Πολιτικοί σε οικονομική κρίση???

10 Φεβρουαρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΒΙΛΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ  === ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

  === Η οικονομική κρίση χτύπησε τον πολιτικό χώρο καθώς οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες έφερε την αδυναμία πολλών να βγάζουν πωλητήριο τα ακινητά τους.

  === Εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος αποφάσισε να πουλήσει το πολιτικό του γραφείο στο Κολωνάκι και να βάλει ενοικιαστήριο στο πατρικό του στη Φιλοθέη, σειρά πολιτικών προσώπων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

  === Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη και Παπανδρέου, Γιάννης Μαγκριώτης, μετά την αποτυχία του να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, αναζητά εργασία στον ιδιωτικό τομέα ως φυσικός, ενώ σκέφτεται να καταθέσει βιογραφικό και σε ερευνητικά κέντρα στην Ελλάδα.

  === Τον Κώστα Καραμανλή φαίνεται πως ακολουθεί και ο βουλευτής της Ν.Δ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος αποφάσισε να πουλήσει το εξοχικό σπίτι του στη Μύκονο, καθώς η συντήρησή του ήταν ασύμφορη οικονομικά. Μάλιστα δεν πρόκειται για το μοναδικό ακίνητο που ο βουλευτής έχει βγάλει προς πώληση καθώς το 2007 είχε πουλήσει στο ίδιο κυκλαδίτικο νησί αγροτεμάχιο 4.000 τετραγωνικών μέτρων έναντι 55.500 ευρώ.

  === Σε απόγνωση βρίσκεται και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θωμάς Ρομπόπουλος, καθώς η εταιρεία του εμπορίας αυτοκινήτων με έδρα τη Θεσσαλονίκη οδηγείται σε πτώχευση.

  === Όμως δυσκολίες αντιμετωπίζει και ο βουλευτής Κοζάνης της Ν.Δ., Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναγκάστηκε να κλείσει ένα από τα δύο γραφεία που λειτουργούσε στην εκλογική του περιφέρεια, λόγω των υψηλών ενοικίων.

Αναρτήθηκε από onair24.gr

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Κατά την πολιτικοοικονομική μου άποψη όχι. Δεν υπάρχει πραγματική οικονομική κρίση στους πολιτικούς και θεωρώ ατυχή τα παραδείγματα. Οι πολιτικοί των κομμάτων εξουσίας, έχοντας την από μέσα πληροφόρηση, απλά αναπροσαρμόζουν τον πλούτο τους (που κατά κανόνα είναι κατάμαυρος), και τον τοποθετούν ανάλογα που τους συμφέρει ή και τον ρευστοποιούν για να τον εξάγουν “νόμιμα” στο εξωτερικό. Επίσης δεν θέλουν να στοχοποιούνται πολιτικά, με τη δημοσιοποίηση των περιουσιακών τους στοιχείων αυτά τα μαύρα για τον λαό χρόνια.

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.: 
Ισως ναναι οπως τα λες….. και σε ενδεχομενη εθνικη οικονομικη καταστροφη ΟΛΑ τα περιουσιακα τους θα ειναι εξω…. σε καταθεσεις που ΔΕΝ προσεγγιζονται γιατι θα ειναι πχ λογαρισμοι στο ονομα εξωχωριας εταιρειας…. και μετα, βρες ακρη με ελεγκτες (σαν τον Διωτη…..η τον Στασινοπουλο)

Απάντηση