ΡΑΝΤΖΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  === Μειώνονται τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για την επιλογή διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ.

  === Σύμφωνα με τροπολογία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου, αναστέλλεται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013 η ισχύς των κείμενων διατάξεων που προβλέπουν ότι οι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομείων πρέπει να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή αντίστοιχου αναγνωρισμένου τίτλου του εξωτερικού.

   === Επίσης αναστέλλονται οι διατάξεις που προβλέπουν ότι η θητεία των διοικητών και αναπληρωτών θα είναι τριετής και ότι θα υπογράφουν σύμβαση αποδοτικότητας, καθώς και πως πρέπει να συσταθεί ειδική Επιτροπή υπό την υπουργό, με συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων και καθηγητών, για την αξιολόγηση των υποψηφίων.

  === Η Επιτροπή Προμηθειών Υγείας συνεχίζει τη λειτουργία της, έχοντας την κύρια ευθύνη του στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού του συστήματος προμηθειών.

  === Η Επιτροπή θα υλοποιήσει τους στόχους της αύξησης του αριθμού των κεντρικών ενιαίων διαγωνισμών για την προμήθεια ιατροτεχνολογικών προϊόντων και φαρμάκων με βάση τη δραστική ουσία.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Κοιτάξτε…. Εγώ τον συχαίνομαι τον Λυκουρέντζο και τη σκυλοπαρέα του εκ πεποιθήσεως, αλλά βρίσκω αρκετά λογική τη βεβαίως βρόμικη κίνησή του. Ακόμα ήμουν εργαζόμενος, όταν διαπίστωσα από πρώτο χέρι, ότι η γαλαζιοπράσινη συμμορία, διόριζε ιδρυτές μεγαλομετόχους ιδιωτικών κλινικών και ιδιωτικών νοσοκομείων, σαν διοικητές των ανταγωνιστών…. δημόσιων νοσοκομείων και εδώ και 4 χρόνια, τα είχαν χεσμένα τα πτυχία και τους νόμους. Άλλοι πάλι έχουν πτυχία μαϊμού…. Επομένως???? Επομένως, αν του πουν τίποτα, ο κάθαρμας Λυκουρέντζος θα βγει και θα πει ευθρασσώς, ότι παρέλαβε μια χαλασμένη κατάσταση και προσπαθεί να τη…. νομιμοποιήσει!!!! Διότι αν μια πουλημένη συγκυβέρνηση δεν νομιμοποιεί τα παράνομα, τα βλέπουν οι τροϊκάνοι και τροΪκανίζουν τα δόντια τους και ενίοτε τους όνυχας τους ακαθάρτους.
=== Κοιτάξτε…. Εγώ θυμάμαι τον κοπρίτη Αβραμόπουλο, να δηλώνει δημόσια όταν ήταν υπουργός καταστροφής της υγείας μας, ότι συναντά κάθε μέρα τα θρυλικά πιράνχας των προμηθειών στο υπουργείο του και κατ΄ ανάγκη τους έλεγε καλημέρα. Τον ακούσατε ποτέ να λέει ότι τα έδιωξε???? Αντιθέτως πλαστογραφήθηκαν πρακτικά επιλογής επιθεωρητών, για να απαλλαγεί από κάθε ανεπιθύμητον, που είχε τη λόξα να τα βάζει με τα πιράνχας, με τον Σαμπατακάκη και με αυτόν τον ίδιο. (πρόσεχε Δημήτρη, γιατί εδώ υπάρχει επικίνδυνη πρόκληση – επίτηδες το κάνω αραιά και που). Συντόμως δε ο Αβραμόπουλος, μόλις έμαθε ότι τα καημένα τα πιράνχας του είχαν ξεπατωθεί να τρέχουν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για να λαδώνουν κόσμο και κοσμάκι καθάπασαν την επικράτειαν, ταράχθηκε και συγχύστηκκε ο άνθρωπος και δάκρυσε από πόνο ψυχής για τα πιράνχας και αύθις και αμέσως και αυθωρί και παραχρήμα νομοθετεί και ιδρύει την αμαρτωλή ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, για να διενεργεί όλες τις προμήθειες ιδιοχείρως και μόνο δι΄ όσες δεν προλάβαινε λόγω νεαρότητος του οργάνου του (τι λέω ο άνθρωπος) έδινε εξουσιοδότηση ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!!!!!! Μήπως είναι κανείς που ήλθε σε στενή επαφή με τον Παπανδρέου ή με τον Σαμαρά ή με τον Βενιζέλον ή άλλον εν γένει γκαγκά και έπαθε γκαγκαδισμό τελευταίου σταδίου και δεν καταλαβαίνει????
   === Έεεεεε!…. Σαν τι κάνει τώρα ο Λυκουρέντζος μαθές!!!… Αν ρωτηθούμε ομαδόν, δια το ποίοι κυβερνούν τα δημόσια νοσοκομεία στη ξωτική Botsovalia, όλοι οι 10.000.000 ερωτηθέντες ομαδόν θα απαντήσουν και θα ανακράξουν τρις “τα πιράνχας – τα πιράνχας – τα πιράνχας” !!!!!!!  Οπότε και εδώ έχουμε μια νομικά νόθα κατάσταση και μάλλον τη πήρε χαμπάρι ο Λυκουρέντζος ο σιβιτ-ανίδεος και τη νομιμοποιεί. Του δίνεται η ευκαιρία να δώσει το κάθε νοσοκομείο σε 2-3 γερά και υγιή πιράνχας, ώστε να κάνει σωστή διασπορά και να μη κάνουν μπούγιο στα κεντρικά γραφεία και τον εκθέτουν. Έτσι κι΄ αλλιώς το κράτος νομοθετεί να πληρώνει το φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό, στις ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΤΙΜΕΣ… λιανικής με 1000% καπέλο, οπότε θα καταργήσει σιγά-σιγά και την επιτροπή προμηθειών και θα γλυτώσει ίσα με 50.000 € το χρόνο για περιωρίας αποζημίωση και σε 500 χρόνια θα σωθούμε όλοι από το χρέος!!!!

Απάντηση