ΕΥΒΟΙΑ -ΦΑΣΟΛΑΔΑ -ΕΝΤΟΥΡΟ  === …..Κι΄ έγινε της εξατμίσεως!!!!!!!

   === Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, με την βοήθεια του ανοιξιάτικου καιρού, στην περιοχή ΕΡΙΑ (Καθενών) Ευβοιας, συγκεκριμένα στο ξωκλήσι της Θεοτόκου Μονομερίτισσας – Υπαπαντής, κόψαμε τη μοτο-πίτα μας, με καζανοκατάσταση, (φασολάδα), μουσικές, που “ανέβασαν” τη διάθεση μας και ξύπνησαν τις αισθήσεις μας, κρασάκι, ρακόμελο και φωτιες, μοτοπαιγνίδια, ψησταριά και κοψίδια. ΑΜΛΕΧ, φίλοι της VESPA, ΦΙΔΕΣ, Εndurο-άδες απο Χαλκίδα, Ψαχνά και Αθήνα και λοιποι μοτοσυκλετιστές απόλαυσαν την όμορφη βόλτα..

  === Η περιοχη διαθέτει πανέμορφο φυσικό περιβάλλον που είναι εύκολα επισκέψιμο, και προσεγγίζεται παιρνοντας τη κατευθυνση προς Καθενούς-Στενη. Η ΑΜΛΕΧ θα ήθελε να ευχαριστήσει οσους παρεβρέθηκαν στην κοπή της πίτας και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας…

  === Ιδιαίτερα δε, τα μέλη της που ασχολήθηκαν με το στήσιμο, τις προμήθειες και το μαγείρεμα της καταπληκτικής φασολάδας, τον Παυλο Πασχαλιδη για το δωρο που πρόσφερε στον τυχερό της ημέρας, τον Νικο Τσαρδακλή, (ΦΙΔΕΣ), το πιο γρήγορο φούρναρη, κ την αρτοποια του, για την προσφορά της πιτας, τον αντιδήμαρχο Βασίλη Καθαροσπόρη που μας τίμησε την παρουσία κ την μοτοσυκλέτα του, τον Φάνη Σπανό για την συμπαράσταση κ την βοήθεια του, στην λέσχη μας και του ευχόμαστε καλη επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως αντιδήμαρχος. Επίσης για την παρουσία τους , ολα τα μέλη της ΑΜΛΕΧ, των Φίλων Δικύκλου Επαρχιας, (ΦΙΔΕΣ) τους φίλους του Thiva Ridersclub, τους εντουράδες απο Χαλκίδα, Ψαχνά και Αθήνα, τους μεμονομένους μοτοσυκλετιστές και τους λιγοστους φίλους Vespisti, που κατόρθωσαν να φτασουν μεχρι το σημειο συνάντησης.

  === Ευχομαστε παντα ορθιοι και του χρονου με υγεια…

  === Αναρτήθηκε από Ηλία Θαλάσση

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ …ΚΑΚΙΑ:  ΟΧΙ!!!!! Οι οικολόγοι-πράσινοι του Τρεμόπουλου και των συν αυτόν μηχανικών, καμία σχέση. Αυτοί κόβουν τη πίτα τους με τους εργολάβους και άνευ φασολάδας.

2 Comments

Απάντηση