ΡΗΓΑΣ Π ΠΑΣΟΚ -ΣΑΛΛΑΣ -ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ  === Δήλωση ξεφτίλα της πολιτικής του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα!

  === Και φυσικά η ξεφτίλα δεν είναι ότι τον πλησιάσαν επιχειρηματίες να τους δώσει τη λίστα… αυτό είναι γνωστός και λογικό στην Ελλάδα. Η ξεφτίλα είναι ότι λέει πως αρνείται να την πάρει, γιατί προφανώς αν την πάρει, φοβάται ότι δεν θα μπορέσει να αντισταθεί….. Σε πειρασμούς??? Έλεος ρε φίλε!!! Η σωστή δήλωση θα ήταν: Μου τη ζητάνε. Την έχω. Αλλά δεν θα τη δώσω σε κανένα πούστ@!!!!

   === Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Ρήγας και μέλος της επιτροπής προκαταρκτικής έρευνας στη Βουλή, ο οποίος μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες αποκάλυψε, ότι ήδη επιχειρηματικά κέντρα και παράκεντρα τον έχουν προσεγγίσει για να τους δώσει τη λίστα Λαγκάρντ!!!!!

  === Εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει γνωστό ότι οι βουλευτές που μετέχουν στην Επιτροπή θα πάρουν από ένα αντίτυπο της λίστας.

   === Η διανομή των usb αργούσε με αποτέλεσμα σήμερα το απόγευμα κοινοβουλευτικοί συντάκτες να ρωτήσοιυν τον Παναγιώτη Ρήγα του ΠΑΣΟΚ, να τους πει τι γίνεται με το θέμα. “Να σας πω την αλήθεια, ότι εγώ δεν θέλω να πάρω τη λίστα και πιθανότατα θα αρνηθώ να την πάρω. Εδώ ακόμα και τώρα που δεν την έχω με πλησίασαν επιχειρηματικά και δημοσιογραφικά κυκλώματα και παράκεντρα και μου ζήτησαν επιτακτικά να τους δώσω τη λίστα!!!!”

  === Αναρτήθηκε από Δεξί X-Trem

  === ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:  Κύριε. κύριε πραματευτά, ανεμάκια, κουβαρίστρες, μασουράκια, έχετε???….. Και πόσα θες για να μου δώσεις????

Απάντηση