ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -Μ ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ 2   === ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

   === Το ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χαιρετίζει τους απεργούς όλης της Χώρας. Εργάτες, αγρότες, υπαλλήλους, συνταξιούχους, μα κυρίως τους άνεργους, τους νέους και τις γυναίκες, που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα και κάθε στιγμή επίθεση γενοκτονίας από το βάρβαρο και απάνθρωπο κοινωνικό και πολιτικό σύστημα της εκμετάλλευσης, που θυσιάζει τον άνθρωπο και τη φύση, με αποκλειστικό σκοπό το κέρδος.
=== Σήμερα, 20 Φλεβάρη 2013, πρέπει να κατέβουμε όλοι στους δρόμους και στις πλατείες της Χώρας μας. Η απεργία επιβάλλεται να είναι γενική και διαρκής και με ξεκάθαρους στόχους:
—- Καταγγελία των Μνημονίων και των σχετικών Δανειακών Συμβάσεων.
—- Διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του Χρέους ως απεχθούς και επαχθούς.
—- Άμεση παραπομπή στη Δικαιοσύνη των πολιτικών και των πλουτοκρατών της κλεπτοκρατίας, με δήμευση της περιουσίας τους.
—- Αντίσταση και Αγώνας για Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση από τη Νέου τύπου Κατοχή του Δ.Ν.Τ., της Ε.Ε. και της Ε.Κ.Τ.

  === Η Ελλάδα ζούσε και αναπτυσσόταν και πριν το Ευρώ και πριν ο «εθνάρχης», χωρίς δημοψήφισμα, μας εντάξει στην Ε.Ο.Κ. αρχικά, και στην Ε.Ε. στη συνέχεια.  Έτσι και σήμερα μπορεί να ζήσει, να αναπτυχθεί και να προοδεύσει, αρκεί εμείς, ως λαός, να πιστεύσουμε στις δυνάμεις μας και να αποκρούσουμε την προπαγάνδα του συστήματος που επιδιώκει να  μας επιβάλλει πνεύμα  ηττοπάθειας και  μοιρολατρείας.
=== Πρέπει και μπορούμε να αγωνιστούμε για μια Ελλάδα ελεύθερη από εξαρτήσεις.
=== Πρέπει και μπορούμε να αντισταθούμε στη νέα κατοχή.
=== Πρέπει και μπορούμε να ζήσουμε ελεύθεροι από την Ε.Ε., το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Κ.Τ.
   ΑΘΗΝΑ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  –  ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 78Δ  –  ΑΘΗΝΑ 106 78  –  ΤΗΛ. 210 3811302                                      url: http://www.xristianiki.gr  –  email: [email protected]

Απάντηση