Έναρξη διασυρμού της τραγουδίστριας Γλυκερίας.

19 Φεβρουαρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΓΛΥΚΕΡΙΑ 1   === Η μεγάλη Ελληνίδα λαϊκή ερμηνεύτρια ΓΛΥΚΕΡΙΑ, είναι προς τη δύση της καριέρας της, έχει σταματήσει τη δισκογραφία και τουλάχιστον δέκα (10) τελευταία χρόνια είναι κατά 90% μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Αυτά δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανένας.
=== Σαν μόνιμος κάτοικος εξωτερικού ή και σαν απλά εργαζόμενη στο εξωτερικό, αν αποκτά εκτός Ελλάδας εισοδήματα από τυχόν καλλιτεχνικές εμφανίσεις ή και άλλες πηγές, ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, να επιλέγει να φορολογηθεί, στη κάθε χώρα-πηγή των εισοδημάτων της, στην οποία και αναλώνονται και οι αντίστοιχες δαπάνες της. Σε διαφορετική περίπτωση, αν επέλεγε και τη κατεχόμενη από τη Συμμορία Σαμαρά -Στουρνάρα -Βενιζέλου -Κουβέλη κλπ ΕΛΛΑΔΑ, για να…. διπλοφορολογηθεί (άσχετε μακάκα) ή για να φορολογηθεί αποκλειστικά από τους κλέφτες, ενώ είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, μόνο και μόνο το να φορτωθεί δύο (2) ή και περισσότερους λογιστές, θα την καθιστούσε μέλος του κλαμπ των ηλιθίων.
=== Ενώ το σκανδαλιάρικο ΣΔΟΕ με τους πολλούς επίορκους ελεγκτές, δεν τολμά να αγγίξει την οικονομική ολιγαρχία που ξεζουμίζει μαζί με τις κυβερνήσεις των κλεπτοκρατών τον εθνικό πλούτο και έχει οδηγήσει τη χώρα σε πολλαπλές χρεοκοπίες, με τις αέναες φοροδιαφυγές τους, έχουμε και τους κόπανους του διαδικτύου, που επικαλούνται ως πραγματική ή φανταστική πηγή, ΑΝΩΝΥΜΟ κοπρίτη του αμαρτωλού ΣΔΟΕ, για να ρίξουν λάσπη όπου τους βολεύει, αλλά ποτέ αναντίον εκείνων που πραγματικά εισφοροκλέβουν και φοροδιαφεύγουν, σε συνεργασία με τους κυβερνητικούς υποτακτικούς.
=== ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΗΣ:

   === ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΠΙΜΕΝΕΙ…ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ
=== ΜΕΤΑ ΚΙΜΟΥΛΗ ….ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΤΗ ΦΑΚΑ:
=== ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ.…

   === Το ΣΔΟΕ αυτή τη στιγμή ψάχνει για τη σπουδαία,χωρίς άλλο τραγουδίστρια ΓΛΥΚΕΡΙΑ, της οποίας τα φορολογικά στοιχεία ..δεν συμπίπτουν με το εύρος των εργασιών της, που είναι οι μεγαλύτερες από κάιθε άλλον καλλιτέχνη-τραγουδιστή.
“Θεωρείται ως η μεγαλύτερη μπίζνες-γούμαν στα τελευταία χρόνια, η οποία στα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια κινείται αθόρυβα αν και διαπράττει τις σοβαρότερες και πολυπληθέστερες εμφανίσεις. σε όλο τον κόσμο-βλέπε ομογένεια.΄Ισως είναι η μόνη τραγουδίστρια στην Ελλάδα, που δεν μένει χωρίς ούτε μέρα χωρίς δουλειά”, μας είπε άνθρωπος του ΣΔΟΕ
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, Η Γλυκερία μαζί με τον σύζυγό της, μουσικοσυνθέτη Φωτιάδη, τ. υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στην Αγ. Παρασκευή, Αττικής, έχουν στήσει μια δυνατή επιχείρηση, με αναρίθμητα έσοδα, που έχουν όμως φορτώσει …σε offshore ΕΤΑΙΡΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΕRΟΣ musik” στην Κύπρο!!! 
Κι αυτό ακριβώς ψάχνουν οι άνθρωποι του Οικονομικού εγκλήματος… Θεωρούν πως έχουν πέσει πάνω σε… λαυράκι.
Εκείνο δε που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι κατά διεξαγόμενη έρευνα-η ίδια η Γλυκερία μάλλον δεν το έχει υπόψη της…είναι ότι έπεσαν σε δυό άλλες περιπτώσεις μέσα στο σύμπλεγμα των άμεσων συνεργατών της:
Εμφανίζονται δύο κρίσιμα άτομα … …. …. ….ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΑΣΠΗΣ.

   === Δεν άντεξα και απάντησα σε δύο δόσεις στον διανομέα λάσπης ΠΕΡΙΚΛΗ ΣΠΕΝΤΖΟ:
=== Δηλαδή ρε μάααααγκα!!! Αν εσύ αποκτήσεις νόμιμο εισόδημα στην Αυστραλία ή στην Αμερική και σε συμφέρει να φορολογηθείς εκτός Ελλάδας, όπως συμβαίνει ΝΟΜΙΜΑ στο 99,9% τέτοιων περιπτώσεων, θα φέρεις τον φορολογημένο ιδρώτα σου, για να στον ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ η συμμορία των Σαμαρο-Μπενάκηδων???? ΕΠΕΙΔΗ διεθνώς κατά 99% απαγορεύεται η διπλοφορολόγηση, να συμβουλεύεσαι τον λογιστή σου πριν αμολήσεις τέτοια μαλακία.
ΕΠΙΣΗΣ να πεις του μαλάκα ελεγκτή του ΣΔΟΕ εκ μέρους εμού, πρώην διοικητικού-οικονομικού επιθεωρητή και οικονομολόγου, ότι είναι παντελώς άσχετος και ουσιαστικά αμόρφωτος. Με λίγα λόγια είναι για τα πανηγύρια και αν είχε αμελέτητα, θα ενδιαφερόταν για κανέναν Βαρδινογιάννη, κανέναν Σάλα, κανέναν Κωστόπουλο…… Αυτά….
=== ‘Οχι ότι δεν μου πέρασε από το μυαλό, αλλά να προσέχεις, γιατί κι΄ εσύ, έχεις αρχίσει και μαλακοφέρνεις…… Καϋμένε ΣΔΟΕΐτη…..

1 Comment

  • Ο/Η Apollo λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΡΦΩΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑΣ.-

Απάντηση