ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

23 Ιανουαρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Νέα Υόρκη – Η ιστορία, του πως οι Άρχοντες (του Πατριαρχείου) κάτω από την επίβλεψη του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου βράβευσαν τον Τούρκο ρατσιστή υπουργό Εγκεμέν Μπαγίς στ΄ονομα της «θρησκευτικής ελευθερίας» δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τους Ελληνοκύπριους. Μέχρι σήμερα, ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος δεν απάντησε στις εκκλήσεις των ηγετών της κοινότητας Φίλιπ Κρίστοφερ, προέδρου της ΠΣΕΚΑ και Πανίκου Παπανικολάου, προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής που ζητούν από τον Αρχιεπίσκοπο να ονομάσει εκείνους που ευθύνονται για με ποία κριτήρια εκτέλεσαν μια τέτοια πράξη ντροπής. Ο Μπαγίς επικαλείται ότι η Κύπρος δεν αποτελεί κράτος και χρησιμοποιώντας ρατσιστικές ορολογίες που θα έκαναν περήφανους τον Χίτλερ και τον μέντορα του Ατατούρκ, είπε ότι οι Ελληνοκύπριοι δεν αποτελούν ούτε φυλή, και έχει χαρακτηρίσει τα θύματα των τουρκικών εγκλημάτων «νομάδες» και «μπάσταρδους».

Την περασμένη Κυριακή το Παρόν στην Αθήνα, μια από τις μεγαλύτερες κυριακάτικες εβδομαδιαίες στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στο θέμα αυτό πρωτοσέλιδα, και στην Κύπρο αυτήν την εβδομάδα το εβδομαδιαίο μεγάλης κυκλοφορίας Κυπριακό Ποντίκι έχει αφιερώσει σχεδόν μια ολόκληρη σελίδα προβάλλοντας τις καταγγελίες για την κατάπτυστη βράβευση Μπαγίς. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να ενημερώνετε τα ΜΜΕ που βρίσκονται κοντά σας, και να συνεχίσετε να στέλλετε επιστολής διαμαρτυρίας στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο για αυτήν την αποτρόπαια πράξη η οποία δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Για περισσότερη ενημέρωσή σας πιο κάτω σας δίδονται οι διευθύνσεις επικοινωνίας τις οποίες ακολουθούν ο σύνδεσμος για την αναφορά  στο Παρόν της Αθήνας, και ορισμένες νεότερες, επιλεγμένες επιστολές που στάλθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο  Δημήτριο.

CONTACT INFO FOR ARCHBISHOP DIMITRIOS:
8 East 79th Street , New York , NY 10075-0106 • Telephone: (212) 570-3500 Fax: (212) 570-3569
• e-mail: [email protected]

CONTACT INFO FOR ARCHONS:
The Order of Saint Andrew,Archons of the Ecumenical Patriarchate, 8 East 79th Street
New York , NY 10075 ,Phone: 212 570 3550 Email: [email protected]

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=63240&colid=&catid=42&dt=2011-01-16 0:0:

Αναρτήθηκε από cyprusactionnetwork.org

Σχετικό άρθρο:  Η “ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ” ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ “ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ – ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ 17-11-2010, ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ, ΕΓΚΕΜΑΝ ΜΠΑΓΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

Απάντηση