ΛΑΓΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ 2  === Το κλούβιο έργο το είδαμε και με τους “Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα.”

  === Η χουντική κυβέρνηση Παπανδρέου από νωρίς είχε ρίξει στη τσόχα, τη ζαριά της κάλπικης συνταγματικής αναθεώρησης, για να νομιμοποιήσει όλες τις αντισυνταγματικές παρανομίες της, με ένα νέο χουντοσύνταγμα, χειρότερο από το υπάρχον.

  === Με εξαίρεση ελάχιστα ερασιτεχνικά αλλά πολιτικοποιημένα blog,  το σύνολο του επαγγελματικού έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, πήραν τη καραμέλα και άρχισαν να μας αποπλανούν και να μας θοπεύουν αισχρά και να ασελγούν στα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματά μας, διότι άλλως θα θύμωναν οι…. αγορές και θα μας έκαναν τον βίο αβίωτο. Σαφώς και μας πρότειναν να γλύψουμε το περίτεχνο ΠΡΟΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ματζούνι τους, ώστε να συνηθίσουμε να πιστεύουμε, ότι υπάρχει ανάγκη συνταγματικής αναθεώρησης ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, για να βελτιωθεί η μαρτυρική ζωή που βιώνουμε!!!! ΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ!!!!! Η ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΡΟΖ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ!!!!!

  === Το γήπεδο στρώθηκε σε περίεργη γειτονιά περικυκλωμένη από τα χουντικά στρατά και αστείρευτες ποσότητες ροπάλων δακρυγόνων, πάσης φύσεως χημικών και με δημοκρατικές συμμαχίες ΜΑΤ και Χρυσής Αυγής προκοινοβουλευτικής. Φυτώριο ζύμωσης και διαλόγου, δεν υπήρξαν ποτέ των Ελλήνων οι κοινότητες μηδέ τα εργατοϋπαλληλικά σωματεία. Κατ’  ευθείαν στη πλατεία συντάγματος, ώστε ως λαός να είμεθα κάτω από το βλέμμα των πατέρων εκδοράς του έθνους. Ήταν το αυστηρά κίνημα του Σαββατοκύριακου των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα και πουθενά αλλού, το οποίο προβαλλόταν σκανδαλωδώς από τη χούντα και πολλούς αποβλακωμένους από τα σκληρά μέτρα, δεν τους άφηνε να πονηρευτούν. Είναι αυτοί, οι αιώνιοι μαλάκες, που μόλις τους δεις, τους λες απερίφραστα το ρητό “η μαλακία σου σπάει καρύδια” χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν τον στόμας τους!!!!

  === Όχι ότι δεν υπήρξαν και ξέμπαρκοι πραγματικοί αγανακτισμένοι που έψαχναν να βρουν το νέο πολιτικό τους στίγμα σε λάθος χώρο, σε λάθος χρόνο, αλλά εκεί εξ αρχής παίχτηκε  βρόμικο κυβερνητικό παιχνίδι, με πεμπτοφαλαγγίτες Καζακιστές και Χρυσαυγίτες και εν μέρει από κάποιον ανεκδιήγητο Μπόμπολα και μια πληθώρα αυτοανακηρυγμένων αρχηγών, όπως οι πορτοκαλιές αναμνηστικές φωτογραφίες πιστοποίησης νόθου αγώνα, των δήθεν δεν πληρώνουν διόδια.

  === Αφού είχε κάνει σέντρα η χούντα Παπανδρέου για ανάγκη “διαβούλευσης” για να αναθεωρήσουμε το Σύνταγμα που είχε βιάσει παντοιοτρόπως, ΧΑΡΙΣΕ τη μπάλα στις πεμπτοφαλαγκίτικες συμμορίες Χρυσαυγιτών, Καζακιστών, Μπομπολιστών, Διοδιστών κλπ  της πλατείας συντάγματος, για να κάνουν παιχνίδι!!!!!!! Το ίδιο κόλπο η χούντα Παπαδήμου, το ίδιο κόλπο και η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη και των ληστρικών συμμοριών τους!!!!

  === Είναι ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ, ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς τους κοπρίτες και αυτοανακηρυγμένους αρχηγούς της πλάκας, δεν ασχολήθηκε ποτέ του, με τη προστασία των θεμελιωδών διατάξεων του ισχύοντος συντάγματος, τις οποίες καταξέσκισε ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΖΕΙ  καθημερινά η χούντα με την αμέριστη συνδρομή του πολιτικά αλιτήριου αχυράνθρωπου Παπούλια. ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ από δαύτους. Και τους είδαμε ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ και χωρίς πλατεία Συντάγματος, να κάνουν σημαία, το ΠΛΑΣΤΗ και προωθημένη από τη ΧΟΥΝΤΑ ανάγκη Συνταγματικής αναθεώρησης, ΕΝΩ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ποτέ δεν έκαναν το παραμικρό, για να προστατέψουν τα ανθρώπινα και συνταγματικά δικαιώματά μας!!!!

  === Το θέμα το κρατά ζεστό η ίδια η χούντα, ακόμα και με ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΦΡΕΣΚΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΙΔΙΚΑΣΤΕΣ που είναι πρόθυμοι να εξαργυρώσουν τον κορυφαίο διορισμό τους, αλλά η μεγάλη – μεγάλη πουστιά παίζεται, από τους “αυθόρμητους” εγκάθετους ΚΟΠΡΙΤΕΣ της χούντας, μέρος των οποίων, μετά την αυτοδιάλυση της προβοκάτσιας του ανύπαρκτου κινήματος των Αγανακτισμένων, αναφύεται με νέες ονομασίες, όπως…… “ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” …..θα τρελαθώ!!!! ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ. Σκοπός της ζωής τους, να καθίσουν στο χουντικό τραπέζι της νόθας “διαβούλευσης” για μας, χωρίς εμάς!!!!!!!! Τόση ευσυνειδησία δεν έχουμε ξαναδεί!!!!!

  === Μου ήρθε το μαντάτο και πως να κάτσω φρόνημα????? Πρωί – πρωί τα έριξα τα…. Γαλλικά μου:
ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕ Η ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΛΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΙ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ.
ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ ΛΕΩ ΞΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ…. “ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΣ, ΟΣΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΤΥΡΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.–

 

Απάντηση