληθούν σε υποβολή συμπληρωματικής δήλωσης.

   === Πετρέλαιο θέρμανσης
=== Πρόστιμα 3 εκατ. ευρώ Εξάλλου, πρόστιμα ύψους 3 εκατ. ευρώ επεβλήθησαν σε 502 διακινητές πετρελαίου θέρμανσης, για μη καταχώριση φορολογικών στοιχείων στο σύστημα «ΗΦΑΙΣΤΟΣ».
=== Τέλος, σε αποθήκη στην Θεσσαλονίκη, το ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας κατέσχεσε 2.919 απομιμητικά προϊόντα (πορτοφόλια, τσάντες, γυναικεία αξεσουάρ) επώνυμων οίκων. Συνελήφθη ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης και οδηγήθηκε με την διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης. Η αποθήκη χρησιμοποιείτο ως χώρος προμήθειας παράνομων μικροπωλητών.
Πηγή: naftemporiki.gr

Αναρτήθηκε από exofitsio

ΣΧΟΛΙΟ: Όταν η τρόϊκα ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ βλέπει και διαπιστώνει καθημερινά, ότι μακριά χέρια χόνονται μέσα στον μπιζαχτά και τον αδειάζουν και αυτό μέρα με τη μέρα μεγαλώνει, γιατί να συμβαίνει άραγε??? Πως για άλλα κι΄ άλλα έχει περίσσευμα τσαμπουκά και τα επιβάλει με μια κουβέντα και τη σαπίλα στην ουσία τη ταϊζει εν ψυχρώ???????????? Κοπρίτες……

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:  Να μας πει το αμαρτωλο ΣΔΟΕ, για τα χρηματα του ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΕΛΚΕ του πανεπιστημιου, πόσα απο αυτα, που εχει στους ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ τους ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ, ειναι απο ΜΙΖΕΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ….

Απάντηση