Θα μας τους πεθάνουν τους γιατρούς μας οι λαδωτήρες Αμερικάνοι!!!!

8 Φεβρουαρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΛΑΔΩΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ 1  === Οι φαρμακευτικές εταιρείες θα πρέπει να αναφέρουν όλες τις πληρωμές που έγιναν στις ΗΠΑ, για λάδωμα γιατρών, μέχρι τον Μάρτιο του 2014
=== Του Bob Roehr
=== Η κυβέρνηση Ομπάμα έχει κοινοποιήσει τον τελικό κανονισμό, για την υποβολή εκθέσεων, που θα περιγράφουν τις οικονομικές σχέσεις μεταξύ των φαρμακευτικών εταιριών, κατασκευής ή συσκευασίας φαρμάκων, και των παρόχων πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης (ιατρών, νοσοκομείων κλπ).
=== Ο κανονισμός είναι μέρος των λεγόμενων διατάξεων νόμου, με τη κωδικό ονομασία “ήλιος” (=διαφάνεια) για την εξασφάλιση της οικονομικά προσιτής ιατροφαρμακευτικής φροντίδας, που αποσκοπεί και στη, δημιουργία συνθηκών μεγαλύτερης διαφάνειας στην αγορά της υγειονομικής περίθαλψης.
=== Αυτά θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2011, 2, 3, αλλά κάπου βάλτωσαν από το αρμόδιο Γραφείο του Λευκού Οίκου, κατά τις επανεξετάσεις της Διαχείρισης και αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού. Αυτές οι καθυστερήσεις μπορούν να έχουν προκύψει, μόνο μετά από μια συντονισμένη προσπάθεια προώθησης συμφερόντων, όπως γνωστοποιήθηκαν από τους ασχολούμενους με τέτοια ιατρικά και ηθικά θέματα, από τους πρώην συντάκτες του New England Journal of Medicine,  Marcia Angell και Jerome Kassirer.
=== Οι νέοι κανονισμοί απαιτούν από τις φαρμακευτικές εταιρείες και τις εταιρείες συσκευασίας φαρμάκων, να αναφέρουν στο υπουργείο υγείας, σε ποιους γιατρούς και σε ποια νοσοκομεία έχουν καταβάλει αμοιβές για τη προώθηση των προϊόντων τους!!!
=== ΠΗΓΗ:  http://www.bmj.com/content/346/bmj.f826

ΛΑΔΩΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ 2  === Έεεεεεεεε, ρε γλέντιααααα!!!!! Πόσους πρυτάνεις και αρχιδιευθυντές θα έχουν πάθει κόψιμο, απ΄ το “καλό” μαντάτο!!!!! Όσοι γλυτώσουν από το χέσιμο, από Αμερικάνικη διαφάνεια θα πάνε ..αμώ τα ταζίδια και τα αλλοδαπά σεμινάρια σε μέρη ξωτικά κι΄ ονειρεμένα!!!!

Απάντηση