ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ 16 - Γιόζεφ Ράτσινγκερ 1  === Πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα, τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο, για τους πραγματικούς λόγους που ώθησαν τον διεφθαρμένο πάπα της Ρώμης Βενέδικτο (Γιόζεφ Ράτσινγκερ) σε παραίτηση.

  === Προχθές τη Δευτέρα, μόλις έγινε γνωστή η παραίτηση του πάπα της Ρώμης Βενέδικτου του 16ου, ανάρτησα το σχετικό δημοσίευμα στο ιστολόγιο και στη σελίδα μου στο facebook. Στη σελίδα μου στο facebook, συμπτωματικά είχα τον παρακάτω διάλογο με μία φίλη:

  •   Χριστινα Πετ Μπαρμπανίκο, δε μου αρέσει καθόλου αυτή η παραίτηση σε αυτή τη συγκυρία… Η ΝΤΠ μπαίνει στο τελικό της σχέδιο φέτος… Κάτι άλλο πιστεύω ότι κρύβεται από πίσω και όχι η κόπωσή του… Την καλησπέρα μου!!!!
  •   Μπαρμπανίκος Αρβανίτης Και άλλοι έχουν την ίδια άποψη. Εχώ πιστεύω ότι στη μικρή θητεία του Βενέδικτου, ακούστηκαν τα περισσότερα σκάνδαλα για το Βατικανό και δεν αποκλείεται να κρύβεται κάποιο ακόμα μεγαλύτερο.
  •   Χριστινα Πετ Ναι, αλλά είναι δικός τους άνθρωπος. Αξιωματικός των Ες Ες ήταν. Γιατι να αφήσουν τώρα κάτι να βγει??? Εδώ γλίτωσε απο σκάνδαλα παιδεραστίας… Εύχομαι να έχεις δίκιο και να μην είναι κάτι μεγαλύτερο.
  •   Μπαρμπανίκος Αρβανίτης Γιατί είναι αναλώσιμος και καμένο χαρτί πλέον. Αν βγει και άλλο μεγάλο σκάνδαλο, ίσως γίνει και επικίνδυνος για τα αφεντικά του.

«Το βίντεο που κανείς δεν δείχνει για τον Εωσφοριστή Πάπα που παραιτήθηκε – Παρακολουθούσε μέχρι και στριπτήζ ανδρών !!!..» μας ενημερώνει ο φίλος Διηνέκης ατο Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως

ΘΕΑΤΕΣ ΓΥΜΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ - ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ 16ΒΑΤΙΚΑΝΟ -ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ 16 -ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΆλλα βίντεο μπορείτε να δείτε στο >>> Αντιδράσεις Από Παιδιά Θύματα Σεξουαλικής Κακοποίησης Από Καθολικούς Ιεράρχες… Στην Παραίτηση Του Διεφθαρμένου Σιωνιστή Πάπα…!

Απάντηση