ΣΔΟΕ ΑΛΟΓΟ   === Την ίδια μέρα 15-2-2013, ο αποτυχημένος Στουρνάρας, επιβεβαίωνε νέο επερχόμενο πτωχευτικό κούρεμα!!!

  === Μόνο σε επιτυχίες δεν μας έχει συνηθίσει το ΣΔΟΕ, με όποιο κομματόσκυλο και αν έχει στη κορυφή του.
Προχθές έβγαλε μια αφηρημένη ανακοίνωση, περί διώξεων για τις ορθοπεδικές μίζες και το σκάνδαλο των υπερτιμολογήσεων DePuy και άλλων ληστών. Λέω αφηρημένη και μεθυσμένη, διότι τα περισσότερα τα έχουμε πει και με λεπτομέρειες, αλλά ΟΧΙ βέβαια σαν επιτυχία των ελεγκτικών ή δικαστικών μηχανισμών της ψωροκώσταινας. Τα είπαμε και με ονόματα, κάτι που σκανδαλωδώς αποφεύγει να κάνει το ΣΔΟΕ του Στουρνάρα και του Στασινόπουλου, που τόσα και τόσα ονόματα και καταλόγους χωρίς ουσία έχει δημοσιοποιήσει. Διαβάζουμε:

  === ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ — Έλεγχοι ΣΔΟΕ  15 – 02 – 2013
   === Στο πλαίσιο των ελέγχων για την πάταξη της φοροδιαφυγής, του αθέμιτου ανταγωνισμού και της διαφθοράς, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με την εισαγωγή και υπερτιμολόγηση ορθοπεδικών – ιατροτεχνολογικών προϊόντων.
   === Από την έρευνα προέκυψε ότι, εταιρεία ελληνικών συμφερόντων με έδρα τη νήσο ΜΑΝ, δωροδόκησε ορθοπεδικούς ιατρούς δημοσίων νοσοκομείων, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και  στην Πάτρα, προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα της αλλοδαπής επιχείρησης.
   === Από τον έλεγχο, των φορολογικών δηλώσεων  και των τραπεζικών  λογαριασμών σε ένδεκα (11) από τους ιατρούς, προέκυψαν αδικαιολόγητα ποσά ύψους 5.812.000 ευρώ. Απεστάλησαν στις αρμόδιες ΔΟΥ πληροφοριακά δελτία για υποβολή συμπληρωματικών δηλώσεων. Επίσης, υποβλήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελία, μηνυτήριες αναφορές για το αδίκημα της δωροδοκίας ιατρών, οι οποίοι υπηρετούσαν κατά τις ελεγχόμενες χρήσεις σε θέσεις δημοσίων νοσοκομείων. Στις εμπλακείσες επιχειρήσεις καταλογίσθηκαν πρόστιμα του ΚΒΣ ύψους 18.845.000 ευρώ  και πρόστιμα ΦΠΑ συνολικά 2.450.000 ευρώ.
   === Δύο εκ των επιχειρήσεων προσήλθαν και συμβιβάστηκαν με το Υπουργείο Οικονομικών για το ποσό των 12.100.000 Ευρώ, αποδεχόμενες την παράνομη συναλλαγή.
  === Από το ΣΔΟΕ διεξάγεται έρευνα, μετά από εισαγγελική παραγγελία, σχετικά με τον χρηματισμό ιατρών σε πολλές πόλεις της Ελλάδας από Γερμανική Φαρμακευτική Εταιρεία.
   === Από την μέχρι τώρα έρευνα έχουν προκύψει στοιχεία για παράνομες χρηματοδοτήσεις ιατρών προκειμένου να συνταγογραφούνται τα προϊόντα της εταιρείας.
   === Η έρευνα συνεχίζεται με προσκλήσεις και έλεγχο των εμπλεκομένων.
ΠΗΓΗ: Το ΣΔΟΕ του Στουρνάρα και του Στασινόπουλου

  === Την ίδια μέρα 15-2-2013, ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, έκανε τη παρακάτω δήλωση, προς πιστοποίηση της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ και της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ του:
Επειδή σήμερα -με αφορμή την ομιλία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στη Βουλή- σε ορισμένα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρεται ότι θα γίνει νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους, διευκρινίζεται:
Η σχετική δήλωση του υπουργού Οικονομικών αναφέρεται στην απόφαση του Eurogroup της 27ης Νοεμβρίου του 2012, σύμφωνα με την οποία όταν η Ελλάδα αποκτήσει πρωτογενές πλεόνασμα, τα κράτη μέλη της ευρωζώνης θα εξετάσουν επιλογές μέτρων, προκειμένου να επιτύχουν περαιτέρω αξιόπιστη και βιώσιμη μείωση του λόγου χρέους προς ΑΕΠ της Ελλάδας.
ΠΗΓΗ:  ΣΔΟΕ

  === Πριν συμπληρωθεί 24ωρο, χθες έρχεται καπάκι, η ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση για τη σύλληψη 3 από τους διεφθαρμένους υπαλλήλους του ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΔΟΕ, που λέει μας:
Συνελήφθησαν, χθες (ΔΗΛΑΔΗ την μέρα που έβγαλε ο πολιτικά αλητήριος την ανακοίνωση για το αιώνιο σκάνδαλο με τις αιώνιες μίζες των ιατρών στο σκάνδαλο με τα ορθοπεδικά είδη), από την Ελληνική Αστυνομία 3 υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας κατηγορούμενοι για συγκεκριμένα αδικήματα σε σχέση με εκκρεμείς υποθέσεις επιχειρηματία, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφερείας Ιονίων Νήσων.
Το Υπουργείο Οικονομικών ενημερώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη και, πέραν της  δικαστικής και αστυνομικής έρευνας που είναι σε εξέλιξη, θα κινήσει αμέσως όλες τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος και αφορούν υπαλλήλους που συλλαμβάνονται και απαγγέλλονται εναντίον τους κατηγορίες για τέτοιου είδους αδικήματα.
Είναι γνωστό ότι πάγια θέση του Υπουργείου είναι η μη ανοχή, αλλά και η πάταξη παράνομων συμπεριφορών. Στην κατεύθυνση αυτή είναι πάντοτε απαραίτητη η ευαισθητοποίηση και συνεργασία των πολιτών.
ΠΗΓΗ:  ΣΔΟΕ

  === ΕΠΟΜΕΝΩΣ, από τη γιάφκα των Στουρνάρα – Στασινόπουλου έχουμε σχετικά με το σκανδαλο DePuy και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τους διεφθαρμένους μεγαλογιατρούς, ακόμα μία παραπιστική κίνηση με δημοσιοποίηση μέρους γνωστών στοιχείων, για να μην επικεντρωθεί η προσοχή της μουρλής κοινής γνώμης, αφενός στη νέα επερχόμενη πτώχευση μετά νέου βαθέως κουρέματος του δημόσιου χρέους και αφετέρου να μη πολυδώσουμε σημασία στη σύλληψη 3 διεφθαρμένων ρεμαλιών του ΣΔΟΕ…. Σύλληψη που ανακοινώθηκε με καθυστέρηση τουλάχιστον μιας μέρας!!!! και χωρίς γνωστοποίηση των ονομάτων των διεφθαρμένων υπαλλήλων!!!!

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:
TΑ τελευταια 2-3 χρονια εχουμε τουλαχιστον 50 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΠΙΟΡΚΩΝ, οπως τους λενε οι ΑΛΛΟΙ ….ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ……
ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΘΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ????

Απάντηση