ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ  === ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ – ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ

  ===ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΩΝ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΩΝ ή ΑΛΛΙΏΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ.

  === ΑΓΩΓΗ (ΑΓ798/5-2-13) ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΟΙΩΣΗ (4 εκατ. Ευρώ) ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!!

   === ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ….ΚΕΡΔΗ, ΟΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ “ΑΓΙΟΡΙΤΕΣ” ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.

  === ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ??? ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΦΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΡΟ ΤΟΥ 2002 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΕ ΜΙΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΣΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

  === ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΤΩΝ 107 ΓΝΗΣΙΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΠΟΥ ΠΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΞΙ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΑ ΡΑΣΑ. ΜΟΝΟ ΔΕΙΝΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΩΝ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. 

  === ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ (κντ: 6977253297)

Απάντηση